DE SEKS HIT UIT BRAZILIË: LUBE BALLS

Ik kreeg een mailtje: ‘He, Luun, heb je al gehoord van Lube balls? Dit is al een hit in Brazilie! Dit zijn balletjes met glijmiddel die je in kunt brengen om zo je partner te verrassen. Je kan ze ook invriezen en dan op temperatuur laten komen en daarna pas inbrengen. Nou ja, gebruik je fantasie maar. Ik stuur je morgen 6 setjes, zodat je er zelf 1 kan testen en de rest weg kan geven via www.climaximaal.nl.’

lubeballs

Okay! Ik heb dus 6 setjes met in ieder setje 2 van die ‘lube balls’ mogen ontvangen. Een setje kost € 8,95 en ik geef het meteen toe; ik sta niet te springen om dit te testen. Maar ik ga het uiteraard wel doen, want ja, hallo, dat is m’n parttime baan!! Wie weet is het heel leuk en lekker? Maar ook de verkering is niet meteen razend enthousiast en nogal duidelijk als ik hem vertel wat we deze week gaan testen: “Ik wil dat je kut naar kut smaakt en niet naar aardbeien.” Okay, begrepen.

De verkering en ik gaan dus een setje van deze Explosivas Lube Balls proberen deze week en nu lijkt het mij leuk als 5 van mijn lezers of lezeressen (met partner) ze ook uitproberen (in hun eigen slaapkamer uiteraard) en mij daarvan een kort verslagje sturen (hoeft niet vreselijk uitgebreid) (en wordt anoniem gepubliceerd) . De eerste 5 reacties krijgen een setje toegestuurd (ik mail je dan even voor je adres)! Dus! Lijkt het je leuk om deze balletjes te testen? Reageer!

DE EXPLOSIVAS LUBE BALLS ZIJN HIER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. mickey schreef:

  Jaaa graag! Leuk. Het is het proberen waard he!

  Liefs,
  Mickey!

 2. Gina schreef:

  Hartstikke leuk om eens te proberen! :-)

 3. Steffen schreef:

  Reactie! Duh! Altijd down.

 4. Anne schreef:

  :-DDD Lijkt me enorm leuk om iets te testen. Ik ben helemaal van de speeltjes, mijn verkering (soon to be husband) moet er nog een beetje inkomen.

 5. Marjan schreef:

  Leuk om eens te proberen! Het klinkt als fun!

 6. L schreef:

  Ah, jammer, net iets te laat!
  Veel plezier met testen ;)
  (en ik ben heel benieuwd hoe het is)

 7. R schreef:

  Cool, laat maar weten als je nog iemand zoekt!

 8. Stout Besigheid schreef:

  Ik ben het eens met jouw verkering. Een kutje moet naar kutje smaken en niet naar Bubbalicious kauwgum. Dus ik laat deze aan me voorbij gaan.

 9. Henriette schreef:

  Had me wel grappig geleken ook eens iets voor jou testen ;-) Maar lees het nu pas, dus te laat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.