BOYTOY REVIEW #310: LOVENSE – MAX TELEDILDONIC MASTURBATOR

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Een goede masturbator is bijvoorbeeld de Tenga Flip Zero!

Naam: Max
Producent: Lovense
Prijs: € 99,90
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Materiaal: ABS-plastic + siliconen
Waar te koop: niet meer te koop…
Verkooppraatje: ‘De Max High Tech Masturbator van Lovense is één van het eerste high tech speeltjes voor mannen. De Max Masturbator maakt gebruik van lucht dat subtiel door de masturbator wordt gepompt dat zorgt voor samentrekkingen van de masturbator.’
Is dat ook zo: het is een bijzondere masturbator
Score: een 9, een 10, een 7, een 3?!

lovense-max-teledildonics-masturbator

Nu Luna even wat andere dingen aan haar hoofd heeft, draai ik overuren om jullie toch maar van wat extra leesvoer te voorzien. Mevr. J.T. moet zich maar even zelf behelpen aangezien J.T. zijn energie (en niet alleen zijn energie) in andere dingen stopt. Zo heb ik mijn pik de laatste paar dagen in de Lovense Max gestoken, een speeltje dat we in ruil voor een review toegestuurd kregen, waarvoor mijn eeuwige dank. Het is een redelijk unieke masturbator, die werkt met luchtkamers die opzwellen en weer inkrimpen en daardoor dat lekkere strakke gevoel moeten geven. En hij is remote, worldwide via App of vibrator te bedienen (vergelijkbaar met de eerder door mij geteste KIIROO Onyx) (lees hier: TELEDILDONICS REVIEW #251: KIIROO ONYX).

Ik vrees dat voor deze Lovense Max hetzelfde geldt als voor de KIIROO – Onyx. Het is bijzonder lastig om dit seksspeeltje een eenduidig punt te geven en ik zal jullie uitleggen waarom. De Max ziet er op zich bijzonder strak uit. In eerste instantie dacht ik aan een mooie witgelakte thermoskan toen ik de doos open deed. Alleen 2 knopjes, 1 LED-lichtje en aan de onderkant en 2 contactpuntjes doen verraden dat het niet om een thermoskan gaat (alhoewel, misschien zijn er al oplaadbare thermoskannen met extra warmhoudfunctie?).

lovense-max-kutje

Door de kap er af te draaien zie je de opening van de sleeve waar je je pik in moet stoppen. De opening wordt gevormd door iets wat kennelijk op een kut moet lijken inclusief clitoris, alhoewel je wel enige verbeeldingskracht nodig hebt. Maar laat dit zeker niet je pret bederven (dat komt later wel)! Op de sleeve zelf heb ik verder ook niets aan te merken, nou ja, behalve dan dat hij van de binnenkant wat ‘saai’ is, alleen maar nopjes, geen ribbeltjes of andere ongein. Maar goed, dat gebrek wordt vast wel gecompenseerd door de ingebouwde vibrator en de luchtkamers. Althans, dat zou je denken. Maar ook dat valt vies tegen.

De vibraties zijn zeer marginaal te noemen

Door op knop A te drukken en deze ingedrukt te houden gedurende 3 seconden zet je het apparaat in stand-by modus. Door nogmaals op de knop te drukken begint de thermoskan te vibreren. Nou ja, vibreren, het is dat je een vibrerend geluid hoort, maar vibraties zijn nagenoeg niet op te merken. Dat komt (denk ik) omdat het vibrerende deeltje in de bodem zit verwerkt. Deze is afgescheiden van de buis waar de sleeve in zit. Het enige wat dus kan vibreren is het plastic omhulsel en dat hou je vast. De sleeve fungeert hier als demper dus deze functie hadden ze wat mij betreft achterwege kunnen laten.

