WISHLIST: @HEELDO

Heb ik weer! Zie ik eindelijk nieuw seksspeeltje wat mijn oprechte interesse wekt, is-ie niet in Nederland te koop. De Heeldo biedt namelijk een oplossing voor een eeuwenoud probleem tussen de lakens! Veel vrouwen beleven geen plezier aan het pijpen van hun partner. Ze doen het omdat hij dat graag wil of omdat hij jarig is, maar er zijn weinig vrouwen die het echt geil vinden om hun partner oraal te verwennen (ja, ik vind het zelf wel geil, en nee, ik heb geen cijfers voor het percentage vrouwen dat het niet lekker vindt, maar ik ken genoeg vrouwen in mijn omgeving die er dus echt niet aan doen, nee, echt niet, nee, want dan moeten ze kokhalzen of ze hebben een ander smoesje).

Nu kun je ervoor zorgen dat je zelf plezier krijgt tijdens het pijpen door jezelf te vingeren, maar dat geeft (in ieder geval bij mij) nogal wat stabiliteitsproblemen. Met je ene hand houd je zijn pik vast en met de andere vinger je jezelf en dat zorgt er gegarandeerd voor dat ik op m’n zij kom te liggen en dan zitten er weer allerlei ledematen in de weg. Of hij vingert haar terwijl zij hem pijpt, maar ook daarvoor moet je je in allerlei yogastandjes wurmen. En ook een vibrator moet je vasthouden of tegen je klit houden (behalve dan de We Vibe, die is zeer geschikt om te dragen als je hem pijpt). De enige oplossing is dus om te pijpen in standje 69, zodat je er allebei oraal wat aan hebt. Of je houdt je als vrouw alleen maar bezig met de pijpsessie, zodat je volle aandacht naar hem kan gaan. Iets wat de kwaliteit van de sessie natuurlijk ten goede komt. Of… je gebruikt de Heeldo (of je nodigt de buurman uit)!

image
De Heeldo is een harnas voor om je voet. En in dat harnas kun je een dildo plaatsen, zodat je beide handen vrij hebt om je man te pijpen en om jezelf in een stabiele positie te houden (check hier een filmpje, oh, je hoeft ondertussen niet je man te pijpen, je kan ‘m ook solo gebruiken of de buurvrouw bewerken met de dildo). Wat een uitvinding. Niet voor niets genomineerd voor een 2013 XBIZ Award, een AVN-award voor ‘best fetish manufacturer’ en een AVN-award voor ‘outstanding innovation’. Wachten is tot-ie in Nederland te koop is.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.