IN HET NACHTKASTJE VAN… G.

Naam: G.
Leeftijd: 24
Relatie: Na 5 jaar een vaste relatie te hebben gehad, nu inmiddels al driekwart jaar vrijgezel, maar ik houd het wel graag bij 1 bedpartner die weet waar ik van houd in plaats van (meestal) waardeloze one-night stands.
Beroep: Student
Hoeveel speeltjes heb je?
Telt de douchekop als seksspeeltje? Dan 1. Anders geen.

douchekopseks

Vertel eens wat over je seksleven?
Mijn seksleven is niet heel spectaculair, ik heb een hoop geprobeerd, maar uiteindelijk lig ik liever in wat voor positie dan ook op een bed dan met mijn billen in het gras of zand buiten. Ik deel jouw mentaliteit, I’m willing to try everything twice, maar (nog) niet alles is voor mij weggelegd, en dat vind ik helemaal prima zo, want ook zonder seks op het strand of in de bosjes en zonder handboeien en anaaldildo’s en trio’s kom ik meer dan prima aan mijn trekken. Vanaf mijn 15e ben ik seksueel actief, zowel met mannen als vrouwen, hoewel mijn voorkeur toch uit gaat naar mannen. Ze hebben nu eenmaal een extra tool waar ik graag gebruik van maak. Ik heb inmiddels geen vaste relatie meer en dat wil ik ook voorlopig even niet, maar ik ben wel redelijk seksueel ingesteld, dus heb op het moment een vaste bedpartner.

Wanneer kocht je je eerste seksspeeltje?
Mijn eerste en tot nu toe enige seksspeeltje kocht ik toen ik 16 was, bij de seksshop hier in de binnenstad, samen met een vriendin. Een grote paarse jelly vibrator op AA-batterijen met een blonde slettebak op de verpakking. Zo een in de vorm van een penis, inclusief aders (de vibrator, niet de slettebak). Slecht, ik weet het inmiddels, maar je bent jong en onwetend en je wil wat. Vanzelfsprekend was die vibrator geen aanslaand succes. Ik kan me niet heel goed herinneren waarom precies, maar ik heb hem weggedaan na een paar keer, hij deed niets voor me.

Hoe vaak gebruik je een seksspeeltje?
Als de douchekop telt, en we gaan er even vanuit van wel, want Oral B. tandenborstels en stukken gember mogen ook meedoen en ik wil mijn douchekop geen minderwaardigheidscomplex bezorgen, ongeveer eens per week.

Hahahaha! Kan je ook zonder de douchekop tot een orgasme komen?
Nou, ik heb vrij veel moeite om klaar te komen. Als ik zonder hulpmiddelen of bedpartner aan de slag moet gebeurt er niet heel veel daar beneden, en als je van tevoren al weet dat je dan zelf een half uur moet gaan zitten hannesen (vingerkramp, au!) zonder al te veel resultaat, heb je er eigenlijk al niet zo’n zin meer in. Dan is een paar minuutjes met de douchekop een veel beter alternatief.

Maar je hebt nu dus geen sekstoys. Als je opnieuw een speeltje zou aanschaffen, zou je dat dan liever online of offline doen?
Ik heb helemaal geen moeite met een seksshop binnenstappen, en ik ga ook altijd gezellig mee als vrienden of vriendinnen er iets te zoeken hebben, maar als ik ook daadwerkelijk geld uit ga geven oriënteer ik me liever online. Daarom ben ik ook zo blij met jouw blog!

Thanks! Ben je bereid veel geld uit te geven aan een sekstoy? Wat vind je een ‘normale’ prijs?
Nou ja, mijn grote paarse vriend was de enige die ik ooit kocht, dus dat is één speeltje in 8 jaar! Ik ben me nu dankzij jou wel wat meer aan het oriënteren op wat me fijn lijkt, dus er staan er wel wat op de planning! Op dit moment zou ik niet hoger dan 50 euro gaan, maar dat is voornamelijk omdat ik nog niet goed weet welke ik wel en niet zou kopen en wat ik er vervolgens van zou vinden. Ik kan me wel voorstellen dat ik meer geld zou neerleggen voor iets wat ik écht wil hebben, dus bijvoorbeeld een Hitachi of de We-Vibe, maar daar heb ik simpelweg het geld niet voor als student.

Zijn er seksspeeltjes die je dus echt je nooit zou kopen?
Ik heb niet hele goede ervaringen met anale seks, want eng en geen glijmiddel en au, dus daar zou ik niet heel snel iets voor kopen, en nooit meer dildo’s of vibrators in de vorm van angstaanjagende geaderde penissen, al helemaal niet in het lilapaars. En ook al helemaal niet meer van jelly, ik laat me goed informeren door jouw blog .

Heel goed! Dat lees ik graag! Waarom ben je eigenlijk zo fan van je douchekop?
Het is eigenlijk niet perse de douchekop zelf, maar gewoon de waterstraal, terwijl ik in bad lig. Je kunt zelf bepalen hoe hard de straal is en hoe warm je hem wil hebben, dus dan is het alleen nog een kwestie van goed mikken. Het enige nadeel is wel dat je er dus wel eerst voor in bad moet gaan liggen, maar in bad gaan is nooit een straf geweest voor mij.

Nog wel eens een blunder meegemaakt op sekstoy-gebied?
Niet op sekstoy-gebied, maar om het leuk te houden zal ik een gewone blunder vertellen. Ik had met mijn vorige bedpartner heel braaf seks met condooms, maar toen we een keer onder de douche bezig waren was spontaan het condoom kwijt! Nou is mijn douche niet heel groot, en zo’n ding glipt vast niet door het putje, maar de vraag was wel hoe lang hij nou eigenlijk al kwijt was! Nadat we overal hadden gezocht, ons hadden afgedroogd en verder gingen op het bed had hij hem snel genoeg gevonden, hij hing namelijk uit me. Als een soort vaginaal sieraad. Ontzettend charmant.

Welk seksspeeltje staat op je wishlist?
Met een partner lijkt me de We-Vibe erg leuk, en stiekem wil ik ook graag van die balletjes, voor de kegeloefeningen. Maar ik wil dolgraag een Hitachi of Europe Magic Wand, omdat ik het idee heb dat ik daarmee voor elkaar krijg wat ik anders alleen in bad kan. Eigenlijk word ik van de meeste goede reviews op je blog al enthousiast, dus het kan nooit lang duren voordat er iets in mijn nachtkastje ligt.

Lieve G.! Dankjewel voor je antwoorden! Ik hoop dat je inmiddels al een leuk speeltje hebt aangeschaft en zo ja, dan ben ik natuurlijk heel benieuwd welke!

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Bianca schreef:

    haha, ik zou die vaste bedpartner van je maar gewoon eens wat subtiele hints geven ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.