De luchtkamer-techniek is innovatief

Dan maar knop B indrukken. Hierbij gaan de 2 luchtkamers zich met lucht vullen. Ik ben deze techniek nog niet eerder tegen gekomen, en na een beetje testen snap ik ook waarom. Die luchtkamers kunnen zich niet heel snel opblazen en weer leeg laten lopen. Ook is het niet zo dat je de luchtkamers bijvoorbeeld half kunt opblazen en die stand kunt aanhouden (en daarmee dus een strakkere sensatie simuleren). Nu ik dit schrijf snap ik eigenlijk helemaal niet het idee achter de pompende luchtkamers. Kijk, bij die KIIROO Onyx kon je nog verbeelden dat als je je pik in dat ding had dat een partner met duim en wijsvinger over je pik op en neer ging. Bij de Max voel je dat het strakker om je hele pik wordt en weer minder strak. Alsof je erin knijpt en weer los laat. Vriendinnen die dit bij mij deden werden direct weer ingeruild.

lovense-max-totaal

De Lovense – Max is op afstand bestuurbaar

Je kunt de Max natuurlijk wel als dure masturbator gebruiken zonder de trillingen en de luchtpomp. Hij is voorzien van een minuscuul gaatje waarmee je ‘zuigkracht’ kunt simuleren, maar dan zijn er vele betere en goedkopere varianten. Het heeft ook geen enkele zin om je partner hem via de App te laten bedienen. Dat werkt weliswaar supereenvoudig, maar aangezien je de trillingen niet voelt en het pompen ook niet echt veel meerwaarde heeft is dit ook maar behelpen. Je kunt hem ook bedienen door middel van de Lovesense Nora vibrator. Daarbij kan ik mij nog indenken dat het spannend is om via een videoverbinding je partner bezig te zien en te merken dat de Max hierop reageert, maar dat is dan ook alles.

lovense-max-en-vibrator

Let op met schoonmaken

Tenslotte moet je ook goed opletten bij het schoonmaken. Je haalt eerst de sleeve eruit en wast die grondig. Daarna kun je de buis vullen met water om ook hier achtergebleven resten glijmiddel en sperma uit te spoelen. Hierbij moet je het luchtgat dichthouden (of afsluiten met het rubberen dopje) EN vooral opletten dat de onderkant niet in contact komt met water. Oppassen dus. Trouwens, volgens de website van Lovesense is de Max wel waterbestendig. Maar dat is hij dus NIET.

Conclusie

Tsja, dus wat voor punt geef je dit ding? Voor innovatie misschien wel een 9 of 10, natuurlijk heeft hij nog wat bugs, maar bijzonder is hij wel. Als masturbator krijgt hij een 7. Hij voldoet, doet wat-ie moet doen, ziet er fraai uit en je kunt hem gewoon in de keuken op het aanrecht laten staan en iedereen denkt dat je een leuke, nieuwe thermoskan hebt. Maar er zijn betere. Voor het totaal, niet kijkend naar innovatieve waarde en meerekenend de ingebouwde vibrator en de luchtkamers die iets moeten doen krijgt hij een dikke 3. Bepaal zelf waarvoor je hem wilt gebruiken en je leest hierboven de bijbehorende score. Persoonlijk zou ik er geen geld aan willen uitgeven. Maar ja daarom ben ik ook testman geworden.

DE LOVENSE – MAX IS NIET MEER TE KOOP…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Johannes schreef:

    Goeie recensie. Ik zag hem laatst inderdaad ergens en vroeg me al af of die luchtkamers het verschil zouden maken. Maar niet dus..

  2. Anoniem schreef:

    Heb deze Lovense Max gekocht samen met een vriendin, maar echt zonde van het geld. Op afstand werkt hij wel, maar het is niet echt sensationeel en eerlijkgezegd, is het gat zo smal dat het gewoon afknijpt en niet fijn aanvoelt. Klaarkomen lukt gewoon niet omdat hij alles dichtknijpt. Nu lijkt het alsof ik enorm geschapen ben en dat is niet zo, gemiddeld zeg maar, maar ik vond het geen succes. Als je de sleeve eruit haalt, dan kun je die gebruiken, maar dan is het effect helemaal weg van vibratie en beweging. De sleeve voelt wel uitermate zacht aan dan. De trilling in de masturbator is echt minimaal en de beweging van de pomp is aardig, maar gewoon niet het geld waard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.