CROWDFUNDING WERKT… OOK VOOR SEXTOYS…

De toekomst van seksspeeltjes zou toch wel eens in de handen van crowdfunding-sites kunnen liggen. Ik was aanvankelijk best skeptisch als ik weer een seksspeeltjes-crowdfunding-project langs zag komen, want ‘iedereen’ leek en lijkt wel afzonderlijk bezig met het koppelen van sekstoys aan App’s, films, Bluetooth, internet, etc.! De meeste projecten zijn heel ambitieus, maar je hoort er na een tijdje niks meer van.

Vibease

Maar… toen ik vorig jaar hoorde over de crowdfundings-campagne voor de Vibease (een speeltje dat door middel van verschillende App’s aangestuurd zou kunnen worden) raakte ik toch iets enthousiaster. Het project zag er goed doordacht en professioneel uit. De mensen bij Vibease probeerden eerst hun campagne via Kickstarter te crowdfunden, maar die weigerden de campagne (want, vies, bah, seks en vibrators), gelukkig durfden ze de campagne bij Indiegogo wel aan en Vibease haalde $ 100.000 meer op dan ze aanvankelijk vroegen.

En nu… nu is de Vibease een feit! Hij lijkt een beetje op de Smart Mini Vibe die ik onlangs testte (mijn review lees je HIER), maar de Vibease heeft weer andere, leuke functies die je door middel van een App kunt besturen. Zo kun je de Vibease koppelen aan een gesproken verhaal (en dan begint de Vibease dus te trillen op precies de goede momenten). Althans, dat is de bedoeling! Ik heb ‘m nog niet getest, maar dat hoop ik binnenkort te doen!

Heb jij ‘m zelf al getest, dan ben ik heel erg benieuwd naar jouw ervaring!

DE VIBEASE IS HIER TE KOOP (€ 114.90) >>

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.