LIEVE LUNA, JE VERKOOPT ZELF OOK JELLY VIBRATORS!!!

Goedenavond,

Zojuist via Google op uw site terecht gekomen nadat ik op zoek was naar een fijne, goede vibrator. Ik heb een intense vibrator waar helaas bij de batterij een veer is afgebroken, op zoek naar een ander dus. Het sprak me aan dat u over alles een uitgebreide review schreef (alleen vond ik het jammer dat ik geen vibrators kon selecteren op sterkte van vibratie en prijs, maar dat terzijde).

In een van uw verhalen (DE AANSCHAF VAN JE EERSTE VIBRATOR) stond ‘koop nooit jelly sekstoys’! Met een uitgebreide uitleg over hoe slecht het was, uitleg over weekmakers etc.! Met al deze informatie won u mijn vertrouwen en was ik van plan via uw site een vibrator te kopen. En u voelt hem al aankomen… de eerste vibo die ik bekijk is gemaakt van… goh jelly!! De Jumping Rabbit Vibrator!

jelly vibrator

Dit is echt te triest voor woorden en u moet zich flink schamen. Hoezo verkoopt u producten via uw EIGEN webshop waar u niet achter staat en schadelijk zijn! Misschien eens tijd om uw artikelen eens goed na te kijken en het een en ander eruit te sodemieteren.

Het viel mij erg tegen.

Groet, Lia

Hi Lia,

Nou, schamen doe ik me niet zo snel hoor, maak je daar maar niet druk over. Maar… je hebt gelijk! In ‘mijn’ eigen seksshop worden jelly vibrators verkocht (en of dit dan ‘echte’ jelly is, dus PVC met weekmakers, of TPR of TPE, dat valt nog te bezien, het lijkt tegenwoordig een verzamelnaam voor buigbare sekstoys van dubieuze materialen) en als het aan mij zou liggen, dan zou ik die producten er inderdaad allemaal met 1 druk op de knop uitgooien, omdat ik er, inderdaad niet achter sta.

Helaas ligt het niet aan mij.

‘Mijn eigen seksshop’ is niet ‘van mij’. Ik heb dus geen 100.000 bakken met seksspeeltjes in mijn garage staan of een echte fysieke shop ergens. Mijn seksshop www.maanzin.nl is een zogenaamde affiliate shop en dit betekent dat een ander bedrijf (EDC) volledig verantwoordelijk is voor het assortiment en dat ik een percentage krijg van de omzet, als ik iets verkoop. En hoewel hun assortiment niet het assortiment is dat ik zou uitkiezen als ik zelf een echte winkel zou hebben, maakt deze constructie het wel mogelijk dat ik dus 100.000 (nou ja, zo ongeveer dan) seksspeeltjes kan aanbieden aan mijn lezers. En ja, binnen dat assortiment zitten speeltjes van dubieus materiaal en dubieuze kwaliteit. Speeltjes die ik absoluut niet aan mijn lezers aanraad. Maar… binnen dat assortiment zitten gelukkig ook héél erg veel speeltjes (maar dan ook echt heel erg veel) die wél in mijn top 10 staan en van topmerken zoals LELO, Svakom, Europe Magic Wand, Fairy, We-Vibe, JimmyJane of Swan.

Een ander voordeel van een affiliate shop zoals de mijne is, voor mij dan, dat ik ook niet verantwoordelijk ben voor de afhandeling van bestellingen. Dus de inkoop, verkoop, facturatie en verzending wordt allemaal door EDC gedaan (en dat doen ze allemaal heel erg goed) (wat zeg ik; dat doen ze beter dan ik oooooooit zou kunnen).

Overigens ben ik hier altijd heel transparant over geweest naar mijn vaste lezers, maar ik snap dat het erg verwarrend is voor nieuwe lezers, of voor mensen die dus binnen komen via Google. En ik ben het met je eens dat het enigszins hypocriet overkomt, maar ja, ik wil ook wel graag wat geld verdienen met dit blog, want hoewel het een hele leuke hobby lijkt en ik de allertofste en duurste seksspeeltjes gratis opgestuurd krijg om te testen, is het bijhouden van een site als deze wel werk. Een hoop werk. Leuk werk. Maar wel werk.

