LUNA GEEFT WEG: 1 BI STRONIC FUSION (OMG!!!)

give away bi stronic

Lieve lezers en lezeressen! Ik denk dat dit wel de meest gave, toffe (en duurste) give away is die er ooit was op Climaximaal.nl! Ik heb ervoor moeten smeken, trappelen, pruillipje, huilen en knipperen met m’n ogen, maar… ik mag weggeven; 1 Fun Factory Bi Stronic Fusion!! Echt Luna? Ja, echt! Dat geweldig gave ding? Ja! Echt! Maar dan ook echt! Okay, ik hoefde niet te smeken bij het mannetje van Hot Stuff, ik heb het gewoon heel lief gevraagd en omdat hun webshop onlangs helemaal is vernieuwd (nóg beter, nóg strakker en nóg mooier) (kon het dan nóg beter??) (ja, blijkbaar wel, al vond ik ‘m al heel goed en duidelijk en overzichtelijk) vond hij dat wel reden tot een klein feestje hier op Climaximaal.nl (lief van hem hè?). Als je mijn review van deze Fun Factory Bi Stronic Fusion nog niet hebt gelezen, dan zou ik dat even HIER doen, want de Bi stronic Fusion is dus echt supergaaf en briljant! Oh! En… ik zou het bijna vergeten! Je krijgt er ook nog een flesje glijmiddel én toycleaner bij, zodat je meteen aan de slag kan! WOW!

Hoe kun je winnen? Nou! Heel simpel! Blijf betrokken bij de site hier. Spreek! Reageer op mijn (of J.T.’s) stukjes. Zeg iets liefs, leuks of aardigs de komende 2 weken (dat mag ook op oudere stukjes) en donderdag 5 november maak ik de winnaar of winnares bekend. Sowieso wil ik iedereen nog even bedanken voor het reageren de afgelopen weken. Het maakt het schrijven écht een stuk leuker! En… binnenkort weer nieuwe vlogs, want de brandwond (van een ontplofte kaassoufflé) is eindelijk uit m’n gezicht weggetrokken. Haha!

Update: Via een zeer ingewikkeld algoritmisch systeem dat alleen ik kan begrijpen heb ik een winnaar uitgekozen! En ik vind iedereen lief en ik wil iedereen wederom ontzettend bedanken voor alle reacties en het liefst wil ik jullie allemaal laten winnen, want ik gun dus iedereen zo’n Bi Stronic Fusion van Fun Factory, maar er kan er helaas maar 1 de winnar zijn… And the winner is… Rosa! Ik heb Rosa inmiddels gemaild (GEFELICITEERD!!!) en haar prijs gaat dit weekend nog keurig ingepakt naar het postkantoor!

Dit vind je misschien ook leuk...

63 reacties

 1. Elsje schreef:

  Dit meen je niet. OMG!!! Als er toch eentje op m’n wensenlijstje staat is deze het wel :D

 2. Tessa schreef:

  Omg luna! Maak me gekkk! Lekkere prijs zeg, goed geregeld ! Ik ga m’n best doen en lekker veel reageren want na jouw review ben ik lichtelijk geobsedeerd door deze vieb, ik moet hem ook hebben haha!

 3. Bart schreef:

  Wauw luna, dat heb je echt heel goed geregeld!
  Leuk dat je weer verder gaat met de vlogs ook, fijn dat de wond eindelijk is weggetrokken

  • Luna schreef:

   Bart! Je hebt de Electric Eric gewonnen, maar je e-mail-adres doet het niet!! Dus… mail mij even je adresgegevens, dan stuur ik je ‘m op!

 4. coco schreef:

  Ja! Deze zou ik heel graag willen winnen!! :-)

 5. Muisinhuis schreef:

  OMG jaaaaaa!!!!! Wat een pracht om te zien, en wat lekker om je review te lezen ik ben er elke keer als ondersteboven van, ik hoop echt dat ik een kansje maak!
  Xxxxx

 6. Marjan schreef:

  Oh My als ik die toch eens mocht winnen zeg! Dat lijkt me enorm heerlijk. Ik duim, heel hard voor mij ;-)

  Xx

 7. Henk schreef:

  Dat is nog eens een prijs! Daar maak je een vrouw blij mee :)

 8. Rosa schreef:

  OMG, OMG, OMG, en uhm, … OMG OMG OMG!!!

