IN HET NACHTKASTJE VAN… R.

Naam: R.
Leeftijd: 30
Relatie: ja
Beroep: voeding, gezondheid en kwaliteit

Dit is een afbeelding van nachtkastje van r


Kun je wat over jezelf vertellen?

Mijn eerste seksuele ervaring was zo’n 15 jaar geleden met mijn eerste vriendje. Verder dan het zeer onhandige handwerk (zonder orgasmes, tot schraalheid toe) is het daarbij nooit gekomen. Met mijn tweede vriendje kwam daar heel snel verandering in. Hij wist wat hij deed en na ongeveer een week was ik al ontmaagd. Hij heeft me daarnaast het betere hand- en mondwerk laten ervaren. Ook deze relatie heeft niet heel lang geduurd, maar heeft wel een aantal hele leuke herinneringen achter gelaten. De allereerste keer, die vergeet je natuurlijk nooit. Ik kijk er voornamelijk op terug als een leuke seksuele inwijding. Bij mijn derde vriend was het helemaal raak en we zijn na 11 jaar nog steeds samen.


Hoe is je seksleven nu?

Mijn seksleven is momenteel niet al te best vergeleken met vroeger. Mijn vriend heeft nog steeds een zeer gezond libido. Na een ongeval tijdens het sporten met veel lichamelijke problemen als gevolg, is mijn libido helaas een stuk minder geworden. Ik heb vaak pijn en mijn ‘moves’ in bed zijn niet meer zo soepel en spectaculair waardoor ik minder makkelijk klaarkom. Een op mijn klachten aangepaste seksbeurt is ook nog eens een stuk saaier, wat de zin in seks voor mij ook niet bepaald bevorderd. Dit is tevens de reden dat ik opzoek ben gegaan naar een aantal geschikte seksspeeltjes als ‘hulpmiddel’ tijdens het vrijen. Zodoende kwam ik per toeval op jou website terecht.

Hoe was je seksleven vroeger?

Voorheen was mijn/ons seksleven prima! Ik ben gezegend met een gevoelige clitoris, dus ik kwam makkelijk klaar. Daarnaast vond ik het uiteraard leuk om te doen, waar en wanneer dan ook.

Wanneer kocht je je eerste seksspeeltje?

Mijn eerste seksspeeltje heb ik gekregen. Het was een soort trillende 4-potige octopus. Hij stond vroeger, bij mijn ouders thuis, trouw op, onder of naast mijn nachtkastje. Dit lijkt nog niet op een vibrator al had je het graag. Wel handig, want dan hoefde ik hem in ieder geval niet te verstoppen. Heel fantastisch vond ik hem trouwens niet (no shit). Dat is maar goed ook, want na een lesje ’toy hygiëne’ van jou durf ik hem sowieso niet meer binnen een straal van 10 centimeter rond mijn intieme lichaamsdelen toe te laten. Maar ja, hij compenseerde destijds wel de vaardigheden van dat eerste vriendje. Gelukkig heb ik het wat dat betreft nu veel beter voor elkaar. Want ja, als de seks met deze unit beter is dan met je vriendje, dan is er werk aan de winkel of tijd voor verandering van spijs. Gezien mijn referentie kader heb ik in het verleden eigenlijk nooit zo veel aandacht gehad voor seks toys. Deze zomer kwam daar verandering in en ging er een compleet nieuwe wereld voor me open.

Dit is een afbeelding van octopus.

Hoeveel seksspeeltjes koop je per jaar/maand/week?
Voorheen kocht ik nagenoeg nooit seksspeeltjes, dit jaar heb ik dat ruim ingehaald. Ik ben wel van plan om in de toekomst eens in de een á twee jaar iets leuks aan de collectie toe te voegen.

