LIEVE LUNA, IK ZOEK EEN VIBRATOR, MAAR WELKE?

Hoi Luna,

Toen ik nog in een relatie zat, vond ik het altijd prettig om op mijn partner te gaan liggen, omdat ik zelf dan mijn orgasme beter kon sturen. Nu ik geen relatie meer heb, moet ik mezelf behelpen, vandaar dan ook mijn vraag: bestaat er een soort dildo, die je kan neerzetten in bed of op een plaats, waarop je kan gaan zitten of liggen? Het liefst een dildo of vibrator die ook een stimulator heeft voor de clitoris.

Alvast bedankt, V.

Hi V.,

Ik had jouw vraag al een tijdje liggen, maar een goed antwoord kon ik steeds niet vinden.

Want bij een dildo die je kan neerzetten denk ik meteen aan een dildo met zuignap. Die kun je tegen een badkamermuur plaatsen en ‘m dan zo (voorovergebogen) gebruiken. Ze blijven trouwens ook zitten op de meeste vlakke tafels en glazen tafels zijn natuurlijk helemaal top (het lijkt me alleen niet zo handig om op een glazen tafel te hurken). Maar zo’n dildo met zuignap kun je dus niet in je bed neerzetten. Eventueel nog wel op een tegelvloer of parket, maar dan moet je ook meteen weer beschermers om je knieën als je te lang blijft zitten en je moet alsnog met een andere vibrator tegen je clitoris aan trillen. Geinig, maar niet wat zoekt.dildometzuignap

En ik denk niet dat je op een echte neukmachine zoals de Sybian zit te wachten? Althans, die zijn wel heel erg leuk en voldoen aan al je eisen; je kunt ‘m op bed zetten, er zijn verschillende opzetstukken, dus ook eentje die zowel vaginaal als clitoraal stimuleert, maar ja, dat prijskaartje van € 1495,95 valt een beetje tegen hè? En hij maakt ook een tyfusherrie trouwens.

sybian

Ook mogelijk is om een We-Vibe vibrator aan te schaffen. Deze trilt tegen je G-spot én tegen je clitoris en je kan ‘m in alle standjes gebruiken. Dus ook als je op je buik ligt of gehurkt zit, dan blijft de We-Vibe op z’n plaats. Je kan hier eventueel ook een dildo bij gebruiken. Alleen ook dit is denk ik niet wat je zoekt.wevibeIk testte ooit een vibrator op een bal, maar vond daar weinig aan (SEX TOY TEST #76: VIBRERENDE MINI SEX BAL) al had-ie wel potentie; een skippybal met een dildo erop lijkt mij wel interessant, al denk ik ook dat dat niet is waar jij naar op zoek bent.

sexbal

Maar! Niet getreurd! Ik was onlangs wat aan het klikken door mijn eigen shop en kwam de I ride-stimulator tegen. Nog steeds geen goedkoop speeltje (€ 129,-), maar lang niet zo duur als een Sybian, een stuk stabieler dan zo’n skippy-seksbal, je kan ‘m ook in bed gebruiken en je hoeft dus niet op zoek naar een glad muurtje of vloertje!

iride

Ik heb ‘m dus zelf niet getest, maar verschillende Amerikaanse toytesters zijn er enthousiast over. Check dit filmpje bijvoorbeeld (dan zie je meteen hoe groot-ie is en hoe-ie trilt).Lijkt mij een topding en precies wat je zoekt.

DE I RIDE IS DUS HIER TE KOOP (€ 129,-) >>lieveluna

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Inge schreef:

    Die I-ride ben ik best benieuwd naar, lijkt me super lekker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.