WAT ZIT ER IN DIE PABO-VERRASSINGSBOX? FILMPJE!!!


Ik schreef er al eerder een uitgebreid stuk over en de PABO-verrassingsbox en ik betitelde ‘m ook als het slechtste ‘seksspeeltje’ van 2014, maar omdat een video meer zegt dan 1000 woorden met een fotootje erbij heb ik er maar even een ‘unboxing video’ gemaakt waarop ik alle producten laat zien die in mijn ‘PABO sex bomb’ of ‘PABO-verrassingsdoos’ zaten (10 producten waarvan het grootste gedeelte eigenlijk meteen in de vuilnisbak kan). Sommige verrassingen moeten een verrassing blijven, maar hoe minder mensen deze ‘verrassing’ bestellen hoe beter. En dat ik de producten stom of slecht vind heeft niets te maken met het feit dat ik een ‘ervaren gebruiker’ of ‘professioneel sex toy tester’ ben, nee, de producten uit deze verrassingsbox zijn een belediging en een deceptie voor iedereen die ‘m heeft besteld.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. J.T. schreef:

  Haha, die doos zit je wel hoog he?
  Maar ik ben het met je eens….. wat een prullaria voor veel te veel geld!

 2. F. schreef:

  Ik denk dat ze van al deze yuki yuki producten af moesten! Tijdje geleden kreeg ik ook een mail dat je nu 1 tot 10 producten gratis kreeg bij je bestelling. Natuurlijk had ik er 10 gewonnen, net als waarschijnlijk iedereen. Je kreeg het bij je bestelling, dus glijmiddel, dat je toch wel kan gebruiken, besteld, en toen kregen we precies dezelfde producten, ellendig!! Gelukkig niet voor betaald

 3. Ben schreef:

  Wel vaker gehad met dit soort ‘dozen’. Troep voor veel teveel geld. Jammer!

 4. Birgit schreef:

  Ook eens zo’n pluimding gehad, ik gebruik het als kattenspeelgoed. Na drie keer ook stuk, maar is er tenminste mee gespeeld….

 5. M schreef:

  Haha, ook ik heb vorig jaar met die passioncheques de box gratis besteld bij 2 zakmessen (ja die verkopen ze ook bij de pabo) voor mijn kinderen. Ik had er wel een soort van vibrator achtig ding in zitten ipv de cockring, maar het ding is waardeloos en net zo luidruchtig als mijn keukenmachine. Verder was het exact hetzelfde pakket. Ik vond het echt waardeloos, en met mijn maat 44 kreeg ik de string niet eens over mijn dijen…

  • Luna schreef:

   Hahaha! Ja, en normaal kun je een oude onderbroek nog prima als onderbroek gebruiken, zou m’n moeder zeggen, maar met zo’n string kom je niet zo ver! :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.