GEEF MIJ MAAR EEN AMSTERDAMMERTJE

give away tantus amsterdam
Van het mannetje van Easytoys.nl kreeg ik een paar maanden terug een nogal grote doos met daarin enorm veel speeltjes om aan jullie, mijn lieve lezers en lezeressen, weg te geven. In die sowieso nogal grote doos, zat ook deze nogal grote dildo. Pas toen ik ‘m wat beter bekeek zag ik dat het logo van Amsterdam in het siliconen te zien was. OMG! Het is een mini-Amsterdammertje, maar wel een enorm grote dildo!!!! Hij is van het merk Tantus (een ontzettend goed merk als het op dildo’s en vooral op siliconen aankomt) en hij is dus HUGE (hij heet overigens ook ‘Amsterdam’)! Hij weegt 1,11 kilo!!! En is 6,6 centimeter breed bij zo’n 30 centimeter lang en kost zo’n 160 euro! OMG! Ik kan me voorstellen dat niet iedereen hierop zit te wachten, want het is nogal een dingetje, eh, DING! Dus… wil je ‘m winnen? Laat dan even een leuke reactie hieronder achter. Ook als je ‘m niet wil winnen, dan worden leuke reacties op prijs gesteld (maar zet er dan wel even bij dat je dit Amsterdammertje even aan je voorbij laat gaan). Ik maak aanstaande zondag, 5 juni, 20:00 de winnaar bekend!

Update: heeeeeel schandalig van mij, maar ik was deze give away gewoon vergeten!!! Maar… the winner is!!!! C.J.!!! Ik heb je inmiddels gemaild, zodat deze XL dildo jouw kant op kan komen!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Josje schreef:

  Woehaha :’) wat een monster! Lijkt me fijn om zonder rolstoel door het leven te blijven gaan dus ik laat hem even aan me voorbij gaan!

 2. Paula schreef:

  Derde been is altijd welkom…….

 3. Marjan schreef:

  Ik schiet alweer in de lach….. in de vorige eeuw was ik met een groep mensen op seks-shoppingtocht in Amsterdam… en bij Mr.B. stond een Amsterdammertje…. net zo groot als die buiten stonden, maar dan van zwart rubber…. als dildo….. dat laatste had ik niet door…. En omdat ik even wilde kijken of die leren enkelboeien wel ruim en zacht genoeg waren, zette ik mijn voet op dat Amsterdammertje… die natuurlijk omboog door de kracht waarmee ik dat deed……
  Needless tot say dat ik wel de boeien heb gekocht… maar het Amsterdammertje heb laten staan.

  Het blijft een grappig verhaal…..

 4. Niels schreef:

  Hahaha, wauw, dat is nog eens gepaald worden :-)
  Maarre, kom maar op

 5. Jorn schreef:

  Geef mij maar ’n Amsterdam(metje) dat is fijner dan iets kleins. Ben super nieuwsgierig naar die collosus en zou m heel graag willen winnen/proberen

 6. Esmee schreef:

  “Alsof je een wortel in een kathedraal gooit als ik die zou gebruiken” zei niemand ooit…

 7. Senna schreef:

  De kampioen van Amsterdam, die willen wij in Eindhoven graag uitproberen :)

 8. J.T. schreef:

  Luun, ik denk dat je weinig animo uit Rotterdam krijgt…. ligt daar nogal gevoelig ;-)

 9. Tom schreef:

  Die, eh, mag er zijn. Of, zoals ze in Brabant zeggen: da’s groôt! Als je ‘m naar Brabant wil sturen, leuk, wil ‘m graag uitproberen

 10. Juca schreef:

  Een gratis amsterdammertje van Luun?
  Das wel opportuun!
  Snak je naar een amsterdammertje in je kut,
  Of een ” long vehicle” in je butt,
  Reageer dan met een rijm
  En mss val jij binnenkort in zwijm.
  Wel voorzichtig met die mastodont,
  Haast & spoed is zelden gezond.
  Laten we hopen dat de beste mogen winnen,
  En nu stiekem al met een Big Stallion beginnen.

 11. Robber schreef:

  Zozo Sophia / Kinky Vrouw. En waar webcam jij dan? wil dat wel eens zien namelijk…. hele massageolieflesjes die verdwijnen….

 12. Jel schreef:

  Ik weet zeker dat mijn man hier heel blij van zou worden. Kom maar op!

 13. C.J. schreef:

  M’n vrouw meld zich ook graag als gegadigde (heb het haar eerst maar even laten zien). Had niet gedacht dat ze hem zo graag wilde hebben, liet het meer als grap zien. Zo zie je maar weer…. ;)

 14. Paul schreef:

  Wauw, sinds een maandje sex ik regelmatig de sterren van de hemel in Amsterdam met mijn nieuwe fling, maar ik heb haar nog nooit zo goed Amsterdam kunnen laten zien als ik met deze vrolijke vriend zou kunnen. Net als de stad staat deze op palen! Weet dat ze erg in is voor nieuwe dingen dus als ik deze XXX L versie kan winnen voor haar zou super zijn.

  Winnen of niet, thanks ook voor je leuke en interessante berichten op je site! :)

  Cheers, Paul

 15. Joe schreef:

  Duidelijk triple X rated! Deze put the N in Amsterdamn!!

 16. Olove schreef:

  Whoah…….. Die is gaaf. Mijn vrouw is een Rotterdamse…… hoe gaaf zou het zijn als ik haar met deze (Amsterdamse) “Paal” in de zevende hemel kan brengen…… Dappere strijder fier en koen…… vs Geen woorden maar daden. Zou mij zo gaaf lijken!!!!

 17. W. schreef:

  Hahahaha geniaal dit! Altijd geinig!

 18. Lana schreef:

  Een sleutelhanger of een lekker dropje vind ik nog wel leuk in de vorm van een ‘Amsterdammer’….Maar deze laat ik liever voorbij gaan.
  Altijd te vinden voor leuke ‘iets’ kleinere sextoys. :-D

 19. Dirk schreef:

  Lieve Luna,

  Graag zou ik mee willen doen om deze te winnen.

  Lijkt me super spannend, niet lullen maar vullen

  Dat kan deze als geen ander…………….. .

  Succes met de leuke reviews

  Mvg,

  Dirk

 20. Olove schreef:

  Lieve Luna,
  Wie is de gelukkige geworden????
  Ben zo nieuwsgierig…

 21. Funbunny schreef:

  Jaa, lunaa? We zijn nieuwsgierig.. Zelf helaas te laat te reageren.. Geweldig uitdaging

 22. C.J. schreef:

  C.D. (de vrouw van) laat ook vragen wat de uitslag is/was….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.