EAT PUSSY, IT’S ORGANIC – TASJE

eat pussy bag
Lieve lezers! Kijk mij eens even een geniale tas hebben besteld bij MailFemale! Ik had ‘m even kunnen strijken voordat ik ermee op de foto ging en ik had ook iets eleganter kunnen gaan staan (maar ik heb dus nog steeds een grote brandblaar/wond op m’n lip/kin) (ontplofte kaassoufflé) (het was verschrikkelijk), maar is-ie KOEL or what??? Ook mijn kater Sid Vicious vindt ‘m heel geslaagd! Hij kost € 7,50 in de echte winkel van MailFemale (op de Nieuwe Vijzelstraat 2 in Amsterdam)!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Onderons schreef:

  Een geniale tas? Een Genitale tas zul je bedoelen!

 2. Patricia schreef:

  Hahaha geweldig !

 3. Bart schreef:

  Zeker een koele tas, hou jij voortaan je lip/kin ook koel? ;-)

 4. Rosa schreef:

  Dacht even dat je een nieuwe jurk had……

 5. Drikus W schreef:

  Inderdaad Rosa…
  De bodem er uit knippen en je hebt een leuk jurkje voor in bed ofzo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.