 9. Margot schreef:

  WAUW! Ik was een tijdje je blog ( en sextoys in het algemeen) uit het oog verloren maar toen ik een de review van de bi stronic fusion op mijn fb tijdlijn zag passeren moest ik deze review toch wel eens checken !! Nu ik lees dat je hem weg geeft voel ik mij als een kind de avond voor dat sinterklaas komt ! spanneeeeeend !

 10. Bjorn schreef:

  Het zal de eerste toy zijn als ik die moest winnen :) dus laat maar komen…

 11. sofie schreef:

  Deze verdien ik hoor!

 12. Joyce schreef:

  “het wolkendek opent zich, een zonnestraal verschijnt… engelengezang op de achtergrond”

  Ik ben niet gelovig, maar bij zo’n goed nieuws zou ik het bijna worden! Fantastische weggeefactie Luna! Deze staat sinds je review bovenaan mijn wish list.

  Enkele dagen na het einde van de weggeefactie wordt ik 30, dus het zou een geweldig cadeau zijn om die nieuwe levensfase mee te starten ;)

 13. Olove schreef:

  Hoi Luna, sinds kort ben ik een trouw volger van je blog omdat het bol staat van de ervaringen en nieuwe gadgets. Ik houd ervan als mijn vrouw ook zichzelf verwend met lekkere speeltjes en/of gewoon zichzelf. Het is voor haar nog wel wennen zullen we maar zeggen maar met het lezen van je blog begint zij meer en meer genot te ervaren (ook als ik er niet bij ben). De ultieme toy heeft zij / hebben wij nog niet gevonden. Wie weet kun je ons raad geven. Mijn vrouw is beginnend tot enigszins ervaren, hele harde trillingen is (nog) niet waar ze van geniet, maar het moet zeker ook geen soft gebeuren zijn. Wij blijven je volgen……

 14. Ricardo schreef:

  OMG! Lijkt me een geweldig cadeau voor mijn vrouw, we zijn allebei gek op speeltjes :-)

  Naar aanleiding van jouw reviews hebben we de Lelo Smart Wand Large gekocht, echt… WOW. Hij ziet er niet alleen goed uit maar is ook nog eens erg goed in waar hij voor gemaakt is :-) Er komen de laatste tijd gewoon té veel goede speeltjes langs, we nemen je recensies erg serieus. Dus vooral doorgaan! X

 15. praline schreef:

  Lieve lieve lieve Luna, die wil ik wel hebben :)
  Xx

 16. Jessica schreef:

  Ik ben al een tijdje aan het sparen voor een pulsator maar ow wat zijn ze duur. Ik ben zelf chronisch ziek en lich noodgedwongen 80% van mijn tijd in bed. Tja wat doe je dan om het leven nog een beetje leuk te maken…..precies! Ik ben nogal een moeilijke als het om orgasmes gaat. Kom niet snel klaar. Je resenties zijn echter zo veel belovend dat ik echt uitkijk naar een pulsator. Wist je dat je bij een orgasme hormonen aan maakt die van naturen pijnstillend zijn? Werkt voor mij vele malen beter dan pijnmedicatie. Dus doe graag een gooi naar het winnen van een berg pijnstillende orgasmes in de vorm van je gifeaway.

