#LUNA500 – DAG 25 – WIN EEN SHOTSTOYS.NL PAKKET T.W.V. €185,-

Deze give away is inmiddels gesloten!

Proost!!!! De laatste ‘Shotje met Shotstoys.nl’! Elke zondag mocht ik een pakket namens Shotstoys.nl weggeven en aan alle 4 de give away’s kunnen jullie nog meedoen tot en met 30 november! YEAH!!!! Vandaag mag ik een pakket weggeven met de ‘top 10’ van Shotstoys.nl t.w.v. € 185,-! YESSSSSSS!!!!

Dit is een afbeelding van shots4

Wat zit er precies in het Shots-pakket van deze week?
Liora – Purple
Beginner’s Handcuffs Furry – Red
Soft Eyemask – Red
Bodypaint – Choco – 50 gram
Ben Wa Balls – Silver
Cupido Egg – Black
Butt Plug with Handle – Small
Self Lubrication Pocket Masturbator
Cockring Set – Black
Waterbased Lubricant – 80 mililiter

Hoe kun je winnen??
Follow me op Instagram (lunaclimaximaal) (niet verplicht, wel heel leuk)!
Je maakt kans op dit pakket met items t.w.v. zo’n € 185,- door hieronder in de reacties antwoord te geven op de volgende vraag, let op, want het is de vraag der vragen, dat hij nog niet eerder langskwam is eigenlijk een wonder: ‘Wat is je favoriete standje of wat is je minst favoriete standje en waarom?’

Ik heb zelf niet echt een favoriet standje, als ik hem maar wel aan kan kijken tussendoor, dus een standje ‘op z’n hondjes’ is in ieder geval m’n minst favoriete standje.

Vergeet niet een geldig e-mail-adres te gebruiken (dit e-mail-adres wordt niet gepubliceerd, dus blijft anoniem voor de rest van de wereld, behalve voor mij)!
Ik maak de winnaar op 1 december bekend!

Meer informatie over al m’n give away’s van deze maand vind je op de #LUNA500 SEXTOY PARTY-pagina.

Dit vind je misschien ook leuk...

62 reacties

 1. Rob schreef:

  Het ligt heel erg aan de setting/mood etc. Maar als man zijnde vind ik doggy fantastisch, lekker dominant :).

  In een langdurige “sessie” fijn afwisselen en ook romantisch in missionaris met hier en daar variatie (ik haar voeten vast en wijd, voeten bij elkaar benen gekruist, opgetrokken knieën om d’r G-spot er goed van langs te geven haha)!

 2. Ron schreef:

  Doggie style vind erg fijn en missionaris houding vind het minst. En alles wat daar bij zit vind ik wel erg lekker.

 3. Yolanda schreef:

  Heerlijk als mijn man mijn benen in zn nek legt en mij dan neemt..
  Standaard n nat bed daarna

 4. E schreef:

  Haha grappig om de reacties hier boven te lezen. Ik heb het namelijk precies anders om! Ik vind missionaris houding het fijnst en doggystyle is het minst prettig. Alles wat voorlangs is voeld gewoon beter.

 5. Dennis schreef:

  Op zijn hondjes. Met een prachtig uitzicht op haar flinke billenpartij en holle gewelfde rug. En indien nodig haar haar beet..

  • Dennis schreef:

   Ook fijn is op een bankje zonder rugleuning. Ik zit dan met mijn benen aan de ene kant. En zij met de benen aan de andere kant bovenop mij. Lekker intiem, samen en fijn. Wel minder dominant. Maar kan wel voor een keertje( als ze zich gedraagt..)

 6. Crmn schreef:

  Lekkerst; hij zit op rand van het bed. Ik op z’n schoot. Fijn omdat je elkaar in de ogen kunt kijken, het ritme kunt bepalen, heel intiem samen bent. Ook fijn in een stevigere bui op z’n hondjes. Het gevoel dat je je dan overlevert.

  Niet fijn; lepeltje lepeltje. Dat geschuur op de lakens. Bleghhh.

 7. Peter schreef:

  Voor mij toch wel…… de doggie style

 8. dirkie schreef:

  Ik hou het meest van de vrouw on-top, het kunnen aankijken, het heerlijke uitzicht op een paar mooie borsten met af en toe een lik of aan haar tepels zuigen, m’n handen vrij om er mee te spelen maar ook de rest wordt zeker niet vergeten, haar mooie vrouwelijke vormen volgen, met mijn nagels over haar rug, haar heupen en billen grijpen/masseren, haar omarmen, stevig tegen mij aan, gepassioneerd mijn lul diep in haar voelen/stoten….
  maar gewoon missio is ook lekker, diep in haar ogen kijken terwijl ik in haar stoot. genieten van haar glimlach….
  Minst favoriete standje heb ik eigenlijk niet

 9. C schreef:

  Reserve Cowgirl, perfect uitzicht op de billen en als vrouw wordt je G-spot flink gestimuleerd. Heerlijk !

