LIEVE LUNA, KEN JIJ DE EROSCILLATOR?

Lieve Luna,

Ik volg je site al een tijdje en heb je inmiddels vrij hoog zitten. Mede door jouw reviews heb ik afgelopen week een Womanizer besteld en deze is zeer goed ontvangen door mijn vriendin. Ik doe veel internetaankopen dus raadpleeg altijd meerdere bronnen voor reviews, maar jouw reviews vormen een mooie basis. En het is fijn dat je in het Nederlands reviewt, want die zijn schaars, en de Amerikaanse markt is toch anders.

Toen ik aan het kijken was voor een wand-vibrator heb ik vaak een ander speeltje langs zien komen in vergelijking met de Hitachi/Fairy, en het verbaast me dat je die nooit hebt gereviewed. Het is namelijk wel een speeltje met een behoorlijke reputatie als je online zoekt. Ik heb het over de Eroscillator. Een waarschuwing als je nu gaat Googlen: dat ding is echt afzichtelijk lelijk. Een Hitachi is al niet knap, de Womanizer slaat ook te ver door, maar de Eroscillator slaat alles.

eroscillator goud

Ondanks dat uiterlijk zijn reviews laaiend enthousiast. Buiten het feit dat de Eroscillator ook gerichter is dan de grote knop van een wand, is het unieke eraan dat de kop oscilleert en niet zomaar trilt. Als ik het goed begrijp zorgt dat ervoor dat de clitoris minder snel overgevoelig raakt en je dus vaker/sneller achter elkaar tot een orgasme zou kunnen komen. Ik weet niet of je de Eroscillator kent, maar wellicht kan deze op je wishlist. Een review van jou zou erg waardevol zijn om te beslissen of ik de Eroscillator in de toekomst ook nog eens een keer aanschaf, of dat de meerwaarde beperkt is. Wellicht een tip voor op je radar.
groetjes,

K.

Hoi K.!

Dankjewel voor je complimenten! Die hoor ik uiteraard graag! Ik ken de Eroscillator zeker wel (want, hé, Dr. Ruth vindt het de allerbeste vibrator EVER en dr. Ruth is koel), maar ik heb ‘m inderdaad nog niet gereviewed! Maar… ik heb het bedrijf dat de Eroscillator maakt inmiddels aangeschreven en… ik heb ‘m ook al binnen (ik kreeg overigens een paarse versie, die is maar ietsje minder lelijk)!!! Hoera! Dankjewel voor je mailtje, anders was-ie waarschijnlijk nooit meer op m’n radar gekomen en waarschijnlijk ook nooit op m’n nachtkastje!! Ik ga ‘m de komende tijd aan een uitgebreide analyse onderwerpen, want er zitten 6 opzetstukken bij en alles klinkt veelbelovend en ziet er ook veelbelovend uit. Hij is inderdaad niet zo bekend in Nederland, dus ik vraag me af of er Nederlandse vrouwen (of mannen) (dus eigenlijk lezers van Climaximaal.nl) zijn die bekend zijn met dit seksspeeltje.

DE EROSCILLATOR IS BIJ BOL.COM TE KOOP VOOR € 95,-

lieveluna

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Birgit schreef:

  Ik vind hem wel mooi steampunk!

 2. Sarah schreef:

  Ik ben benieuwd naar wat jij ervan vindt,Luna. Ik heb nu op jouw aanraden de EMW, die vind ik geweldig, maar deze is wat subtieler. Persoonlijk vind ik hem niet lelijk…ik wacht het af!! Succes!

 3. Gina schreef:

  Ik vind hem wel interessant! Ben uiterst benieuwd naar je review. En anders wil ik hem wel voor je testen, haha. ;-)

 4. Marjan schreef:

  Ik heb hem 1 keer gebruikt. Ik ben er geen fan van. Het is mij veel te heftig en veel te snel. Ik geef echt de voorkeur aan de EMW, die heb ik nu een half jaar en ik ben er nog elke dag heel erg blij mee.

  Ik ben benieuwd naar jouw review.

  xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.