VOORTAAN IS HET DUS MEVROUW CLIMAXIMAAL

advertentietrouwen

Het is hier de afgelopen week erg rustig geweest, maar ik had een heel goede reden! Woensdag 18 juni ben ik getrouwd met de verkering, die dus nu niet meer ‘de verkering’ heet, maar ‘de echtgenoot’. Of zoiets. Ik zoek nog naar een goede naam! Voor foto’s van deze heuglijke gebeurtenis verwijs ik je naar mijn persoonlijke blog www.maanisch.com (ik had een zelfgemaakte teddyberen-jurk)! Om dit te vieren geef ik tot 30 juni 10% korting op HET GEHELE ASSORTIMENT in mijn shop www.maanzin.nl. En… er komen ook weer een aantal hele leuke give away’s aan binnenkort! En… ik mocht van een dame van de PABO een aantal bruidslingerie-artikelen uitkiezen om te testen en de reviews daarvan volgen ook snel! Uiteindelijk heb ik namelijk geen minuscuul stringetje onder m’n trouwjurk aangetrokken, maar een hele sexy huidkleurige heupslip (ja, het moest wel 16 uur achter elkaar lekker zitten)! Met andere woorden; de echtgenoot formerly know as de verkering heeft nog wat van me te goed, want van een wilde huwelijksnacht was geen sprake. Ik lag na 2 minuten al tegen hem aan te snurken. Wel lepeltje-lepeltje, dat dan weer wel. Dus! Neem een kijkje op www.maanzin.nl (daar is trouwens ook genoeg foute bruidslingerie te koop) (DEZE bijvoorbeeld, HAHAHA, ja, ik lach wel, maar de echtgenoot vindt dit vast heel geil) en voer tijdens het afrekenen de code ‘JA’ in, zodat je 10% korting krijgt.

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Hot Stuff schreef:

  Luna,
  Van harte gefeliciteerd!! Een huwelijkscadeau komt volgende week je kant op!

 2. san schreef:

  Van harte gefeliciteerd!!

 3. Aart schreef:

  Gefeliciteerd Luna, voor ons was het op deze datum precies 15 jaar geleden dat wij het zelfde deden :-)

 4. DeArie schreef:

  Gefeliciteerd Luna dat er nog maar veel spannende nachten samen met je man mogen komen en ook genoeg solo avonturen om de speeltjes te testen!

 5. Marjan schreef:

  Gefeliciteerd, (mag ik eigenlijk wel zo vaak feliciteren? ik doe het gewoon) 17 jaar geleden was 18 juni ook mijn trouwdag…. ook op een woensdag bedenk ik me net…

  Leuke actie!

 6. Jeldenil schreef:

  Van harte gefeliciteerd!

 7. Rene Brand schreef:

  Lief, dat je lief nu je man is.
  Veel geluk, en seks plezier.

 8. Stijn schreef:

  Wat fijn voor jullie. Van harte proficiat Luna!

 9. Hitchcock schreef:

  Van harte proficiat!

 10. Anne schreef:

  gefeliciteerd !!!!!

 11. Anne schreef:

  gefeliciteerd !!!!!

 12. Anne schreef:

  gefeliciteerd !!!!! Ik ben zelf een week eerder getrouwd !! Veel geluk met je echtgenoot, en je echtgenoot met jou , maar dat gaat vast lukken.

  Het is ook meteen de reden dat ik die balletjes nog niet heb uitgeprobeerd, ik vind ze eerlijk gezegd ook een beetje eng, maar wil het zeker nog wel testen. :-D

 13. Stout Besigheid schreef:

  Gefeliciteerd. Die jurk kon natuurlijk echt niet, maar die kon gelukkig uit ;)

 14. Gina schreef:

  Hartelijk gefeliciteerd! De beste wensen voor de tijd die gaat komen.

 15. Ronald schreef:

  Gefeliciteerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.