 10. L schreef:

  Leukste, variante van diep grotje, waarbij hij een hand vrij heeft om nog wat te spelen, denk dat het zittende missionaris is
  minst favoriet omgekeerde amazone

 11. Remco schreef:

  Ik vind het meest prettig als ik haar op der rug op een tafel kan leggen. Ik kan dan alle tijd nemen en het rustig aan doen terwijl het niet heel veel inspanning kost .
  Het minst prettig is denk ik lepeltje lepeltje. Op papier lijkt dit een makkelijk en intiem standje maar in de praktijk loop ik altijd te “hannesen ” :)

 12. Patrick schreef:

  Lepeltje lepeltje het minst, doggy is toch wel de prettigste. Lekker dominant.

 13. Joyce schreef:

  Doggy style is mijn fav ik vint het heerlijk om gedomineerd te worden reverse cowgirl vind ik niets omdat zijn pik er elke keer uit schiet

 14. jan schreef:

  Favoriet; haar op haar rug op tafel leggen, benen in d’r nek vouwen en gaan… heerlijk uitzicht, handen redelijk vrij, goede werkhoogte. Daarom heb ik een moeilijk zware degelijke eikenhouten tafel dus.

  Minst favoriet; “reverse cowgirl” omdat m’n lul dan naar beneden geknikt wordt en dat is gewoon pijnlijk!

 15. Eva schreef:

  Favoriet: missionaris met mijn benen bij elkaar. Dan voel ik meest.
  Minst favoriet: reverse cowboy. Voelt niet lekker gaat onhandig.

 16. F. schreef:

  Zoals het2 bejaarden betaamt: Lepeltje lepeltje ;-)
  Minst :de missionaris..

 17. Carmen schreef:

  Dubbelgevouwen lol! of benen wijd… heeeel wijd… en dan missionaris :)

 18. Johnny schreef:

  Leuk weer. Ik heb 2 favorieten. 1)Lekker vind ik de missionaris houding en haar benen om me heen en 2) lepeltje lepeltje, waarbij ik haar hele lichaam tegen me aan voel. Mijn handen vrij om haar borsten, maar vooral buik te voelen. Heerlijk intiem. Visueel gezien doggy, met holle rug en billen ver uit elkaar, zodat haar heerlijke sterretje zichtbaar is. Hmmmmm. Minst favoriet vind ik de reverse cowboy. Die hoek is niet prettig voor m’n gereedschap.

 19. Erwin schreef:

  Ik op mijn rug en mijn vriendin zittend op mij met haar gezicht naar mij toe vind ik het lekkerst.lekker haar borsten stralen terwijl ze me bereid! Doggy vind ik alleen fijn als ze haar rug hol maakt maar niet bol! Verder vind ik 69 heel geil om te doen!

 20. Sophie schreef:

  Het lekkerste toch wel alle standjes van achter (doggy, lepellepeltje ect) minst lekker heb ik eigenlijk niet… Vind het persoonlijk wel intiemer als je elkaar kan aankijken tijdens de sex. Dus missionaris of ik on top is ook favoriet :-)

 21. Mea schreef:

  De afwisseling vind ik het lekkerst! Op zijn hondjes en missionaris met mijn benen in zijn nek zijn hier wel het meest gebruikt en gaan heerlijk.
  Vroeger vond ik lepeltje lepeltje het lekkerste, maar dat krijgen we helaas niet meer voor elkaar. Omgekeerd boven op hem vind ik minder, maar het windt hem zo op en dat maakt het dus weer erg leuk.

 22. Laykam schreef:

  Ik heb geen favo standje, ligt aan onze bui.
  Maar eigenlijk is er niks mis met missionaris standje. Je kan elkaar aankijken, je kan bij lekker plekjes en met kleine variatie kan je ook lekker diep gepenentreerd worden (mijn benen in zijn nek)
  Hebben we zin in butt stuff dan is doggy of iets in die trant het lekkerste :P

 23. Danny schreef:

  Favo is ‘reverse cowgirl’ en ‘het aapje’, minst favoriet lepeltje lepeltje.

 24. Leonie schreef:

  Oo mijn rug met mijn benen in mijn nek zodat ie hard en diep kan stoten!

  Minst favoriet: op mijn zij liggend (lepeltjelepeltje) weinig gevoel.

 25. Erwin schreef:

  Het lekkerst/leukst vind ik als mijn partner op haar zij ligt, ik een been omhoog houd en haar op die manier penetreer. Het leuke is dat het heel dynamisch is, ik kan haar zacht penetreren, hard neuken, maar tussendoor ook subtiele dingen doen zoals haar tenen likken, haar benen strelen, etc. Daarnaast kunnen we elkaar zien wat ik (wij?) echt heel fijn vind. En het belangrijkste: het voelt voor haar lekker. Diep, haar clit is vrij toegankelijk, onze handen zijn vrij om te doen wat wij ermee willen. Nu vraag ik mij af: heeft deze positie een eigenlijk wel een naam? Enfin, wellicht moet die dan maar bedacht worden!