Ben je bereid veel geld uit te geven aan een sekstoy? Wat vind je een ‘normale’ prijs?
Ik koop liever af en toe één nieuw goed product, dan een mand vol met troep. Door eerst een Willie vibrator (een soort van equivalent van de ‘lady finger’), Willie bullet en Willie penisring uit te proberen, om te kijken ‘wat ik fijn vind’, heb ik ontdekt dat goedkoop duurkoop is. De conclusie was namelijk dat het allemaal niet fijn was. Ik vind een speeltje van rond de 75-125 euro tegenwoordig al heel normaal.

En wat is het meeste dat je ooit aan een sekstoy hebt uitgegeven?
Het duurste wat ik gekocht heb is de Europe Magic wand, die ik trouwens (waarschijnlijk als een van de weinigen) enkel als massage apparaat gebruik.

Koop je liever online of offline?

Zelf koop ik liever online. Ik vind het praktischer en overzichtelijker. Daarnaast kun je online makkelijker producten met elkaar vergelijken.

Zijn er seksspeeltjes die je dus echt nooit zou kopen?

Jazeker, ik heb gezien dat er vrij heftige dingen te koop zijn die er uitzien als (medische) martelwerktuigen. Daar begin ik niet aan, dat gaat mij echt te ver.

Hoeveel seksspeeltjes heb je nu en welke zijn dat?
Dit jaar heb ik een aardige collectie opgebouwd. Voor de foto heb ik ze even afgespoeld want er zitten behoorlijke stof magneten tussen. De prullaria heb ik buiten beschouwing gelaten, aangezien ik die toch niet gebruik.

Dit is een afbeelding van nachtkastje r

Nou, ik zie daar wel wat topstukken hoor! De Europe Magic Wand is nog steeds 1 van mijn favorieten (zeker met het opzetstuk), de Fun Factory Volta, de Svakom Adonis en natuurlijk de Womanizer Pro40 die helaas niet meer te koop is! Heb je ook wat miskopen? Speeltjes die snel kapot gingen? Merken?
Buiten de octopus en de eerder genoemde ‘Willie speeltjes’ vond ik mijn Fun Factory Miss Bi een miskoop. Simpelweg omdat hij helaas niet goed bij mijn lichaam past. Bij inwendig gebruik zit hij niet fijn en komt het clitorale gedeelte niet op de goede plek terecht. Maar goed we zijn tenslotte allemaal iets anders gebouwd. Ik gebruik de Miss Bi eigenlijk alleen af en toe (in het laagste standje) voor clitorale stimulatie, want hij trilt wel lekker.

Nog wel eens een blunder meegemaakt op sekstoy-gebied?

Absoluut, nadat ik mijn Womanizer Pro40 heb ontvangen heb ik hem meteen in gebruik genomen. Mijn grootste blunder is dat ik hem in stand 4 heb getest. Dat bleek iets te fanatiek. Ik kreeg er uiteindelijk wel een orgasme van, maar niet bepaald de beste die ik ooit heb gehad. Mijn benen en billen schoten er compleet van in de kramp… Naderhand heb ik een uur lang een gek/slapend/doof gevoel aan mijn clitoris gehad. Daarna begon het weer bij te trekken. In stand 1 of 2 werkt hij voor mij fantastisch. Verder heb ik net als iedereen wat teleurstellende prullaria aangeschaft, welke waarschijnlijk niet bepaald lichaamsveilig zijn geweest.

Hoe vaak heb je (solo)seks en gebruik je dan altijd een seksspeeltje?

Ik masturbeer gemiddeld zo’n drie keer per week, waarbij ik tegenwoordig bijna altijd een speeltje gebruik. Want waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Daarnaast heb ik gemiddeld één keer per week seks met mijn vriend, hierbij gebruiken we momenteel regelmatig een seksspeeltje. Op een gezellige ontspannen, warme, vakantie, kan de seksfrequentie oplopen naar drie keer per week.

Je gaat naar een onbewoond eiland en je mag maar 1 seksspeeltje meenemen, welke is dat?

