LUNA GEEFT WEG: 1 X OVO B12 COCKRING

ovo b12 weggeefactie
Okay, ik vond ‘m niks. En mijn man vond ‘m eigenlijk ook niks (lees mijn review van de OVO B12 cockring anders even). Maar ja, ik kreeg er 2 opgestuurd van www.tikkieondeugend.nl, dus ik ga de andere toch weggeven. Misschien vindt 1 van jullie er wel wat aan? En… gratis is altijd leuk! Misschien is het wel leuk om een keer een cockring te testen als je er nog nooit eentje heb gebruikt? Laat hieronder even een lieve, leuke, grappige reactie achter en ik maak zondag om 20:00 de winnaar bekend!

Update: Excuseert u mij allen vreselijk en verschrikkelijk, maar ik was even een weekendje naar Terschelling en daar moest ik nogal van bijkomen (nou ja, vooral van de alcohol dan) (het verslag staat op www.maanisch.com)… maar… ik heb mijn J. volledig random een nummer laten noemen en de winnaar van deze cockring is… Tanja! HOERA! Ik heb je inmiddels een mailtje gestuurd, dus mail even terug voor je adres, dan komt de cockring richting jou! Iedereen trouwens weer bedankt voor het meedoen! Aanstaande donderdag heb ik weer een nieuwe give away!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. bas visser schreef:

  ha luna!
  Ik wil wel eens kijken of het wat is hoor. Mijn vriendin vind zwart ook wel een dingetje.. haha

 2. Linda schreef:

  Ja! kan ik tenminste testen met m’n vriend of een cockring-ding ons ding is.

 3. L. schreef:

  Jaaaaa! Die wil ik wel graag testen. Misschien wel iets voor ons! Tof om te proberen!

 4. Laura schreef:

  Dit is iets wat ik nog nooit heb aangeschaft, omdat ik mijn twijfels er altijd al wat bij heb! Zou graag willen testen om je review vervolgens te kunnen beamen!! Haha!

 5. m schreef:

  leuk
  ik zou deze wel willen proberen en dan mijn vriendin onder de lakens verassen
  vond cockringen altijd wel handig ivm dat hij dan langer stijf blijft

  gr. m

 6. Ben schreef:

  Een van de dingen die nog op ons lijstje staat, een cockring.
  zou hem zeker graag testen, mijn vrouw is ook niet gewend aan die diepe trillingen dus misschien voelt zij deze wel?

 7. Siegfried schreef:

  Wel, ik wil die cockring wel eens gebruiken waar hij voor gemaakt is, over mijn haan trekken dus

 8. T. schreef:

  O Wat zou ik die graag een try-out willen geven. Denk dat mijn lieve vriendinnetje dit ook heel spannend zal vinden. Dan kunnen we hem samen try-outen!

 9. Lisa schreef:

  Hey Luna!
  Ik zou deze graag willen uit proberen! Mijn vriend en ik hebben wel eens een (goedkope) uitgeprobeerd, maar die vond ik vooral erg onaantrekkelijk staan (roze kleuren enzo….) Deze daarentegen vind ik er een stuk aantrekkelijker uit zien en ben erg benieuwd hoe deze bij mijn vriend staat, en wat ik er van vind uiteraard! ;-) )

  Groetjes Lisa

 10. Patricia schreef:

  Gave review weer en zou hem graag met manlief willen uitproberen!

 11. aaronaaron1504@ schreef:

  Ja, lijkt me gaaf om te winnen. Top Luna!

 12. Tanja schreef:

  Hoi Luna, ik zou deze cockring graag willen winnen ook al was je review niet zo positief. Ik heb zelf een simpel vibratortje en daar lukt het me ook mee, dus wie weet?

 13. L schreef:

  En en en????

 14. L schreef:

  Hoi hoi, misschien heb ik het gemist haha maar is het inmiddels al bekent ? :)

 15. T. schreef:

  Ik zit ook vol spanning te wachten. Zou ook een leuk verjaardagskado zijn voor mijn vriendinnetje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.