 26. Sandra schreef:

  Minst fijne standje is denk ik dan toch lepeltje lepeltje. Intiem ja, maar je kan bijna niet bewegen

 27. Linda schreef:

  Cowgirl of, ik krijg het bijna niet uit m’n strot, de ‘pretzel dip’.

  Serieus, verzin een andere benaming voor dit standje, hier droog ik spontaan van op!!

 28. E. schreef:

  Ik voel echt heel weinig op zijn hondjes dus dat hoeft voor mij niet zonodig. Favoriet is schildpadje als zij plat op haar buik ligt en benen bij elkaar houdt en ik erboven op.

 29. Sandy schreef:

  Doggy en dan liefst op een hoger bed zodat ik op het bed kan zitten en hij achter mij staat.
  Minst favoriet is cowgirl omdat ik het lastig vind om het ritme goed te krijgen. Ik doe het wel regelmatig omdat hij het wel fantastisch vind. Geven en nemen :)

 30. DeArie schreef:

  Ons favoriete standje is de “Crisscross” een standje dat misschien niet bij iedereen bekend is maar helemaal niet zo moielijk is en erg bevredigend voor beide kan zijn.

  Het is een standje waar je veel controle hebt maar toch ‘goed tekeer’ kan gaan, maar toch ook nog oogcontact kan houden voor de juiste link tussen jou en je partner. De vrouw ligt op haar rug met haar benen omhoog, gekruisd voor de man (die op zijn knieën zit) zijn borst. Doordat de vrouw haar benen naar achter/voren kan bewegen kan ze er precies voor zorgen dat hij nét zo diep komt als nodig is voor haar G-spot, en de man kan lekker neuken doordat hij haar benen omhoog houdt en tegen zich aan voelt.

  Nog een plaatje ter illustratie, http://man-man.nl/app/uploads/2016/07/man-man-seks-standjes-3.jpg

 31. Claire schreef:

  Hoi Luna, ik ben nogmaal een vrouw die de touwtjes in handen wil hebben. Ik zit dan ook graag bovenop en kan precies stand en ritme bepalen. Heerlijk als er dan ook nog een plagerig vingertje in mijn kont wordt geduwd en het standje waarbij ik meer dan normaal en dus ook boven gemiddeld nat bij klaarkom. Terwijl ik het schrijf heb ik al weer zin……. XXX Claire

 32. Angela schreef:

  Favoriete standje van mijn sexpartner is reverse cowgirl, prachtig uitzicht op mijn billen en ziet ook zijn pik verdwijnen en weer te voorschijn komen. Doggystyle ook heerlijk zegt hij. Of wanneer ik op mijn rug lig met mijn beide benen naar de zijkant, zo heeft hij een ritme om lang vol te houden.
  Mijn favoriete standje is cowgirl. WoW! Je bepaalt zelf de tempo en je g-spot wordt heerlijk gestimuleerd. Squirten lukt met deze standje zeker!
  Ons minst favoriete standje is lepeltje-lepeltje omdat je geen contact hebt en hard je best moet doen om erin te blijven…. sex moet geen werke zijn maar natuurlijk iets zijn.

 33. Anita schreef:

  Doggy is mijn favoriet. Geeft het lekkerste gevoel.

 34. HG schreef:

  Favoriet: cowgirl (evt reverse), minst: geen!!

 35. S schreef:

  Favoriet is als ik bovenop zit en en eigenlijk de afwisseling
  En minst mmm geen idee

 36. JJ schreef:

  Bijblijven, ook wel The Standing Dragon, Crouching Tiger of Hidden Serpent.
  Dit standje lijkt heel erg op doggy-style alleen is het verschil dat de man naast het bed staat om beter te kunnen bewegen.

  Moet heel geil zijn voor mannen…maar niet voor de mijne grr.

  Lekkerste vind ik als die dan nog 1 been op bed zet en dan van voor hem heeel ongemakkelijk maar voor mij fantastisch mijn klit stimuleert. Klaar komen is super super lastig normaal maar zo lukte het wel!! Hoe kan dit nu niet zijn favoriet zijn?
  Maar goed…
  Missionaris vind ik echt niets voel gewoon echt niets. Doe mij dan maar de hotdog, g wiz of criss cross.

