CLIMAXIMAAL GOES ITALY

Oooooooh!!!! Kijk nou!!! Hoe ontzettend leuk! Ik begrijp nog steeds niet wat me is overkomen, want Le Iene is een waanzinnig bekend en populair programma in Italië (ze hebben 5.500.000 FB-followers, OMG) en die kwamen gewoon helemaal naar het pittoreske Tiel om mij te interviewen! Het item was gisteren op national television in Italië! Ik heb er verder geen flikker aan, maar ik ben nu world famous in Italy! Het item begint na 1 minuut van mijn gewauwel en duurt dan 13 minuten! SUPERMEGAGAAFKOEL!

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Aletta schreef:

  Wat leuk! Kunnen we de uitzending ergens terugzien? Italiaanse TV is altijd zo heerlijk hysterisch!

 2. Marjan schreef:

  Wat gaaf om te zien! Ik spreek geen italiaans (ik versta het ook niet) maar de belangrijkste dingen komen wel voorbij. Waaronder ook de veiligheid van speeltjes, de materialen waar ze van gemaakt worden. Zo leuk om jou te horen zeggen dat de mannen niet bang hoeven te zijn dat ze worden ingeruild voor een speeltje… Die jurk staat je geweldig, je meisjes komen er geweldig in uit! En ik zie een hele blije Luna!

  • Luna schreef:

   Thanks! Het was zo lachen! Ik post straks nog een paar reacties die er kwamen van Italianen op FB… stelletje conservatieve mannetjes, HAHAHA!

 3. Aletta schreef:

  Hier natuurlijk, lekker som bezig! Komt denk ik van de zenuwen over je countdown actie

 4. J.T. schreef:

  Sono fiero di te

 5. dirkie schreef:

  super bello, e cosa hai un bell’aspetto!
  anche bello vedere più di te che solo la tua faccia

 6. Tess schreef:

  Echt super gaaf dit!! En ik versta echt geen reet van wat ze allemaal zei, maar volgens mij was het ook verder echt een super goed en interessant item. Die dude zag er ook wel heel wetenschappelijk uit, dus die zei vast hele nuttige dingen over materialen van sextoys die in kinderspeelgoed verboden zijn maar in toys niet. Jammer dat het geen Engelse of Nederlandse ondertiteling heeft. Maar super goed gedaan zeg, echt heel leuk!

 7. Mea schreef:

  Super tof zeg! Ik versta t Italiaans heel slecht, maar dat maakt het item niet minder begrijpelijk. Ben eigenlijk wel jaloers; zou ook heel graag eens door jouw collectie struinen

 8. Annika schreef:

  Wat gaaf! Is een leuk filmpje geworden en je leek aardig relaxed: respect! :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.