 17. Esther schreef:

  aaargh, omg !!!!! Euhm….leuk, lief aardig…..euhm…..
  Kwillum so graag……kvinje zo origineel…..ikkeuh….aargh !!!!!
  Wat een supergiveawayaktie ! Maar echt ! Tjonge en jottum en wauw wat ontzettend gaaf !!!!!!!
  Wilde um gaan kopen, vond um te duur, had eergisteren besloten om um dus niet te gaan kopen en dan nu DIT. Ik zou bijna in karma gaan geloven ;-)

 18. Linda schreef:

  Ooooh, deez wil ik wel! Mijn libido heeft om de één of andere onverklaarbare reden besloten uit haar winterslaap te ontwaken, mijn man kan het niet meer bijbenen allemaal, dus deze zou me best een handje kunnen helpen. *brede grijns*

 19. Angélique schreef:

  Hoi Luna, fijn dat je gezicht geheeld is, ik ben benieuwd naar de nieuwe vlogs.
  Wat een onwijs gave give away . Een pulsator staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik zou het fantastisch vinden als ik de bi stronic fushion zou winnen!

 20. Nikkie schreef:

  Nu heb ik bijna spijt van t winnen van de Loki (die naar m’n vriend gegaan is!) Om deze voor mijzelf te winnen zou mega te gek zijn, maar ik denk dat dat onmogelijk is… Jammer!! :'(

 21. Aarie schreef:

  Yes!!!! Ookal is de kans heel klein, probeer ik toch een kansje te maken op dit gave speelgoed voor mijn vriendin! meeeennnn wat een mooi ding!

 22. G&B schreef:

  Wauw Luna, hoe gaaf!
  Wij lezen regelmatig nieuwsgierig mee en vinden het erg leuk om te lezen en te zien hoe enthousiast je bent.
  Dankzij jou heerlijk eerlijke review zijn we inmiddels 2 Supertoys rijker en behoed voor (meerdere) miskopen.
  Ja ook wij zijn in de verrassingsbox en enkele flutproducten getrapt, hahaha.
  Maar gelukkig weten we inmiddels beter!
  Nu hoop ik natuurlijk ook dat ik mijn vrouw gek kan maken met die bi stronic fusion (en ik hoop zij zichzelf ook ;)
  Maar of we nu winnen of niet, blijf vooral doorgaan met dit werk/deze hobby (Hoe noem je het zelf eigenlijk?).
  Want wij kijken graag uit naar je volgende ervaring!

 23. Heidi Sour schreef:

  Klinkt als een geweldig apparaat ;) Ik loot graag mee.

 24. Robert schreef:

  Geweldig mooi speeltje, zo te lezen!!

 25. Robert schreef:

  Zeg Luna, is een sexspeeltjesmuseum niet een goed idee? Jij moet haast wel een enorme collectie hebben, lijkt me…

 26. Hanneke schreef:

  Heb donderdag deze (fantastische) site pas ontdekt en nu deze toffe winactie! Voelt haast een beetje fout om al meteen zo hebberig mee te doen, maar oeh! Ik wil ‘m! De cheape, hele slechte, verrassingbox met 26 plastic speeltjes ligt inmiddels gelukkig inmiddels in de container. Nu nog een goede vervanger weten te vinden dus!
  Liefs!

 27. Laura schreef:

  Oh god oh god ik wil deze zo graag winnen luna!! Dus, hop de tombola in hier :D

 28. Guido schreef:

  Hotstuff is ook gewoon een geweldige shop.

 29. Jesse schreef:

  Wauw!! Ik was al aan het sparen voor de normale stronic maar het einde was nog lang niet in zicht.. Sinds je recensie van dit machtige apparaat ben ik de oudere stronic al compleet vergeten! En wat een prijs mag je weggeven zeg. Ze worden alleen maar steeds beter.

 30. Birgit schreef:

  Hi, als trouwe bezoeker en soms commenter doe ik ook graag mee met deze winactie. Zal een fantastisch verjaardagscadeau zijn!

 31. Lucy schreef:

  Hallo Luna, geweldige site. Jouw ervaringen geef ik vaak verder in verkoopgesprekken, ik werk in een Lovetoy-Speciaalzaak. Veel speeltjes worden uitgeprobeerd, maar ik verdien te weinig om alles te kopen :-)
  Mag ik meedoen aan de verloting van de Bi-Stronic????????

