ANEROS TRIDENT EUPHO – PROSTAAT MASSAGER REVIEW #492

Yeah! Weer een review van J.T.! En… wat voor eentje!!! De Aneros Trident Eupho scoort een 10 op de toch wel zeer kritische prostaatmassager-schaal van J.T.! Waarom? Dat lees je in zijn review! 

Naam: Aneros Trident Eupho
Producent: Aneros
Prijs: € 55,-
Formaat: 10.2 cm , diameter: top 1.9 cm, midden 2.4 cm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Trident Eupho Prostaat Massager heeft smalle body en rondingen waarmee je als solo-gebruiker de juiste plekjes voor stimulatie precies kunt vinden.’
Is dat ook zo: JAZEKERS!
Cijfer: 10

Dit is een afbeelding van aneros trident eupho review test

Alweer eind november. Oftewel de nachten worden langer en de feestdagen staan weer voor de deur. Stress bereikt weer een hoogtepunt,want wat geef je je partner dit jaar nou weer? Een nieuwe iPad, omdat de oude alweer een jaar of twee oud is? Een Romantisch dinertje voor 2 (of 3)? Of misschien een mooi klokje, zodat hij eindelijk eens op tijd komt?! Waarom geef je hem niet eens iets heel anders? Bijvoorbeeld deze door mij geteste Aneros Trident Euphoprostaat massager? Wat zeg je? Hij wil niets in zijn kont, want hij is toch geen F#ck1ng h0m0? Haha, hoe harder hij dat roept, hoe meer ik er aan zou gaan twijfelen. Maar goed voor de meer experimentele mannen onder de (vrienden van) lezers zal ik hieronder uit de doeken doen waarom deze Aneros Trident Euphoeen heel leuk kado kan zijn.

De vaste lezers van dit blog weten inmiddels wel dat ik een fan ben van prostaatmassagers. Dit omdat je (prostaat)orgasmes kunt beleven die een normaal orgasme doen verbleken. Het vrijen met een partner krijgt een extra stimulans/dimensie en ook mooi meegenomen, volgens de Livestrong Foundation verklein je de kans op prostaatklachten door regelmatig een prostaatmassager te gebruiken. Dus…

Prostaatmassagers vergen meestal wat oefening

Grootste nadeel van de eerder door mij geteste massagers (waarbij mijn voorkeur uit gaat naar die van Aneros) waaronder de Helix Syn en de Progasm is dat het veel tijd en oefening kost om het ding zijn werk te laten doen. Je moet veel tijd investeren in het uitvinden hoe jij je eigen prostaat kunt stimuleren (dit doe je door je PC spier (a-)ritmisch aan te spannen en weer te ontspannen. En PC spier aanspannen is een andere uitdrukking voor plas ophouden (niet jesluitspier aanspannen!!). Dat dit veel oefening kostte had te maken met de stugheid van de massagers die juist vrij moeten kunnen bewegen. Na jarenlang onderzoek is Aneros hiervoor met de Trident-serie gekomen. Aneros komt trouwens zelden met nieuwe modellen, het zijn meestal upgrades van bestaande modellen zoals ook nu.

De Aneros Trident Eupho is voor beginners

De Trident serie bestaat uit een viertal geupdate oudgedienden, te weten de Helix, MGX, Maximus en de door mij geteste Eupho. De upgrade bestaat uit de ‘Multi-Axial Motion Architecture’, een mooie Engelse marketingterm om te zeggen dat het ding niet alleen lateraal kan bewegen maar ook omhoog en onlaag en in en uit. Alhoewel die laatste twee mij redelijk hetzelfde lijken. Ik vertaal het echter als dat hij gemakkelijker beweegt en een grotere bewegingsuitslag heeft waardoor hij de prostaat beter kan masseren. Hierdoor is het voor beginners dus makkelijker om uiteindelijk tot een prostaatorgasme te komen.

De Aneros Trident Eupho vs Aneros Helix Syn

En ja, dat geloof ik echt. Ik heb deze massagers om en om gebruikt met mijn Aneros Helix Syn. Qua afmetingen is deze vergelijkbaar. Deze zijn beide erg subtiel qua formaat (de maximale lengte is 10 centimeter en op zijn breedst 2,4 centimeter) en ook hierdoor zal het een beginner niet veel moeite kosten om dit speeltje ’tot zich te nemen’. Grootste verschillen met de Syn-serie is dat deze laatste een soort van fluweelzachte coating heeft waarbij de Trident serie van een soort hard plastic lijkt.

Anyway, bij gebruik merkte ik dat de nieuwe Aneros Trident Eupho inderdaad makkelijker in de omgang is, dat ik hem sneller in het juiste ritme heb en ook dat dit ritme makkelijker aan te houden is. Met de Aneros Helix Syn is het langer zoeken naar de juiste stimulatie en dan nog kun je de juiste cadans ook weer snel verliezen, waardoor je weer van voor af aan moet beginnen. Dus hier geen marketing praatjes.

Conclusie

Tsja, verder valt er weinig over te melden. Hij komt in een mooi doosje met daarin een hard kartonnen bewaardoos. Maar ja, ik heb hem gewoon los in mijn nachtkastje liggen, net zo handig. En ja er was weer wat ruimte vrij gekomen want de Aneros Helix Syn heeft zijn plaats moeten afstaan aan deze Aneros Trident Eupho.

Is er dan helemaal niets op dit ding aan te merken? jawel, Ik ben geen fan van witte voorwerpen in mijn kont te stoppen. En natuurlijk de prijs. Zo’n 80 euro voor een klein stukje plastic van nog geen 100 gram is natuurlijk niet goedkoop. Maar goed, je kunt hier wel heel veel en vooral nog heel lang plezier mee hebben, want slijten zal hij niet. Dikke vette aanrader dus en een dikke 10!

DE ANEROS TRIDENT EUPHO PROSTAAT MASSAGER IS HIER TE KOOP (€ 55,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.