GRATIS VIBRATORS IN DE U.S.A.

De Democraten en de Republikeinen zijn het nog steeds niet met elkaar eens, daar in de U.S.A., met als gevolg dat de Amerikaanse overheid nog steeds op slot blijft en waardoor er dus een enorme hoeveelheid overheidswerknemers thuis zit. En de hele dag thuis zitten (en zeker zonder salaris) gaat nogal vervelen. Want wat moet je doen als je alle levels van Candy Crush hebt doorlopen en de nieuwste Dan Brown hebt gelezen? Juist! Neuken. Er worden immers niet voor niets 9 maanden na een stroomstoring zoveel kinderen geboren.

Tom Nardone, 1 van de eigenaren van www.vibrators.com bedacht een geinige reclamestunt en stuurt, zolang als de federal government shutdown duurt, dagelijks 200 gratis vibrators naar overheidswerknemers die thuis zitten. “We feel bad for the federal employees affected by the shutdown”, zegt hij. “There is a lot of satisfaction in doing good work, without work to be done, that sense of accomplishment is lost. That must be stressful. We were discussing that our products relieve stress and create satisfaction. We decided to do a giveaway to help out.”

gratisvibrator

Nu is het natuurlijk superlief van Tom Nardone dat hij dit doet, maar laten we eerlijk zijn; hij heeft nu vooral een heleboel free publicity, want zo duur zijn die vibratortjes die hij weggeeft nou ook weer niet (verkoopprijs $ 9,99, inkoopprijs waarschijnlijk 20 cent). En zo goed zijn ze waarschijnlijk ook niet. Het zijn roze Lady Fingers (check mijn review: SEX TOY TEST #116: LADY FINGER VIBRATOR) met het logo van www.vibrators.com, zodat je, iedere keer als je ‘m gebruikt wordt herinnerd aan the generosity van het bedrijf van Tom. Thanks Tom!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.