LUNA KREEG EEN SUPERLEUK CADEAU

Als bedankje voor het geven van een lezing tijdens ‘Get a Room! – The Big O’ op 20 maart in filmhuis Cavia in Amsterdam kreeg ik een cadeautje opgestuurd van Marije Jansen (de initiatiefneemster achter de ‘Get a Room’-avonden) (en ik gaf ook niet echt een lezing, maar meer een heerlijke, hysterische spreekbeurt over mijn meegenomen doos met seksspeeltjes). Het cadeautje dat ik kreeg is té leuk om niet even te laten zien! Ik kreeg een handmade broche in de vorm van een tepel van ontwerpster Stella Teunissen!

Stella Teunissen (check www.stellateunissen.nl) maakt ook hele kekke, gebreide jurkjes waarin ook een soort van voorgevormde tepels zijn gebreid (en die breidt ze helemaal zelf dus). Niet iets waar je mee op straat zou gaan lopen (alhoewel?).

Maar haar broches zijn gelukkig wel heel draagbaar! Ik vind ‘m geweldig! Ze zijn ook online te koop: HIER!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.