EN WEER EEN NIEUW LELO SPEELTJE: DE MONA WAVE & DE INA WAVE


Ik hoop zo ontzettend dat LELO nu eindelijk eens iets GOEDS heeft bedacht en ontwikkeld! Iets waar de mensheid, volk, vaderland, iedereen, dus echt wat aan heeft! Maar ik zit vooral te wachten op… een nieuw LELO-speeltje dat het vooral gewoon doet! Zonder poespas en fratsen. De laatste toy die ze op de markt brachten was een cockring, de LELO Pino, speciaal voor… bankiers (why tell me why) (STOM)!!! De LELO Hula en de LELO Oden wilde ik niet eens testen omdat ik er zoveel slechts over heb gelezen. Hun LELO Ida was stom en pijnlijk (afgestroopte voorhuid, woehoe), de LELO Tiani een slecht aftreksel van de We-Vibe en oooooooh, don’t get me started!!! Ze zijn dus nogal de weg kwijt als je het mij vraagt, want vroeger maakte ze bij LELO awesome shit! Het nieuwste wat ze bedacht hebben; de Mona en de Ina voorzien van een mechanisme waardoor ze de ‘kom-maar-hier-beweging’ kunnen maken… Hmmm… klinkt… veelbelovend, want, connaisseurs weten dat je juist die kom-maar-hier-beweging nodig hebt voor een G-spot-orgasme. Of de Ina Wave en de Mona Wave ook daadwerkelijk doen wat ze beloven? Ik hoop het! De Mona Wave is inmiddels te koop voor € 139,-).

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik snap ook niet waarom ze niet eerst jou bellen voor ze iets nieuws gaan ontwerpen….. ;-)

  xx

 2. Joyce schreef:

  Het klinkt in ieder geval al goed

 3. Renske schreef:

  Hmm wel weer duur zeg… Lelo vindt zichzelf soms een beetje te tof/belangrijk geloof ik. Ik ben benieuwd

 4. linda schreef:

  Heb je ‘m al getest?

 5. Nina schreef:

  Ik vind de Ina Wave tegenvallen, zeker als je de prijs bekijkt. Clitoris stimulator en vaginaal in te brengen deel zitten te dicht op elkaar, waardoor je twee handen nodig hebt om hem in te brengen. Anders is het pijnlijk voor je clitoris. Hij blijft dan wel goed zitten. Voor penetrerende bewegingen val ik terug op mijn Lelo Soraya, eerste en beste aankoop op vibrator gebied. Tot op heden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.