 37. Black-eyed schreef:

  Meest favoriet is ik vanboven omdat ik dan het tempo kan bepalen en eigenlijk altijd wel klaar om.
  Minst favoriet, mmmm, mijn partner heeft graag als ik op mijn hurken boven op hem ga zitten en dus alleen op voeten en handen steun en zo beweeg. Uber vermoeiend en ik heb er zelf totaal niks aan, maar hij vindt het zalig

 38. Fredje schreef:

  Ik (vrouw) op een tafel of bureau of bank en mijn partner (man) ervoor. Zo zit ik half rechtop en kan ik hem goed aankijken, en zijn onze lichamen heel intiem dicht bij elkaar. Bovendien is dit vaak een gevalletje ‘heat of the moment’ en daardoor extra opwindend.

 39. Marco schreef:

  mijn favoriet is de vrouw boven dat is toch wel een geweldig gezicht.

 40. Sandra schreef:

  1 been tussen zijn benen en 1 been over zijn schouder, diep, controle. Voor mij ideaal.
  Ik heb het niet zo op bovenop zitten, raak snel uit het ritme (of ik ben te lui, dat kan ook).

 41. Jan jansen schreef:

  Toch nog steeds eender welk standje waarbij ik haar geregeld kan aankijken. Niets erotischer dan de geilheid in haar ogen te zien. Doe mij maar een facesit vandaag.

 42. M schreef:

  Leukste: doggy, lekker hard
  Minst leuk: staand douch. Lastig hoor

 43. Misha schreef:

  Girl on top it is.
  Daarbij kan je echt heel diep komen en dat is toch altijd wel leuk.

 44. Myrthe Moon schreef:

  Ik heb het tegenwoordig heel euh… hard voor op z’n hondjes. Ikzelf bovenop is mijn minst favoriete positie, maar zolang ik geen uren moet doorgaan, mag zelfs die de seksrevue passeren.

 45. Ted schreef:

  Doggiestyle is favoriet. Heerlijk om haar zo diep te kunnen nemen. Minst favoriet cowgirl. Dat wil ons niet goed lukken.

 46. Le schreef:

  Reverse cowgirl! En dan goed naar voren hangen. Super uitzicht heb je dan

 47. Joyce schreef:

  Pfoe, moeilijke vraag! Mijn vriend is gek op 69. Ik vind doggystyle heerlijk, maar dat ligt echt aan het moment. Verder doen we verschillende posities op natuurlijke wijze, wat op dat moment goed voelt. Wat ik niet kan begrijpen (en ook raar vind) zijn die staande standjes of standjes waarbij de pik in de meest onnatuurlijke richtingen wordt gebogen.

 48. Anne schreef:

  Meest favoriet, mijn man onder en ik boven en hem verwennen. Minst ook echt lepeltje lepeltje, wat onhandig is dat

 49. N schreef:

  Het minst vind ik toch echt wel lepeltje lepeltje. Te weinig actie en je kan niet of moeilijk naar elkaar kijken.
  Doggystyle en als hij tijdens missionaris een been van mij tegen zijn schouder legt vind ik wel de lekkerste posities :)

 50. Yvette schreef:

  Ik heb er wel een aantal… doggystyle, missionaris, cowgirl, lepeltje lepeltje. En gewoon lekker samen dingen uitproberen

 51. Iris schreef:

  Doggy style of dubbel gevouwen zijn hier de meest favo. Lepeltje lepeltje is fijn bij rustige sex.

 52. Wendy schreef:

  Doggy style is wel favoriet.. cowgirl en 69 is mijn minst favoriet.
  Vaak is het een lichamelijke ongemak..zou heel graag wel eens tegen de muur genomen willen worden, helaas zit mijn gewicht iets in de weg.

 53. Cynthia schreef:

  Favoriete standje: lastig.. er zijn er meer. Dubbel gevouwen, doggy, missionaris.. minst favoriet zijn de onhandige standjes.

 54. Nike schreef:

  Met voorsprong doggy! Zo kan ik het tempo bepalen… en je kan met je hand(en) nog genoeg stimuleren… borsten, billen, alles nog lekker binnen handbereik!

 55. Arjan schreef:

  Doggie. Zowel vaginaal als anaal. Heerlijk!

 56. Guido schreef:

  Favoriet: kussen onder haar kont. Butplug. Magic wand, mijn lul in haar. En let the party begin.

  Minst favoriet: standjes waarbij ik het risico loop dat mijn lul breekt.

 57. Kim schreef:

  Van achter en bovenop!

 58. Joyce schreef:

  Minst favoriet, door hem opgetild worden tegen de muur. Ben altijd bang dat ik toch net iets te zwaar ben.
  Meest favoriet is afhankelijk van de mood. Even flink te keer gaan met de benen in de nek of juist een variant op lepeltje lepeltje waarbij de vingers kunnen worden gebruikt

 59. Elke schreef:

  Favoriet is ik on top zodat tempo kan bepalen en soms doggy style of dubbel gevouwen.
  Minst lekker is staand onder de douche.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.