 32. bas schreef:

  Tja, waarom reageer ik hier op als man? Omdat het gewoon veel te leuk is om je vriendin te zien genieten.
  En wie eenmaal goed in de stemming is gebracht..
  hierheen met die bi-stronic!

 33. Norah schreef:

  Mijn hemel! Dat zou nou echt een fantastische aanvulling zijn op mijn mini-verzameling!

 34. Gijs schreef:

  Lieve Luna,

  Wij hebben de Stronic eins en deze doet wonderen;-) Uiteraard na het lezen van jouw recensie.. Nu zijn wij (voornamelijk vrouwlief….) erg nieuwsgierig naar deze versie! :-)

 35. Patricia schreef:

  Wauw wat gaaf ! Ik heb deze ook al op mijn wensenlijstje voor kerst staan en zou hem dus graag winnen :)

 36. Marieke schreef:

  Yes! Aangezien m’n vent depressief is en ik in de vijfde versnelling door moet, lijkt dit me een zeer welkome ontspanningsmogelijkheid!
  Ik reageer nooit omdat ik meestal zo sprakeloos ben na die stukjes van je, maar dat betekent niet dat ik ze minder waardeer! Blij dat deze site bestaat, en MAANISCH trouwens ook. Keep up the good work!

 37. G schreef:

  Wat een geweldige winactie! Ik reageer eigenlijk ook nooit, terwijl ik bijna al je reviews en posts met plezier lees… Ik vind het wel heel leuk dat jij al je reacties leest en vaak reageert! Sowieso is het persoonlijke een heel sterk punt van jouw blog. Keep it up Luna!

 38. Cornelis schreef:

  OMG inderdaad! Als ik lekker bezig ben met de Lelo Loki Wave die ik overweeg te kopen, mag mijn lief wel van deze genieten!!!

 39. Ilse schreef:

  Brandwond klinkt naaaaaaar! Gelukkig heb je er nu geen last meer van?

  En wat een ontzettend toffe winactie, goed bezig Luna! Ik heb ook heeel benieuwd naar je review van de womanizer pro trouwens, hopelijk komt die snel online. :)

 40. Edwin schreef:

  Gave winactie weer ! Denk dat ik mijn liefje hiermee een groot plezier zou doen !

 41. Luna schreef:

  Jullie zijn allemaal geweldig! Al 42 reacties alleen al op deze post, hahaha! Nog even geduld! Ik ga de komende dagen hopelijk veel reviews posten… drukdrukdrukdrukdruk! ;-)

 42. A! schreef:

  Daar kan nog best een reactie bij, echt niet alleen omdat er wat te winnen valt… Je website is fantastisch, ik ben fan. Lelo dildo en we vibe zijn al heel erg goede vrienden van mij geworden (dankzij jou..), stronic past ook nog best in mijn nachtkastje, heel best denk ik, en ook nog wel ergens anders dan ij mijn nachtkastje( cheesy grapje) En je website lezen is elke keer al weer winnen( ; groetjes A!

 43. A! schreef:

  Daar kan nog best een reactie bij, echt niet alleen omdat er wat te winnen valt… Je website is fantastisch, ik ben fan. Lelo dildo en we vibe zijn al heel erg goede vrienden van mij geworden (dankzij jou..), stronic past ook nog best in mijn nachtkastje, heel best denk ik, en ook nog wel ergens anders dan in mijn nachtkastje (cheesy grapje) En je website lezen is elke keer al weer winnen( ; groetjes A!

 44. Jeroen schreef:

  Wat een gaaf ding! Ben dol op multi-alles-in-één apparaten, zeker een mooie aanvulling in onze speeltuin!

 45. L schreef:

  Jeee Luna…
  Wat een mooie give away!

