SEX TOY TEST #14: LELO LUNA BEADS NOIR (VAGINALE BALLETJES)

Naam: Luna Beads Noir
Producent: LELO
Prijs: € 39,- 
Formaat: 29 mm (doorsnede), 37 gram (gewicht) per bal
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘Luna Beads Noir zijn de slanke en verleidelijke versie van ‘s werelds bestverkochte Ben Wa ballen die onweerstaanbaar genot beloven tijdens het voorspel en daarbuiten.’
Is dat ook zo: Ik vind het de beste ballen!
Aantal punten: 9/10

Dit is een afbeelding van lelo luna beads noir zwart
De Luna Beads van LELO bestonden al, maar dan in pastelkleurtjes. Deze Luna Beads schijnen de best verkopende seksballetjes ter wereld te zijn, maar ik vraag me af wie dat checkt! Het zijn wel de seksballetjes die ikzelf het lekkerste vind en met mij zullen er wel meer zijn, dus laat ik er voor m’n eigen gemoedsrust ook maar vanuit gaan dat dit de bestverkopende ballen ter wereld zijn.

En iets wat eigenlijk al perfect is kun je natuurlijk niet perfectioneren. Of? Toch? Wel? Jawel! Want de bekende Luna Beads zijn dus nu verkrijgbaar in het zwart! En zwart is een stuk geiler dan die pastellerige (lichtroze en lichtblauw) eerste versie. Zwart is veel sexier! Het gerucht gaat dat LELO met deze zwarte versie inspeelt op de hype rondom het SM-erige boek Fifty Shades of Grey en dat lijkt me een hele slimme marketing-zet.

De LELO Luna Beads zijn van veilig materiaal

Alle LELO Luna vaginale balletjes zijn gemaakt van FDA-goedgekeurd en ftalaat-vrije ABS (dat is het harde plastic van de ballen zelf) en siliconen (daar is het houdertje van gemaakt). Je kunt de balletjes gemakkelijk uit het houdertje duwen om alles schoon te maken en als je ze terugduwt in het houdertje, dan zitten ze ook weer stevig vast, zodat je er niet per ongeluk eentje kwijt raakt (of kwijt, kwijt, je weet waar-ie is natuurlijk).

Dit is een afbeelding van lelo luna beads zwart noir vaginaballetjes

Te gebruiken ter voorspel of ter training!

Ik gebruik dit soort balletjes (seksballetjes, geisha-balletjes, Ben Wa-balletjes) het liefst als voorspel. Dus, hop, balletjes erin, beetje op-en-neer lopen, bewegen, dansen, stofzuigen, strijken en door de het metalen gewichtje dat in het hardplastic balletje zit wordt je vanzelf opgewonden; dit gewichtje tikt dus tegen je vaginawand. Als je dit nog nooit hebt gevoeld; moet je echt een keertje meemaken, want het is lekker en met niks te vergelijken qua gevoel. En als je opgewonden wordt (dus nat) dan is het de bedoeling om je vaginaspieren dusdanig aan te spannen en zo de Luna Beads op hun plek te houden. Het is dus geen speeltje waar je van klaarkomt, maar echt bedoelt als voorspel (man komt thuis uit z’n werk, zij ligt verleidelijk op de bank en vraagt hem om aan het touwtje te trekken en ja, dit is meteen weer een reden waarom de zwarte Luna Beads beter zijn dan de oorspronkelijke, want je trekt nou eenmaal liever aan een zwart touwtje (als man) dan aan een witte).

Maar Ben Wa-ballen zijn niet alleen leuk om te gebruiken tijdens het voorspel, ze zijn ook handig om te gebruiken tijdens zogenaamde Kegeloefeningen (hierover schreef ik eerder al dit stuk). Als je regelmatig die Kegeloefening doet, dan verstevigen je vaginaspieren (bekkenbodemspieren) en hierdoor kun je intensere orgasmes krijgen (altijd leuk), je voorkomt incontinentie-problemen (begin nu en heb er later wat aan) en als je een kind hebt gekregen (via de natuurlijk weg) dan kan het trainen van je vaginaspieren ervoor zorgen dat alles weer een beetje opgestrakt wordt van binnen. Allemaal voordelen dus!

Dit is een afbeelding van vaginaballetjes lelo luna beads
De Luna Beads Noir worden net als alle producten van LELO geleverd in een prachtig hard kartonnen doosje (alsof je een sieraad uitpakt), inclusief een satijnen opbergzakje (niet nodig, want dat doosje is al zo mooi) en 1 jaar garantie. Top-product.

DE LELO LUNA BEADS NOIR ZIJN HIER TE KOOP (€ 39,-) >>

Als je de Luna Beads wil gaan gebruiken om je vaginaspieren te trainen en de kleur maakt je niks uit, dan is het misschien handiger om voor de gewone LELO Luna vaginale balletjes te gaan (wat een woord eigenlijk; vaginale balletjes!!!!). Voor € 52,95 heb je dan een wit siliconen houdertje en 4 ballen (2 roze van 28 gram en 2 lichtblauwe van 37 gram). Hierdoor kun je, net als bij echte fitness, wat afwisselen met gewichtjes.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.