LUNA GEEFT WEG: ELECTRIC ERIC

electric eric give away
Ik geef het meteen maar toe; ik ben een WATJE van een seksspeeltjes-tester! Ik heb deze Electric Eric van Mystim al zo ongeveer een jaar op m’n kantoor liggen en ik durf ‘m gewoon niet te testen. Ik ben gewoon echt niet van de elektro-seks… sorry J.T. (die is er wél van)!!! Dus… de give away voor de komende 2 weken is deze vibrator (die het dus ook gewoon kan doen als vibrator, dus zonder de elektro-stootjes) van het merk Mystim, ter waarde van maar liefst € 104,95! WOW! Ik testte ooit de Sassy Simon (die heeft geen elektro-stootjes-knop) en die kreeg een 8… prima trillingen, vooral een prima formaatje (zeker niet klein). De doos van deze Electric Eric zit nog keurig dicht (je krijgt er een soortement van beautycase-achtig bewaarding bij) en hij gaat naar degene die de komende 2 weken de leukste, liefste of meeste (wel graag inhoudelijke) reacties achterlaat! En… dat kan alvast onder deze posting! Spreekt elektro-seks jou net als ik niet aan? Of lijkt het je wel spannend? Of heb je het al eens gedaan? Vertel!

update: And… The… Winner… Is… Bart!!!! Hoera!!! Ik heb je inmiddels een mailtje gestuurd, dus kom maar op met die adresgegevens, dan stuur ik je de Electric Eric!

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Muisinhuis schreef:

  Brrrr, ik snap je ik zou het ook niet durven !

 2. Onderons schreef:

  Ik kan wel een opdonder gebruiken

 3. S schreef:

  Nog nooit geprobeert, wel nieiwsgierig naar, ik doe mee!

 4. Henk schreef:

  Maak me gek :) dit kan wel eens een speeltje zijn met veel spanning :(

 5. Robert schreef:

  Geen peper in je reet maar power in je k*t :-)
  Straf als je wint!

 6. Joyce schreef:

  Lijkt me heel eng! Maar ook spannend… En lekker!!! En een welkome aanvulling op mijn nachtkastje voor je rubriek: het nachtkastje van!

 7. J-P schreef:

  Een vibrator die ook fungeert als elektrostim? Mijn nieuwsgierigheid is gewekt! Vooral het elektro-gedeelte lijkt me een nieuwe ervaring om mee te maken. Wij hebben het nog nooit geprobeerd maar hebben al wel eens reviews van andere elektrostim-apparaten gelezen wat ons nieuwsgierig en ook een beetje huiverig maakt. Te huiverig om te proberen? Nee, dat zeker niet! Mocht ik (we) ‘winnen’dan zal er zeker een review ingezonden worden :-)

 8. Laura schreef:

  Oei, dit is een schokkende winactie!

 9. Lori schreef:

  Dat lijkt me nou eens geweldig om te proberen (in het kader Why Not?!).

  Schokkend naar een hoogtepunt. Of gechoqueerd? Verras me!

 10. Bart schreef:

  Na Jt zijn stukje over e-stim zijn mijn vriendin en mijn interesse zeker gewekt. Maar zeker ook nogal spannend hoe dat zal zijn. Helaas is eraan beginnen niet erg goedkoop zeker als het niet bevalt en eenmalig is. Goede strategie van dit bedrijf om vibrators te maken die deze functie hebben. Zo kan je kennis maken met e-stim en als het niet bevalt heb je een dergelijke vibrator.

  • Bart schreef:

   Overigens lijkt het mij ook erg leuk als er wat meer reviews zouden zijn over e-stim en nog meer verschillende opties verkocht te zien. Of heb ik die gewoon niet kunnen vinden op de site?

 11. Patricia schreef:

  Heb er nog geen ervaring mee maar zou het zeker willen uittesten.

 12. Ilse schreef:

  Het lijkt me wel spannend, maar ook dood eng, hahaha. Snap jouw keuze wel. :D

 13. Neon schreef:

  Arme luna je weet niet wat je mist
  Ik smeek je om m uit te proberen het gevoel is echt super

  En ik wacht al een tijdje op revieuws hierover ook over de andere mystim toys

 14. Dennis schreef:

  Hoiii,

  Lijkt me een gekke ervaring voor de dame des huizes :-). Zou m graag in huis halen om de keuzemogelijkheden te vergroten! Ben benieuwd of dit nu orgasmes versterkt of juist niet… iemand ervaringen?

  Dennis

 15. Drikus W schreef:

  Weer zo’n leuke actie! Hopelijk schrijft de winnares zelf een review hierover, dat zou een mooie aanvulling op dit blog zijn.

 16. Sharon schreef:

  Hahaha COOL!
  Mijn doos kan wel een SHOCK gebruiken! :P

 17. J.T. schreef:

  Nu ben ik geen expert op het gebied van e-stim voor vrouwen, maar zoals ik het kan dit apparaat je hoogtepunt redelijk heftig maken. Betwijfel of het voor die tijd echt heel veel nut heeft, maar dat lees ik graag in de review van de winnares. suc6!!

 18. jackie schreef:

  Eindelijk een stroomstoot wapen die niet strafbaar is.

 19. Anneke schreef:

  OMG dit lijkt me dus echt geweldig!
  Ben inmiddeld verslaafd aan de womanizer, die je op geweldige wijze hebt aangeprezen .. wat een genot!
  In het verleden al eens gespeeld met elektro met een dominante partner destijds. Zou het nu dolgraag voor mezelf hebben, zo zonder partner is de Electric Eric misschien wel een w(m)aanzinnig alternatief :-)

 20. dh schreef:

  Oh wauw. Ik ben altijd in voor nieuwe dingen. Dus dit is enorm welkom bij ons ;).

 21. echwel schreef:

  hhmm lijkt me interessant om die in m,n kutje te voelen glijden heb sinds kort het spuiten uitgevonden dus wil meer proeven en voelen in m,n kutje dus please ……..xxx

 22. Ronald schreef:

  Lijkt me leuk om mijn vrouw eens flink mee te shocken ;) :P

 23. Bart schreef:

  Super dat ik gewonnen heb!!
  Heel erg leuk om te horen.
  Heb de gegevens naar je toegestuurd

 24. Bibi » sinnliches.blog schreef:

  Hi Luna,

  my guy brought me the SIZZLING SIMON by MYSTIM and first i was frightened, too!
  But I got over my fear and then tested the eStim vibrator.

  WOW!

  The combination of powerful vibrations and gentle electrical pulsation really drove me crazy after a while. I think I came 5 times in an hour and after that I just walked around with a grin.

  If you like, read my test of SIZZLING SIMON on our blog over at https://sinnliches.blog/vibratoren-test/sizzling-simon-reizstrom-vibrator-mystim-vibrator/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.