EASYTOYS ADVENTSKALENDER – REVIEW #502

Naam: Easytoys Adventskalender
Producent: Easytoys
Prijs: € 109,-
Formaat: divers
Batterijen/oplaadbaar: divers
Materiaal: divers
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Easytoys Adventskalender maakt jullie kerst compleet! De erotische adventskalender is gevuld met 24 spannende producten die geschikt zijn voor hem, haar en jullie samen. Elk doosje nodigt uit tot actie en is voorzien van een leuke spreuk, tip of afbeelding.’
Is dat ook zo: Ik ben zo’n sucker voor dit soort producten!!!!
Cijfer: 7

Dit is een afbeelding van easytoys adventskalender

Ik heb ‘m al een paar weken in huis, maar ik heb me kunnen bedwingen om meteen alle vakjes open te maken!! Van het meisje van Easytoys.nl kreeg ik namelijk de Easytoys Adventskalender! Een… je raadt het nooit!!!!! Adventskalender met allerlei leuke en spannende erotische cadeautjes!! Wil je weten wat er (zo ongeveer dan hè) in zit? Lees dan verder!

Ik ben erg kritisch op seksspeeltjes, maar sorry, als er een verpakking in de vorm van een adventskalender omheen zit, dan is al mijn kritiek bijna verdwenen en kan ik alleen maar denken; YEAHHHHHHHH cadeautjes uitpakken! Elke dag een vakje! HOE LEUK! Ik wil het, ik wil het, ik wil het!!! En ik wil het elke dag!!! Toch heb ik ook deze erotische adventskalender aan een kritische blik onderworpen.

De verpakking van de Easytoys Adventskalender

Echt. Heel. Mooi! Supermooi! Echt! De Easytoys Adventskalender is een soortement van openklapbare doos met daarin allerlei losse doosjes met nummertjes! 100 punten voor het mannetje of vrouwtje dat dit heeft bedacht! Het voelt zo feestelijk! Ik ga ook gewoon de productfoto’s van het bedrijf zelf hierin gebruiken, want die doen dit product recht. En het ziet er ook ECHT zo uit. Wat helemaal superleuk bedacht is; als je de doosjes eruit haalt en ze dan andersom terugzet, dan krijg je een andere afbeelding te zien! Geniaal. Echt.

Dit is een afbeelding van adventskalender sextoys

De inhoud van de Easytoys Adventskalender

Met de verpakking is dus helemaal niks mis! In de 24 doosjes zitten 24 producten onderverdeeld in diverse categorieën. En hoewel ik eerst niet alles wilde bespreken, omdat ik het juist aan de verbeelding over wilde laten van jullie (mijn lezers dus) en het allemaal toch nog een verrassing wilde laten, moet ik gewoon alles toch wel een beetje bespreken. In de 24 vakjes zitten 7 toys, 6 glijmiddelen of massageproducten, 5 soft-bondage producten, 3 lingerie producten en 3 accessoires. Per categorie neem ik alles even snel door.

3 lingerie items

Allereerst; ik heb een heel gezonde Hollandse maat 42. Tieten met een kont. De lingerie-items uit dit pakket passen me gewoon niet. Een vriendin met maatje 38 kwam langs en die kon de slipjes wel enigszins aan, maar het striemde nogal. Dus. Heb je maatje 34-36, dan zou alles goed passen, maar of je er erg gelukkig van wordt, ik denk het niet. Het zijn gewoon echt yukiyuki stukjes stof. Of organza. Of kant. En dat slipje van kant met open kruis (hou ik van) is op zich best mooi, maar die is dus maatje 36. Will never fitt my ass.

Ik vond ook een soort opgefrommeld stukje rood organza dat je als en strik rondom je borsten moet dragen. Opgefrommeld organza blijft opgefrommeld organza en er hingen allemaal draden los en sexy is anders. Het begeleidende kaartje (dat PRACHTIG is vormgegeven) vertelt: ‘Large red bow; the sexiest present is you. This large red bow provides a pleasant surprise. The bow is atttached to an elastic strap that can be worn in different ways. Wear it for example around your breasts, cover your buttocks with the bow or wear it around your hips to cover your intimate parts. The strap is very elastic and easy to tie yourself, so it always fits perfectly.’ Nou. Nee. Niet dus.

Dit is een afbeelding van strik rood

Er zit overigens een soort ketting ‘Body Jewelry’ in die wel heel erg mooi is. En als ik heel eerlijk ben, vind ik dit zelfs het leukste product uit de doos.

5 soft bondage producten

Het zijn een beetje de standaard dingetjes die erin zitten en het zijn geen toppers, maar voor beginners zijn het best leuke producten om mee te experimenteren. Een zweepje, een ‘Feather Tickler’, een blinddoek en een stuk bondagetouw. Allemaal best okay en geinig. Alleen snap ik de siliconen handboeien niet. Die zijn gemaakt uit 1 stuk en nou ja, als je er je hand in kunt krijgen, dan kun je ‘m er ook uit krijgen.

Dit is een afbeelding van handboeien

3 accessoires

Onder de accessoires valt een zakje met rozenblaadjes (van stof) (voor als je in een romantische bui bent misschien, een opbergzakje en een klein Tease and Please-doosje met daarin 21 opgerolde papiertjes met ‘erotische opdrachten’. Leuk. Zeker voor beginners!

