GEIL DANSEN = GEIL NEUKEN

Het cliché ‘als een man lekker kan dansen, dan kan hij ook goed neuken’ blijkt misschien wel eens op waarheid te berusten. Onderzoekers van de Northumbria Universiteit filmden 19 mannen terwijl ze aan het dansen waren. Deze dansjes, of eerder dance moves, lieten ze zien aan 35 vrouwen en zij moesten de dansjes waarderen op een schaal van 1 tot 10.

Wat bleek? Er zijn wat specifieke dance moves die alle vrouwen erg goed (of opwindend) vinden. Zo zijn de meeste vrouwen gecharmeerd van grote, brede bewegingen met de nek, de torso, de pols, de linkerschouder en snelle bewegingen met de rechterknie. Het klinkt wat vaag allemaal, maar dit blijken dus bewegingen te zijn die volgens biologen heel goed passen bij mannelijke vruchtbaarheid en dat is precies waar vrouwen naar op zoek zijn.
Anyway. De onderzoekers plakten alle dansjes aan elkaar, combineerden ’t tot 1 dansje en kwamen tot de conclusie dat een dansje als het onderstaande gifje voor de meeste vrouwen als zeer opwindend wordt ervaren (als het uitgevoerd wordt door een man dus).

sciencedancing

Nu had ik net de verkering, of eigenlijk mijn aanstaande man, aan de telefoon en ik vertelde ‘m over dit onderzoek. En over het dansje. “Oh, maar als je naar dat dansje kijkt, dan zie je mij dansen dus?, vroeg hij zelfverzekerd. “Nee man”, zei ik. Maar toen ging ik even beter kijken. En nog beter. En toen zag ik het. De helft van de deze moves, maar vooral die rechterknie, vooral die rechterknie; het is het dansje van de verkering!!!! Echt! “Hahahaha”, riep ik door de telefoon, “je gaat het straks zien als je thuis komt, echt, jij bent het!!!”

Als je deze moves gebruikt, dan heb je in ieder geval méér kans om een lekkere chick te scoren dan als je gewoon wat langs de rand van de dansvloer blijft staan, volgens de onderzoekers van de Northumbria Universiteit. De verkering heeft mij er 10 jaar geleden in ieder geval mee naar de achterbank van z’n auto gekregen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.