HET NACHTKASTJE VAN… ANWEN

Naam: Anwen
Leeftijd: 27
Relatie: nee
Beroep: student
Hoeveel seksspeeltjes heb je: een stuk of 7 en wat touw voor bondage

nachtkastjeanwen

Vertel eens wat over jezelf en je seksleven?
Ik ben 27 en ben door omstandigheden eigenlijk pas laat in mijn leven begonnen met seks. Nadat ik eenmaal ontmaagd was, was seks een paar jaar lang echt heel belangrijk voor me en zocht ik het zo vaak mogelijk op door redelijk wat flings en seksrelaties te hebben. Uiteindelijk kwam ik bijna 2 jaar geleden bij toeval achter het bestaan van BDSM en kwam ik erachter dat ik onderdanig en masochistisch ben. Ik ontdekte ook dat ik ‘gewone’ seks, zonder een zeker machts-of zelfs dwangaspect (ik vind consensual non-consent hiervoor een mooie term) eigenlijk vrij saai vond. Het wond me wel op, maar pas in de relatie met mijn ex-vriend die ook mijn Dominant was, kwam ik klaar tijdens seks. Seks was voor ons vrij vaak onderdeel van sessies, maar lang niet altijd. Ik ben natuurlijk ook masochistisch, dus ik kan ook seksueel opgewonden raken van een goede sessie met de zweep of de cane. Op dit moment ben ik weer single en vanwege de drukte weinig bezig met het zoeken naar een nieuwe relatie of een D/s, maar steek ik wel energie in een paar leuke vrienden-met-een-beetje-extra’s en wat nieuwe seksspeeltjes.

Wanneer kocht je je eerste seksspeeltje en wat vond je ervan?
Ik was 19 en woonde net een week op mezelf (vrijheid!). De verhuisdozen waren nog nauwelijks uitgepakt of ik fietste nogal giechelig en met een beetje een stout gevoel naar de Christine le Duc. Daar kocht ik binnen recordtijd een dunne, roze vibrator voor 19,95 euro. Achteraf vind ik het nogal dom dat ik uit verlegenheid niet erg goed heb gekeken naar wat ik nu eigenlijk kocht; binnen 10 minuten stond ik weer buiten; met een beetje een rood hoofd, maar vooral met een trots gevoel. Maar uiteindelijk heb ik veel plezier gehad van die vibrator, al gebruikte ik hem eigenlijk alleen inwendig en was hij aan de dunne kant. Later ben ik wat veeleisender geworden, nu zou ik zoiets niet meer kopen.

Hoe vaak gebruik je een seksspeeltje?
Meestal wel als ik masturbeer, dus dat is gemiddeld 2 of 3 keer per week denk ik.

Gebruik je ook seksspeeltjes samen met een partner of alleen voor soloseks?
Alleen voor soloseks, al heeft mijn ex-vriend en ex-Dominant me een aantal keer opdracht gegeven om voor zijn ogen met mijn glazen dildo zo vaak mogelijk klaar te komen. Dat waren wel hele intense sessies.

Wat is je laatste aanschaf?
De Fairy Wand Massager.

Oh! Die ken ik! En… wat vind je ervan?
Ik moet er nog steeds aan wennen, omdat ik niet zo houd van getril op mijn clitoris; ik kan nooit de juiste druk of hoek vinden met een vibrator en doe dat dus liever met mijn eigen vingers. Of het doet te weinig, maar vaker is het met een vibrator veel te gevoelig en dus helemaal niet lekker. Klaarkomen wordt dan echt een uitdaging en er is dan niet veel lol meer aan. Wat dat betreft ben ik dus meer iemand voor dildo’s. Omdat ik er steeds meer goede verhalen over hoorde besloot ik eens uit te proberen of ik mezelf ook kan laten klaarkomen met een Wand-massager. En dat kan. Ik heb getwijfeld tussen de Hitachi en de Fairy, maar vanwege de prijs, grootte en het feit dat de Fairy meer ‘standen’ heeft, voor deze gekozen. We zijn nog wel steeds in de fase dat we elkaar leren kennen, het is dus veel uitproberen wat wel en niet lekker is. Ook moet ik wel eerst goed in de stemming zijn door eerst een filmpje te kijken of zoiets. Maar ik moet zeggen dat het weer een ander soort orgasme is dan met mijn eigen vinger en dat is ook wel eens leuk. Ik ben de Fairy dus enthousiast aan het aanprijzen bij vriendinnen. Een vriendin die ik hem tegen haar hand liet uitproberen riep spontaan dat haar hand klaarkwam!

Haha! Ja, ze trillen echt heel hard en zijn ook zeker geschikt voor het masseren van je rug of nek, of eh, je hand! Koop je liever online of offline?
Liever offline; zo krijg je nog eens verrassend goed advies.

Je gaat naar een onbewoond eiland en je mag maar 1 seksspeeltje meenemen, welke is dat?
Wat een rotvraag! Dan denk ik uiteindelijk toch de Icicles #01, al kan ik hem dan natuurlijk niet in de vriezer of de magnetron leggen om het extra lekker te maken.

icicles1

Ervaar jij zelf het verschil tussen ‘diepe’ en ‘buzzy’ vibraties?
Ja, de Fairy is tot nu toe het enige speeltje die die diepe vibraties heeft en waar ik dus ook heel snel mee kan klaarkomen als ik erg opgewonden ben. Ik heb ook een vingervibrator en een g-spot vibrator die ik ook op mijn clitoris heb geprobeerd, en hoewel het best lekker is, doet het verder weinig voor me.

Heb je ook wat miskopen?
Ik heb ooit de Three Kings vibrator gekocht, maar die bleek nogal groot te zijn, en ik vind het dingetje voor de clitoris eigenlijk alleen maar in de weg zitten, het is veel te groot. Dus die gebruik ik zeer weinig. Ook vond ik hem echt heel raar ruiken toen die uit de verpakking kwam, echt zo’n raar luchtje. Ik vraag me eigenlijk af of hij geen weekmakers bevat.

threekings

Gezien de verpakking, de geur en de prijs (hij is voor rond de € 25,- nog in Duitsland te verkrijgen) lijkt het me aannemelijk dat er weekmakers gebruikt zijn om ‘m te maken. Zonde. Beter maar niet meer gebruiken (of nog beter; weggooien). Nog meer miskopen op je lijstje?
Ik heb ook eens twee G-spot vibrators van een ex gekregen, waarvan er eentje eigenlijk al meteen kapot ging omdat ik er kennelijk iets te wild mee was, helaas weet ik het merk niet meer. De trilfunctie lag er binnen no time uit. Gelukkig is de andere vibrator van Natural Contours echt geweldig.

Natural Contours maakt inderdaad een hoop ‘basisspeeltjes’ die prima hun werk doen en niet al te duur zijn. Welk seksspeeltje staat op je wishlist?
De We-Vibe 3, omdat ik erg benieuwd ben hoe het is om hem tijdens de seks te gebruiken. Ook wil ik nog graag meer glazen dildo’s uit de Icicles-serie hebben, want de extra glazen ‘frutsels’ aan de zijkanten voegen heel veel toe. Daarnaast zien ze er gewoon geweldig uit, ik vind het bijna kunst!

Vind ik ook! De dildo’s van Icicles zijn ook prachtig… vind ’t zelf heel leuk dat ze allemaal een nummer hebben. Krijg een beetje een ‘spaar ze allemaal’-gevoel. En glazen dildo’s zijn heel fijn voor warm-koud-spelletjes. Lieve Anwen, dankjewel voor je antwoorden!

seksshop

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.