Mijn Womanizer Pro40! Samen met een oplaadkabel en een WakaWaka Solar Panel! Want zonder elektriciteit heb je op zo’n eiland niet zo veel aan je Womanizer. Als ik moet kiezen tussen mijn Womanizer en mijn vriend dan blijft de Womanizer uiteraard thuis.

Wel eens een relatie (of seks) gehad met iemand die echt niets van seksspeeltjes moest hebben?
Mijn vriend moest er in het begin heel erg aan wennen. Hij heeft wel eens een Durex vibrerende penisring gekocht, dat vond ik trouwens superfijn, ook al was het een goedkoop ding. Met zo’n penisring om speelt zijn penis voor zijn gevoel natuurlijk de absolute hoofdrol tijdens mijn orgasmes. Ik masturbeerde altijd al, maar het idee dat ik masturbeerde met een (inwendige) vibrator, daar moest hij toch wel even aan wennen. Deze vorm van mechanisatie gaf hem in het begin het gevoel dat hij werd vervangen. Gelukkig is hij hier ondertussen aan gewend geraakt. We gebruiken tijdens de seks nu regelmatig een clitorale vibrator, want hoe geiler ik uiteindelijk ben, des te beter wordt de seks voor ons beiden.

Kan je ook klaarkomen zonder? Of is het makkelijker met?
Ik kan gelukkig wel klaarkomen zonder seksspeeltjes. Maar wegens mijn lichamelijke ongemakken is het gebruik van seksspeeltjes voor mij momenteel een uitkomst wat de seks leuker en klaarkomen een stuk makkelijker maakt. Ik heb de speeltjes nooit echt gemist, maar ik kan wel zeggen, dit smaakt naar meer.

Welk seksspeeltje staat nog op je wishlist?
Sinds ik jou volg krijg ik steeds meer wensen. Een paar speeltjes waar ik heel nieuwsgierig naar ben en graag in de toekomst wil proberen zijn: een Stronic pulsator van Fun Factory, de Njoy Pure Wand, een duo speeltje van We-Vibe, een goede vibrerende herbruikbare penisring, iets heel leuks voor mijn lieve vriend zoals Tenga Eggs of de Tenga Flip Zero en opzetstukken voor mijn Europe Magic wand (de Genius en de Silky Touch). Heel misschien zelfs een kleine buttplug voor beginners, maar daar ben ik nog niet helemaal over uit. Ideeën genoeg dus, voor de komende jaren.

Lieve R.! Dankjewel voor je uitgebreide interview! SUPER! Ik hoop dat alles van je wishlist binnenkort in of op je nachtkastje ligt!

Vanaf nu elke zondag om 20:00 een ‘In het nachtkastje van…’ Want hoe leuk is het om te lezen over andermans seksleven?! Heel leuk! Wil jij ook shinen in deze rubriek? Check dan DE ‘IN HET NACHTKASTJE VAN…’-VRAGEN, beantwoord ze en stuur ze naar mij (luna@climaximaal.nl)!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Wat een fijne uitgebreide versie van het nachtkastje. En wat een intens verhaal, mooi! Ik moet toegeven dat ik mijn Europe Magic Wand ook afwisselend gebruik als massage-apparaat en als seksspeeltje… hij is in beide nou eenmaal heel erg goed. :-)

 2. jan jansen schreef:

  Goh, het lijkt wel ons verhaal qua toycollectie, met dezelfde opmerkingen over beginners-foute-aankopen en haar collectie lijkt fel op die van mijn vrouw :-)

  Hier lag de njoy pure wand onder de kerstboom dit jaar, we hebben de volita ipv de Volta en de stronic komt er aan met haar verjaardag. En een doxy ipv magic wand, die ook enkel voor massage gebruikt wordt hier. :-)

  De Svakom Amy beviel hier prima als eerste toy, de FUN Tiger neemt die rol nu over. Glas heeft hier ook zijn intrede gedaan, groot succes (mss een tip?)!

 3. Patrick schreef:

  Leuk nachtkastje weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.