LUNA’S EIGENSTE CLIMAXIMALE SEKSSHOP

“Waarom begin je zelf eigenlijk geen seksshop?”, vraagt de verkering me regelmatig. En hij is trouwens niet de enige. Als je zoveel ervaring met seksspeeltjes hebt als ik en er zo gemakkelijk over praat en schrijft, ja, waarom zou je dan niet zélf een shop beginnen.
“Ik ben een schrijver, geen zakenvrouw”, is mijn standaardantwoord.
“Je moet het zelf weten.”
“En ik heb geen zin om m’n hele schuur vol te stouwen met dildo’s en vibrators en te zorgen dat alles op voorraad is en dan elke dag bestellingen naar het postkantoor te brengen en de administratie die daarbij komt kijken! Ik zie het niet zitten! Ik ben al zo vreselijk chaotisch en m’n kantoor ligt al vol met dozen en nog meer dozen met testvibrators en trileieren en nee, straks koopt iemand een vibrator in m’n shop en dan gaat-ie kapot en dan moet ik het geld terugstorten en weet je wel wat voor een papieren rompslomp dat is?”
“Dan neem je toch iemand in dienst?”
“Nee! Niet iemand in dienst! Ik kan echt niet samenwerken. Zie je mij al delegeren? En dan pakt iemand de vibrator in met het verkeerde strikje om het cadeaupapier en dan word ik chagrijnig en dan loop ik de hele dag rond onder de Valium. Nee!”
“Ik vind het dom van je.”
“Oh.”

Dus niks met gepaste trots presenteer ik, nee, retetrots presenteer ik daarom mijn eigenste online Climaximale Seksshop! Het is een custom-made-shop (wat erop neer komt dat ik er eigenlijk niets aan heb hoeven doen, behalve het aanleveren van een leuke banner bovenin). Alle administratieve rompslomp wordt me uit handen genomen. Ik hoef niks in te pakken of te versturen, want daar zijn mensen mee bezig die dat allemaal véél beter kunnen dan ik. En mijn schuur hoeft niet vol te liggen met anaalkettingen en het doosje Valium blijft dicht.

Het spreekt voor zich dat ik niet alle producten die er te koop zijn heb getest, want het zijn er duizenden! En het zijn dus niet alleen seksspeeltjes, maar ook lingerie, latexkleding, SM-artikelen, dvd’s (gay, hardcore, softcore), smeerseltjes, poedertjes, condooms, You name it, I sell it. Er staan ook producten tussen die zeker in de categorie yukiyuki vallen en dat is ergens wel jammer, maar dat kon niet anders met een custom shop (en als je vragen hebt, of twijfelt, dan mag je me ALTIJD mailen). En ook niet alle producten die ik hier op www.climaximaal.nl heb getest zijn te koop in m’n eigen shop (maar dat neem ik voor lief en uiteraard zijn die producten wél te koop in de shops die ik link onderaan m’n reviews).

Nog even wat voordelen van de Climaximale Seksshop (en ik vertrouw erop dat de mannetjes die de shop hebben gemaakt ook doen wat ze beloven):

Groot assortiment en lage prijzen
Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
Snel betalen met iDEAL, vooruitbetaling, creditcard of achteraf betalen

Dus! Neem gerust een kijkje in m’n shop! En ik hoor je ervaring en mening (over en met de shop én met producten die je besteld hebt) graag!

KLIK HIER VOOR THE ONE AND ONLY CLIMAXIMALE SEKSSHOP

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. mickey schreef:

    Super cool!!

  2. Car schreef:

    Heel hartelijk gefeliciteerd! Dat is een feestje waard. Ik wordt je vaste klant. :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.