BLACK FRIDAY BIJ WWW.MAANZIN.NL

black friday korting
Het is uiteraard ook Black Friday bij de allerleukste sekshop van Nederland! Die van mij namelijk! Niet de beste seksshop en ook zeker niet de seksshop met het meest uitgebreide assortiment, maar vooral dé seksshop waarmee je de allerleukste seksblogger van Nederland steunt als je er iets koopt (mij, mij, mij)! Dus; tot en met Cyber Monday (aanstaande maandag 28 november dus) krijg je 10% korting op het gehele assortiment met de code ‘black’! Dus; surf naar www.maanzin.nl en zoek wat leuks uit voor jezelf (of voor een ander)! Ik kan jullie bijvoorbeeld een Europe Magic Wand aanraden (en dit Genius-opzetstuk is ook te gek), of een speeltje van We-Vibe, of een vibrator van Fairy, of een Womanizer, of een speeltje van Svakom of een of andere geilig lingeriesetje wat je van je lijf kunt laten rukken? Of… een DOXY! Doe je voordeel met de korting en maak jezelf (en mij) blij!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Geert S schreef:

    Hoi, wil effe kort reageren, heb sinds maanden de europe magic wand in het gebruik en kan je zeggen het is hemels, mijn vriendin vliegt elke keer zowat tegen het plafond aan, en zelf geniet ik intens als ze zo ligt te kronkelen. Het is niet altijd nemen maar ook wel eens alleen maar geven, kun zeker zo veel van genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.