HÈ HÈ, EINDELIJK EEN KUNSTPROJECT MET PIKKEN

Hè, hè! Eindelijk! Ook eens een ‘kunstproject’ met pikken. Gewone pikken, piemels, penissen die je ook gewoon in het dagelijks leven tegen zou kunnen komen en niet van die kaalgeschoren porno-pikken maatje XXL. Nee, gewoon huis-, tuin- en keukenpiemels!

Laura Dodsworth fotografeerde 100 piemels en interviewde de eigenaar van die piemel over de ‘relatie’ met z’n penis. De mannen variëren in leeftijd van 20 tot 92 en de foto’s en interviews worden gepubliceerd in het boek ‘Manhood’ (binnenkort verkrijgbaar bij Bol.com) (HIER).

Je kunt HIER alvast een voorproefje zien en lezen en dat is écht een aanrader.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Else schreef:

    Gelezen, check. Maar ik vond dat laatste verhaaltje tsja wat vond ik het, dom denk ik. Een beetje vrouwonvriendelijk door een ex-vrouw en wie weet ook weet manonvriendelijk. Of gewoon uhm uhm ik zoek een woord, onnadenkend of al denkend met dat ding dat je nog niet hebt. Maar de rest van de verhalen en het verhaal van de schrijfster deed me wel iets beseffen waar ik nog nooit bij nagedacht had, dat ook mannen onzeker kunnen zijn over hun thingie of dat ze hun ik er juist achter verbergen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.