LINGERIE REVIEW #1: KISS ME 4-DELIGE LINGERIESET

Naam: 4-delige lingerieset
Merk: Kiss Me
Prijs: € 14,99
Wat is het: Een 4-delige lingerieset bestaande uit een jarretel gordel, een slipje, een kousenband en een paar stretch kousen.
Het verkooppraatje: ‘Met deze lingerieset heb je in één aankoop een perfecte basis onder je kleding.’
Is dat ook zo: Ja, eigenlijk best wel. Behalve als je stress hebt en gaat trouwen dan. Voor een avondje lol is dit best een leuk setje voor een heel leuke prijs. Dit setje is trouwens ook te koop in het zwart en daar zou ik voor een normale avond eerder voor kiezen.

kissmelingeriesetje

Woensdag 18 juni werd ik wakker om 6:00. Ik werd over precies 3 uur in het stadhuis verwacht om ‘ja’ te zeggen tegen mijn verkering, dus ik had nog 2 uur en 45 minuten om mezelf in m’n trouwjurk te hijsen, mezelf te voorzien van een leuk make-upje, m’n haar ietwat te stylen en daarna te voorzien van voldoende haarlak en 3 witte bloemen.

Een paar weken geleden daarvoor had ik van een dame van de PABO wat bruidslingerie mogen uitkiezen. Ik koos, onder andere, voor het Gorgeous Girl Satijnen corset (met string) (waarover later meer), de 4-delige lingerieset van het merk Kiss Me en een soort babydolletje met slipje. Het corset bleek uiteindelijk niet te passen (waarover dus later meer, inclusief een give away, maar ik kreeg dus 3 exemplaren van de PABO-dame). Ik had bedacht dat ik die 4-delige lingerieset, bestaande uit een stringetje, een jarretelgordel (volgens de PABO zelfs een frivole jarretelgordel), stretchkousen en een kousenband dus wel even onder mijn trouwjurk zou gaan dragen.

Nu ben ik een hele leuke en goede seksspeeltjestester, maar van het uittesten van je bruidslingerie voordat je gaat trouwen had ik dus nog nooit gehoord. Ik had gedacht dat het allemaal wel zou passen en… het paste ook, want het was one size fits all! Het paste zelfs prima en ik keek zo in de spiegel en ik dacht; als de verkering al niet met me zou gaan trouwen, dan zou ik met mezelf trouwen! Het was dan wel een setje van € 14,99 en het voelde wat goedkoop aan, maar fuck dat, ik ben niet zo chique, m’n trouwjurk kostte totaal ook maar € 75,- en dat jarretelgordeltje ging prima met mijn dikke reet en Hollandsche heupen en nou moest ik opschieten want ik moest m’n trouwjurk en m’n make-up en m’n haar en misschien even een klein proseccootje voor de spanning en OMG ik moest ineens ontzettend plassen!!!

bruidslingerie

Mijn trouwjurk was nogal zwaar en groot en het werd nogal een gedoe in ons kleine toiletje. Het plassen zelf ging op zich prima, maar het ervoor zorgen dat de trouwjurk uit de wc-pot bleef was nogal een evenementje op zich. En… toen ik mezelf weer wilde fatsoeneren, dus m’n stringetje omhoog, m’n petticoat naar beneden, m’n trouwjurk weer over de petticoat, kwam ik erachter dat er een jarretellendingetje had losgelaten. En… met nog maar 30 minuten op de klok kon ik dat er net niet bijhebben. Ik liep te pielen en te kloten met dat minuscule plastic dingetje en ondertussen m’n trouwjurk omhoog te houden en ik kreeg het gewoon niet voor elkaar en ik zag mezelf de rest van mijn trouwdag al meerdere keren langer dan 20 minuten op het toilet verpozen omdat ik die plastic jarretellendingetjes steeds opnieuw vast zou moeten maken en… paniek!

Ik zei uiteindelijk ‘ja’ in een huidskleurige heupslip van de HEMA. Geil man.

DE KISS ME 4-DELIGE LINGERIESET IS HIER TE KOOP (€ 14,99) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Maurice schreef:

  ^_^
  Prachtige anekdote !

 2. Marjan schreef:

  Briljant…… die vertel je over tig jaar aan je kleinkinderen :-)

 3. Inge schreef:

  Ik denk dat een degelijke slip het prettigste zit onder een trouwjurk, haha.

 4. esther schreef:

  HAHA! Heerlijk.

 5. Fem schreef:

  En daarom doe je een jarretelgordel dus ónder je onderbroek ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.