10% PAASKORTING OP ALLE RABBIT VIBRATORS

paaskorting

Wil je meteen gebruik maken van die 10% korting, dan kun je doorklikken naar www.maanzin.nl gaan en daar de kortingscode PAASHAAS gebruiken. Maar ik heb me er even in verdiept, want ik was best benieuwd wat een konijn nou eigenlijk met Pasen te maken heeft. Met Pasen wordt gevierd dat Jesus Christus opgestaan uit de dood. Nieuw leven dus. En aangezien konijnen nogal vruchtbaar zijn symboliseert een konijn dat nieuwe leven (net als de eieren). Maar ik las ook ergens een verhaaltje dat buitenkippen hun eieren soms zo goed verstoppen (onder struiken en heggen) dat er vroeger gezocht moest worden naar hun legsels. De nesten van de kippen leken erg op het leger van een haas, dus aan kinderen werd verteld dat een konijn de eieren had verstopt. En er schijnt ook nog een Germaanse vruchtbaarheidsgodin te zijn met de naam Eastra die zichzelf soms vertoonde op aarde in de vorm van een haas. Volgens mij zit in alle 3 de verhalen wel een kern van waarheid.

En wat hebben konijnen eigenlijk met seksspeeltjes te maken? Waarom heet een rabbit vibrator eigenlijk een rabbit vibrator? Is dat omdat veel duo-vibratoren een konijntje gebruiken als clitoris stimulator? Of omdat de staafvibrator in combinatie met de clitoris stimulator vaak op de 2 oren van een konijn lijken? Ook hier denk ik dat je met allebei de antwoorden wel goed zit.

In ieder geval, je krijgt 10% korting op het volledige assortiment van www.maanzin.nl! Je kunt dan gaan voor 1 van de betere rabbit vibrators (zoals de LELO Soraya, de LELO Ina of de Svakom Alice) (en het spreekt voor zich dat je alle rabbit vibrators met teveel toeters en bellen (ronddraaiende ballen, glitters, etc.) laat liggen). Maar… je krijgt ook 10% korting op de Europe Magic Wand (met het Genius-G-spot-opzetstuk (aanrader)) en mijn huidige favoriet de Womanizer vibrator… dus… doe er je voordeel mee en ik wens je alvast hele fijne Paasdagen! Oh… en nogmaals… je krijgt de 10% korting dus door gebruik te maken van de code: PAASHAAS!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.