EN WÉÉR EEN SEKSTREND: NURU MASSAGE

Ik kreeg een appje: Hé, Luun, heb je wel eens van een Nuru-massage gehoord?’ Ehhh… nou, ja, als ik even wat langer nadenk heb ik er inderdaad wel eens over geschreven zelfs. In een item voor FOXY magazine over de meeste bizarre Japanse sekstrends! Want in Japan zijn er dus speciale salons die een Nuru-Massage geven; een massage waar heel veel glijmiddel aan te pas komt en dit dan allllll over your body. En niet alleen all over your body, maar ook over the body van de ander (er zijn overigens ook al van dit soort salons in Nederland en all over the world).

(hier stond een video van een keurig aangekleed filmpje, maar normaal gesproken doe je zo’n Nuru-massage dus totally naked, dus je moet zelf maar even gaan Google-en voor voorbeelden)

‘Nuru’ is dus een Japans woord en betekent zoiets als ‘glad’ of ‘glibberig’. Tijdens een Nuru-massage wordt gebruikt gemaakt van een speciale gel/glijmiddel. Je raadt het al; Nuru-gel! Dit is een gel/glijmiddel op basis van zeewierextract (ja, van nori-vellen wordt ook sushi gemaakt) en deze gel is geur- en smaakloos, extreem soepel, glad en voelt lekker aan op je huid. Klinkt… goed! De gel vlekt niet, is 100% in water oplosbaar en de gel tast geen rubbers of speeltjes aan, waardoor het tevens perfect als glijmiddel gebruikt kan worden. Klinkt… nog veel beter!

Nu kun je zo’n Nuru-massage dus laten uitvoeren ergens in een salon (ja, Google zelf maar even), maar je kunt ‘m ook thuis geven. Het enige probleem is dan; waar? Een ‘echte’ Nuru-massage wordt gegeven op een plastic opblaasbed of een plastic of latex laken, dit om het glibbergehalte te verhogen (logisch, anders absorbeert je dekbedovertrek al die Nuru-gel). Je kunt nu (wat ik zou doen) een opblaasbedje of -badje bij de Action gaan halen en hier even mee gaan experimenteren, maar er zijn dus ook ‘professionele’ Nuru-opblaasbedden te koop. Dit zijn opblaasbedden met een opstaand bovenrandje en opstaand onderrandje, zodat je niet wegglibbert (slim bedacht dus) en bedden die wat extra gewicht kunnen dragen (je ligt er immers met z’n tweeën op).

nuru-luchtbed

Ik moet zeggen; ik zie dit wel zitten. Als actieve ONTVANGER dan. Gewoon lekker liggen op een luchtbed en dan een volledige body to body massage ontvangen? Sounds like perfect FUN! Of eerder; precies wat ik nu nodig heb. Als degene die mij die massage geeft dan ook meteen alle rotzooi opruimt? Dus het opblaasbed na gebruik meteen even schoon spoelt onder de douche en keurig afdroogt, weer terug in de verpakking stopt en mij daarna een glaasje wijn brengt? Oh, krijg je zo’n mannetje er gratis bij? Joh! Dan ga ik het Nuru-pretpakket meteen bestellen!!!!


HET NURUX NURU LUCHTBED IS HIER TE KOOP (€ 29,95) >>


DE NURU MASSAGE GEL (1000 ML) IS HIER TE KOOP (€ 55,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik krijg een beetje de rillingen over mijn lijf als ik die vrouw een kom met die speciale NURU gel over zichzelf uit zie storten…… brrrrrrrr dit gaat het voor mij niet worden…. dat luchtbedje lijkt me dan wel weer leuk om op te liggen dobberen in het zwembad… maar dat kan zo’n (heel veel goedkoper) luchtbedje van de Action ook…..

 2. klaasje schreef:

  Hallo luna,

  Even iets anders het hamburger menu knopje werkt bij mij al een tijdje niet meer op de mobiel. Verschillende browsers geprobeert maar geen een doet het.
  beetje lastig soms.

  Groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.