Dit is een afbeelding van vragen hartje

6 glijmiddelen of massageproducten

In de erotische adventskalender vind ik aan glijmiddelen of massageproducten een kissable massageolie, een fles glijmiddel op waterbasis, een vagina tightening cream, delay spray, condooms en een massageolie-kaars. Allemaal leuk en prima (de massageoliën ruiken echt heel lekker trouwens), maar eh, vagina tightening cream??? Er staat ook nog ‘Women XXS’ op de verpakking. Ehhhh, ik word hier een beetje onzeker van. Moeten we een klein, strak kutje hebben? En trouwens; ook een klein strak kontje, want anders passen we niet in de XXS lingerie die in dit pakket zit. Niet zo’n heel handige keuze, zo’n product. Sowieso; het ziet er niet uit als iets wat ik op of in mezelf wil smeren. Net als het flesje met de Delay Spray trouwens. Ik weet niet of ik het prettig vind om een piemel in me te krijgen die dit erop heeft zitten, om het over dit spul in m’n mond maar helemaal niet te hebben. Maar goed, ik word ouder en gevoeliger en kan steeds minder goed tegen bepaalde stofjes en materialen.

Dit is een afbeelding van vagina tightening cream

7 sekstoys

De seksspeeltjes die in deze adventskalender zitten zijn vaginaballetjes, 1 duo-vibrator, een cockring, tepelzuigertjes, een buttplugje, een vibrerend eitje op afstandsbediening en een vingervibrator. Allemaal leuk voor beginners. Ik word er niet heel erg warm van, maar als je beginner bent dan is het waarschijnlijk allemaal best spannend.

Wat ik mis bij deze erotische adventskalender

Ik snap dat dit soort erotische adventskalenders gemaakt worden om winst te maken en je eigen merk(en) te promoten. Dat is bij elke adventskalender zo (en niet alleen in de kalender met sekstoys, maar ook de adventskalender met make-up, lippenstiftjes, biertjes, wijntjes, etc.). Maar waar ik bij andere erotische kalenders (die van dit jaar, en die van vorig jaar) toch allemaal het gevoel had; ja, dit is het geld uiteindelijk wel waard, heb ik dat bij deze kalender minder. De andere adventskalenders hadden allemaal een paar producten die mij, als ‘expert’ echt een WOW-gevoel gaven. Een ‘ooooh, als alleen deze 2 producten erin hadden gezeten dan was ik al helemaal blij geweest voor dat geld’-gevoel.

Dit is een afbeelding van kalender advent sekstoys

En als deze kalender dan ook nog in de markt wordt gezet als een product met een verkoopwaarde van normaal gesproken € 329,-, sja, dan eh, dan zou ik me als consument echt een beetje bekocht voelen. Want geen enkel product uit de 24 doosjes geeft mij een WOW-gevoel en als ik alles zo bij elkaar zie, dan heb ik al helemaal niet het idee met een 24 toys te zitten met een verkoopwaarde van € 329,-. Hoogstens 100 euro en dat is dan ook bijna de prijs van deze adventskalender (de verpakking zelf met alle vakjes en kleine doosje is me echt wel 10 euro waard, wel meer zelfs, want die is PRACHTIG).

Conclusie

Bij een adventskalender gaat het natuurlijk om de verpakking en het uitpak-gevoel! En daarmee zit het bij deze Easytoys-kalender echt wel goed. Wat een prachtig vormgeven doos! Daarvoor 100 punten. Maar de inhoud stelde me nogal teleur. Gevorderden op seksspeeltjes-gebied zullen bij eigenlijk alle producten uit deze kalender denken; mwaaaah, nee, word ik niet blij van. En vrouwen met een maatje meer dan 38 zullen van de slipjes in dit pakket (waar maat M op staat) licht anorectische neigingen krijgen. Ik denk dat alleen absolute beginners op seksspeeltjes-gebied blij zullen zijn met deze adventskalender, maar ik gun juist beginners een paar WOW-toys.

DE EASYTOYS ADVENTSKALENDER IS HIER TE KOOP (€ 109,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. JJ schreef:

  Blij met deze review, was er ook erg benieuwd naar.

 2. Ier schreef:

  Klinkt alsof ze alle overgebleven (ongewenste) artikelen hebben verzameld en in mooie doosjes hebben gestopt. Vind het nog een flink bedrag voor wat je krijgt, ook. Maar daarom is het fijn dat jij dit voor ons test :)

 3. DibbesD schreef:

  Hmmmm…… voor dat geld had er wel wat meer mee gekund. En van zoiets als een vaginal tightening gel ga ik me niet feestelijk voelen, eerder geïrriteerd…. Bedankt voor de leuke review!

 4. Peter schreef:

  Als ik lees wat er in de adventkalender zit en wat je ervoor moet betalen, zou ik me bij aanschaf zonder deze review, op z’n nederlands gezegd, behoorlijk genaaid voelen.

 5. Claire schreef:

  Dank je Luna, dit pakket komt niet op mijn lijstje….XXX Claire

 6. Sandra schreef:

  Ik ga voor een andere kalender! Thanks

 7. Sandra schreef:

  Ik vond zelf de verpakking heel mooi, en ik heb zelfs gebeld omdat ik omzettend nieuwsgierig wat erin zat en niet echt zat te wachten op dingen die ik niet zou gebruiken maar de mevrouw aan de telefoon kon mij niet wijzer maken. Blij toe het pakket niet gekocht te hebben. Erg bedankt voor de review!

 8. Marjan schreef:

  One size fits no one begrijp ik…. Eigenlijk valt het me nogal tegen. Gek he? Zo verzorgd als de doos is, de verpakking, zo veel aandacht als daaraan besteed is, zo weinig aandacht er besteed lijkt te zijn aan de inhoud. Daar ga je geen 109 euro voor betalen …

 9. Laykam schreef:

  Ugh ik haat van die one size fits all dingen.
  Zou dat dus ook niet willen kopen daardoor.
  Te deprimerend :(

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.