Daarnaast; bijna alle (ik zeg dus niet ‘alle’) online seksshops hebben ook goedkopere, dubieuze seksspeeltjes in hun assortiment. ‘Probeer je ‘je eigen enigszins foute assortiment’ nu goed te praten, Luna?’ Ja, een beetje wel. Het is voor mij óf geen ‘eigen shop’, óf een ‘eigen shop’ waar dus ook wat foute seksspeeltjes te koop zijn. En dan kies ik toch voor het laatste. Omdat er brood op mijn plank moet.

Ik zie het als mijn Heilige taak als seksspeeltjes-tester, om jou (en andere vrouwen en mannen) erop te wijzen welke soorten sekssspeeltjes er zijn, welke goed zijn (al blijft dat subjectief), welke slecht (ook dit is subjectief), welke gevaarlijk, welke veilig, welke leuk en welke lekker. Maar welk seksspeeltje je aanschaft blijft altijd jouw keuze. En… jij weet nu, na het lezen van een aantal van mijn reviews en mijn artikel over weekmakers in ieder geval wél dat je geen jelly speeltjes moet aanschaffen. Heb ik toch wat bereikt. En dat je je nieuwe vibrator niet bij mij bestelt, dat kan ik begrijpen.

Maar, mocht je je bedenken, dan kan ik de vibrators van LELO en Svakom van harte aanbevelen. Of natuurlijk een Europe Magic Wand (dat is de sterkste vibrator die in Nederland te koop is) (goed idee trouwens om een selectie te gaan creëren op basis van vibratie-sterkte, daar ga ik mee bezig). En… met de code ‘GEENJELLY’ krijg je ook nog eens 10% korting op het gehele assortiment (uiteraard geldt deze korting ook voor m’n andere lezers).

lieveluna

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Marjan schreef:

  Tja je hebt er nooit een geheim van gemaakt, dat jij op deze manier werkt met een reeds bestaande webshop. Ik vind dus ook niet dat jij je hoeft te schamen zoals Lia suggereert. Eerlijkgezegd vind ik juist dat jij aanmoedigt om beter te kijken naar seksspeeltjes en waar ze van gemaakt zijn en daarnaast sta jij heel erg open voor vragen en suggesties rondom seksspeeltjes. Iedereen die jou via mail een vraag stelt krijgt daar een eerlijk antwoord op. Allemaal service van jou, je bent helemaal niet verplicht om dat te doen. Ik waardeer dat heel erg en samen met mij nog heel veel mensen.

  Dank je wel Luna, voor je harde werk….. heel leuk werk, maar wel werk ;-)

 2. DeArie schreef:

  Het is en blijft verwarrend, volgens mij kan je er weinig aan doen behalve een écht helemaal eigen shop maken. Maar dat is geen doen!

  Prima dat je het zo aan pakt Luna, en met jou kortingscodes hebben wij nog is goedkopere speeltjes ook, profiteren we allebei een beetje.

 3. Jan schreef:

  De situatie is zoals ze is. Jij moet jouw brood verdienen en dit zijn op dit moment jouw beperkingen. Maar iedereen die jouw blog leest, weet dat je deze jelly-producten best niet koopt. Dit heeft geen invloed op jouw geloofwaardigheid.

 4. birgit schreef:

  Amen

 5. Stel1987 schreef:

  Kan iemand Lia op een jelly kanon naar de maan schieten.pffff als je echt niks te doen hebt…..

 6. Ier schreef:

  Kan me voorstellen dat je dit denkt als je voor het eerst op de website komt. Maarrr, Luna geeft altijd eerlijke en onafhankelijke reviews. Dus, als jij weet welk speeltje je moet hebben (naar aanleiding van een review), dan kun je toch om de jelly heen klikken? Ik snap het probleem niet zo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.