VIBRATOR AANBIEDING VAN WEEK 16

Vaste Climaximaal-lezers hebben het misschien al opgemerkt; deze site is vorige week van een 2-koloms-site naar een 3-kolom-site gegaan. Maar daar merk je als lezer eigenlijk verder niks van. Ik ben achter de schermen bezig om deze site duidelijker gebruikersvriendelijker te maken en met deze nieuwe kolom-indeling wil ik meteen een nieuwe rubriek introduceren; de aanbieding van de week. Elk weekend zoek ik voor jullie naar de beste seksspeeltjes-aanbiedingen en die zullen in het vervolg in de rechterkolom komen te staan als… ja, de naam zegt het al: ‘aanbieding van de week’. Ik doe mijn best om alleen maar speeltjes in deze rubriek te zetten die ikzelf ook daadwerkelijk getest heb en die ook een 8 of hoger hebben gescoord op de schaal van Luna! De aanbiedingen voor deze week zijn de We Vibe Tango EN de Fun Factory Smart Vibe Boss (ja, ik dacht; ik geef jullie meteen maar 2 aanbiedingen, om de start van deze rubriek af te trappen).

vibratoraanbiedingweek16-we-vibe-touch-fun-factory-big-boss

De We-Vibe Touch is qua power en motortje volledig vergelijkbaar met de We-Vibe Salsa. Je krijgt dus heel veel diepe vibraties, maar dan in een kleine verpakking. Ik testte ooit de We-Vibe Salsa en de review vind je: HIER. De Touch is qua oppervlakte iets groter (en dus eigenlijk beter, verwacht ik) dan de Salsa.

Toegegeven; ik testte de nieuwste versie van deze Fun Factory Smart Vibe Boss (mijn review vindt je: HIER). Dus de versie die ik testte is oplaadbaar en dat scheelt toch weer in de batterijen (en kosten en ook zeker wel in de power die de vibrator je geeft). Maar, de Fun Factory G4 Smart Vibe Boss die ik testte was zo goed qua vorm en vibreren (maar vooral qua vorm; groot én met G-spot-ribbel) dat ik de vorige versie, die dus nu met 30 euro korting verkrijgbaar is, ook durf aan te prijzen: HIER.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Anne schreef:

  Hoi
  Hoe is het geluidsniveau van de We VibeTouch? Ik ben echt op zoek naar een stille clitoris vibrator.

  Groetjes!

 2. Gwendoline schreef:

  Hallo,

  Ik wil de WE-Vibe touch graag bestellen met de korting, maar het lukt helaas niet op de website van Hot Stuff. Is de aanbieding van de week al niet meer geldig? Hopelijk niet!

  Groetjes

 3. Anne schreef:

  Ik heb ‘m binnen !! Opladen gaat echt shit, maar als hij dan echt opgeladen is…..WOWWWW wat een toppertje. Zo geruisloos ! Precies wat ik zocht !! bedankt luna voor de tip en de aanbieding !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.