  Dit schitterende speeltje staat op nummer 2 van mn verlanglijstje…
  Ben alweer eventjes single en hoe fijn ik t ook vind om clitoraal klaar te komen (vandaar de womanizer pro op nr 1), soms verlang ik echt naar dat stotende gevoel (die ik met mijn lekkere gewone duo vibrator toch niet helemaal na kan bootsen…
  Die Stronic 3 durfde ik niet te kopen (want van alleen vaginale stimulatie ben ik tot nu toe nooit klaargekomen) en ik moet eerlijk zeggen dat ik in de winkel nogal geïmponeerd was door zn formaat haha…
  Nou is deze fusion niet kleiner maar de combi tussen stoten (genomen worden) en die ‘klitvinger’ (had zelf geen mooier woord kunnen verzinnen) lijkt me haast onweerstaanbaar!
  Zucht…

  Succes met je brandwond Luna (dat brandende gevoel kun je dan toch maar beter ergens anders hebben…..) !

 46. Rosa schreef:

  ow ja en ook nog…. OMG OMG OMG!!

 47. Maaike schreef:

  Gave giveaway Luna. En ik ben zeer benieuwd naar je nieuwe vlog!:)

 48. Mandy schreef:

  Whaaaaaaaa *leest nu voor het eerst over dit product*
  Als Fun factory liefhebber word ik hier vrolijk van. (Ze zijn hier erg goed vertegenwoordigd)
  De Bi laat me gelijk terug denken aan toen ik de drei kocht en dat kleine bultje/randje voor tegen de clitoris bedoeld was. (hahahaha heerlijk om kunnen lachen)
  Wel echt awsome de eins en drei!
  Bi(ll) zou trouwens super in de vriendengroep van mijn (H)eins en Drei(s) (spreekt het uit als Dries :-P)
  Dus zeker *kwijl*

  Groetjes Mandy

 49. B schreef:

  Hee Luna,

  Ja! Die lijkt me geweldig! Als de enige echte expert (jij natuurlijk:-)) deze zo geweldig vindt kunnen we niet zonder, toch? De WeVibe (op jou advies aangeschaft!) doet het geweldig, lijkt ons leuk om ze beide te kunnen gebruiken. Dus wie weet…. Reviewtje voor terug, haha?

  Groeten, B

 50. G schreef:

  Oh deze lijkt me heerlijk! Ik heb iets meer dan een jaar geleden de Lelo mona 2 gekocht via jou website en ik ben er nog steeds blij mee, maar hij begint een beetje saai te worden. Nu staan deze van Fun Factory en natuurlijk de Womanizer op mijn wishlist. Ik ben echt blij dat ik eerst zo’n beetje ieder artikel op jou website heb gelezen voordat ik mijn eerste speeltje kocht, want als ik een ding geleerd heb van jou dan is het wel NOOIT YUKIYUKI KOPEN!! En inmiddels probeer ik mijn vrienden en vriendinnen ook te overtuigen dat goedkope speeltjes meestal prut zijn en dat ze beter voor kwaliteit kunnen gaan, haha! Luna, ik vind jou en blog top!!

 51. R schreef:

  Ik zou graag mee willen doen, voor dit speeltje. Al voor ik je site ontdekte kocht ik al geen speeltjes meer met vage weekmakers. Het geeft inzicht in de kwaliteit en werking. Goede speeltjes kosten soms wat meer geld, maar duur is iets wat geld kost en het niet waard is. Daar helpt je site mee.
  Hierboven las ik het verhaal van Jessica, mocht ik winnen, geef deze dan aan haar, ze heeft het harder nodig dan mijn vrouw en ik.

 52. MR schreef:

  Hé het is nog geen 5 november, dus ik maak nog kans!

 53. Hanneke schreef:

  Ja ik weet het, 06.30 is veulste vroeg, maar ik wil ‘m! Ik ga zitten f5-en vandaag :-)

 54. linda schreef:

  Spannend!!!!

 55. Muisinhuis schreef:

  Oe oeh oeh cant wait !

 56. Tessa schreef:

  Whiieee! Zo spannend!!!

 57. Rosa schreef:

  OMG OMG OMG!!!! En Sinterklaas is nog niet eens in het land!!! Dank lieve Luna….. Ik ga er vast HEEEEL VEEEL en HEEL LANG plezier aan beleven! OMG OMG

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.