LUNA’S UNBOXING, PART 3

Ik kan er niks aan doen, maar gewoon weer een unboxing-filmpje! Ik vind het zelf erg grappig om te doen en zo krijgen jullie, de lezers, ook wat meer inzicht in wat er allemaal bezorgd wordt door de postbode. Dit maal kreeg ik van www.willie.nl een doos met meerdere speeltjes om te reviewen en al ben ik natuurlijk blij met alle spulletjes die ik krijg, toch ben ik over de inhoud van deze doos niet heel erg te spreken, al ben ik naar sommigen wel benieuwd; neukteugels om het op z’n hondjes te doen, hahahaha! Op het einde laat ik trouwens het speeltje zien dat ik binnenkort ga verloten; de Eclipse.

EN DIE ECLIPSE IS HIER TE KOOP (€ 37,50) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Mara schreef:

  Echt leuk dat je nu filmpjes maakt!!!!

  Ik had een vraagje waar jij met je ervaring en tests vast een goed antwoord op weet!:)
  Ik zoek eigenlijk een smalle vibrator 2/2.5 dm en die zijn er genoeg! Maar welke is nou een goede?:)

  X Mara

 2. JooRs Truly schreef:

  Luna, leuk filmpje weer, maar je was
  a) de link vergeten: https://climaximaal.nl/2013/03/365sextoys-62-eclipse/
  b) te vertellen wat dames moeten doen om m te winnen….

  looking 4ward!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.