DESIGN SEKSSPEELTJES VOOR MANNEN

De mannen seksspeeltjes blijven vaak hopeloos achter als het gaat om innovatie en vooral om design. Een nepkut blijft een nepkut en veel meer valt daar niet van te maken (oh, er zijn ook nepmondjes en nepkontjes, zelfde principe, ander gat). Tenga is 1 van de bedrijven die wél innoveert (check hun enorme collectie wegwerp-nepkutjes). Tenga is overigens een Japans merk (en in Japan weten ze hoe ze moeten rukken, want de wereldkampioenschappen masturberen zijn daar gehouden, uiteraard gesponsord door Tenga). Hun nieuwste Tenga 3D-serie kun je met gemak op je nachtkastje zetten en iedereen denkt dat het om een nachtlampje gaat. Niet dat een sekstoy er niet uit mag zien als een sekstoy, maar een stuk roze, lillend, siliconen in de vorm van een vagina; het ziet er meteen zo ranzig uit.

mannen seks speeltje

De serie bestaat uit 5 verschillende designs en ik vind het er prachtig en stijlvol uitzien (ze hebben het bij Tenga over een kunstwerk, maar dat gaat wat ver, alhoewel die plastic stolp om de Tenga 3D wel bijdraagt aan het kunstgevoel). Ik herschrijf hier even wat informatie van de fabrikant: De Tenga 3D is herbruikbaar en aan één kant dicht (dus na gebruik heb je geen rotzooi). Je kunt de Tenga 3D binnenstebuiten keren om ‘m schoon te maken en daarna laat je hem drogen op de standaard. Alle producten uit de Tenga 3D serie kunnen hergebruikt worden, als je beide zijden goed reinigt. Goed onderhoud zorgt voor een levensduur tot 50 keer gebruiken (dit is wel handig, want de andere Tenga-producten zijn dus vaak om weg te gooien na gebruik). Iedere masturbator uit deze 3D-serie heeft verschillende ribbels van binnen, dus geven je een geheel andere sensatie (daar ga ik vanuit). Check hieronder het niet verstaanbare, maar wel heel duidelijke Japanse filmpje!

DE TENGA 3D-SERIE IS HIER TE KOOP (€ 37,-  per stuk) >>

p.s. Achter de schermen van climaximaal.nl wordt hard gewerkt aan een sectie speciaal voor mannenspeeltjes (en nee, die worden niet door mij getest).

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Patrick schreef:

  Ik heb eigenlijk nooit overwogen om een speeltje te gebruiken. Ik heb nooit de meerwaarde ervan gezien. Zo’n pop vond ik onaantrekkelijk. Je zou maar op een vrouw liggen die continu een pijpmond trekt, daar word je ook niet vrolijk van.

  Maar die Tengaserie ziet er inderdaad esthetisch prima uit.

  • Luna schreef:

   Ik denk dat zo’n nepkutje of masturbator echt wel iets kan toevoegen aan een ruksessie… ik hoop binnenkort ook recensies van mannenspeeltjes te kunnen plaatsen… er komen een paar Tenga-dingen deze kant op in ieder geval!

   • Patrick schreef:

    In ieder geval had je gisteren al een mannennachtkastje. Maar die speeltjes trokken mij niet zo. Deze vind ik er mooier uitzien, minder hard, etc. Ik denk namelijk dat zo’n speeltje niet van hard plastic moet zijn. Een vrouw is ook niet van hard plastic.

   • NBRiddim schreef:

    Ik hou me aanbevolen als testpannel!

 2. Maarten schreef:

  Ik heb ooit al eens van die Tenga Eggs geprobeerd.. erg leuke dingetjes en idd jammer dat ze maar 1x meegaan.. wat dat betreft zijn deze dan inderdaad een stuk interessanter.

 3. JT schreef:

  ziet er goed uit!

 4. Arie schreef:

  Ik heb hier wel wat ervaring mee, verschillende tenga producten geprobeerd en dit is wel een uweeltje zowel qua vormgeving als qua gemak.

  De vorm die je aan de buitenkant ziet is ook het gedeelte waar je mee mastrubeert, je moet ‘m dus binnenstebuiten keren voordat je ‘m kan gebruiken (mooie kan naar binnen).
  Na gebruik kan je hem prima met wat water schoon spoelen en op het spciaal mee geleverde standaard zetten waardoor hij ook van binnen droog wordt.

  Iet wat prijzig speeltje voor een semi-weggooi product, maar je ziet dat Tenga er goed over na gedacht heeft. Van mij krijgt hij een 8, zowel in vorm als functie

 5. Patrick schreef:

  De positieve reacties doen me denken. Misschien moet ik het eens proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.