VIBRATOR REVIEW #186: FUN FACTORY JOUPIE, JAZZIE & JAM

Naam: Jazzie, Joupie & Jam
Producent: Fun Factory
Prijs: € 23,95 (de Jam kost € 18,95)
Formaat: 3 x 18,2 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: 2 AA-batterijen
Het verkooppraatje: ‘De slanke, elegante vorm met het licht gebogen uiteinde is gemakkelijk om in te brengen.’
Is dat ook zo? Ja, dat is zo. Met wat glijmiddel dan.
Score: 7

de fun factory jazzie joupie jam vibrators zijn heel erg leuk en goed voor beginners

Fun Factory is 1 van mijn favoriete seksspeeltjes-merken. De kwaliteit is altijd perfect, over de vormgeving is altijd nagedacht, de verpakkingen altijd zijn strak en netjes, maar niet over de top en de prijs is, waarschijnlijk omdat ze het altijd basic houden, ook altijd okay.

Met de speeltjes van Fun Factory kun je eigenlijk nooit een miskoop doen (en dan bedoel ik dus hun basis-buttplug is super, hun basis-anaalketting is lekker, ik heb diverse Fun Factory vibo’s in huis en ze doen het allemaal nog en hun Stronic-serie staat bij mij zeer hoog aangeschreven (al zijn die dan wel weer duurder dan je van Fun Factory gewend bent).

Okay, genoeg veren voor Fun Factory.

Okay, nog 1 veer dan, want het leuke van Fun Factory is dat ik altijd een ‘bloggersbox’ van ze krijg met hun allernieuwste producten! Vorige week arriveerde een box met daarin hun 3 allernieuwste vibratortjes voor beginners! De Jazzie, de Joupie en de Jam! Ik wil alvast 100 punten geven voor een vibrator met de naam ‘Joupie’. Joepie!

De Fun Factory Joupie heb ik uiteindelijk getest en de Jazzie en de Jam ga ik deze week nog verloten, want die zijn eigenlijk vergelijkbaar (qua trillingen dan) en ik vind het dan zonde om iets te testen terwijl ik er iemand anders blij mee kan maken!

Deze serie vibratoren zijn is overduidelijk voor beginners. Ze zijn 3 centimeter in doorsnede en dat is dus niet zo heel erg breed (sorry mannen, als er iemand van jullie een pik heeft met een doorsnede van 3 centimeter dan is-ie perfect hoor). de Joupie is de langste van de 3 (18,2 centimeter) en heeft een flexibele top. De Jam is de kleinste en 12,7 centimeter en de Jazzie 17,8 centimeter. Wat mij opvalt aan de Joupie is dat-ie best zwaar is voor zo’n klein ding. Het lijkt erop dat de Joupie een erg zware metalen behuizing heeft (onder de siliconen laag dus) en dit is iets goeds, want daardoor zijn de trillingen meteen een stuk dieper dan als je plastic behuizing hebt (of een dunnere metalen behuizing). Het materiaal is wat je van Fun Factory mag verwachten; superzacht 100% siliconen; ruikt niet en voelt lekker aan. De meeste speeltjes van Fun Factory werken met het click ’n charge-systeem, maar deze serie werkt nog op batterijen en dat merk je meteen aan de prijs; € 23,95. Hoewel ik echt een voorstander ben van oplaadbare speeltjes snap ik goed dat je, als je voor het eerst een vibrator koopt niet meteen de hoofdprijs wil betalen.

fun factory joupie vibrator

De trillingen van de Joupie zijn eigenlijk verbazingwekkend okay voor zo’n klein opdondertje (zelfs vergelijkbaar met de allereerste LELO Mona) en ik verwacht dat de Jam en de Jazzie vergelijkbare trillingen hebben (die heb ik dus niet getest). Het enige nadeel is dat deze vibratortjes maar 1 standje hebben, dus weinig variatie, of eigenlijk ; geen enkele variatie. Dat is wel jammer. De dop van de vibrator is overigens meteen de aan- en uitknop en dat systeem werkt prima (had ik niet gedacht, meestal krijg je de dop er niet op of af of gedraaid).

Even nog een klein minpuntje, al heeft die niks met de Joupie zelf te maken. Ik begrijp niet waarom seksshops zo klakkeloos verkooppraatjes overtypen, vertalen of neerschrijven. De Joupie wordt aangeprezen met: ‘De vorm is ideaal voor het tegelijkertijd stimuleren van de G-spot en de clitoris.’ Hoe dan???? Hoe in Godsnaam kun je met een staafvibrator tegelijkertijd je G-spot én je clitoris stimuleren?? Wie het kan mag het hieronder laten weten in de reacties en krijgt van mij een gevulde koek.

Maar, concluderend; de Joupie is een leuke en kwalitatief goede My First Vibo voor een hele leuke prijs. Oh, en mocht het je uitmaken in welke kleur ze te koop zijn? Ze zijn er in diverse kleuren.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. DeArie schreef:

    Goede vibraties en zo goedkoop?! Klinkt als onmogelijk maar toch is het voglens jou zo Luna, ben benieuwd.

    Ga zeker meedoen met de verloting, of verloot je hem bij deze? ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.