BOUNCY BLISS – SEXTOY REVIEW

Naam: Bouncy Bliss
Producent: Bouncy Bliss
Prijs: € 119,95
Formaat: formaatje rugbybal met een vibrator van 11 x 3 centimeter
Materiaal: 100% siliconen
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB
Waar te koop: Mail & Female
Het verkooppraatje: ‘With all vibrations, the ball resonates massaging pulses through your inner thighs.’
Is dat ook zo: Het verkooppraatje boeit niet, dit is FUCKING awesomeness en bouncyness! Ik geef 0 punten voor z’n looks, maar 100 punten voor z’n kwaliteiten.

Dit is een afbeelding van bouncy bliss sextoy review

Mijn collega Madeleine van Mail & Female was op een seksbeurs ergens een sekstoy in de vorm van een rugbybal tegengekomen. “Leek me echt wel wat”, zei ze. Ik was niet volledig overtuigd, maar Madeleine heeft jaren en jaren ervaring in de sekstoy-industrie, dus ik vertrouwde haar mening volledig! Een paar maanden later zag ik Rianne Swierstra op het 35-jarig-jubileum-feestje van Mail & Female en ook zij was helemaal enthousiast over de skippybal. En als 2 iconen uit de Nederlandse sekstoy-inustrie ergens zo over te spreken zijn, ja, dan moet ikzelf als Nederlands sekstoy-icoon er toch ook wel een beetje warm voor lopen. Dus; bring it on!!! En hoera! Een week later kwam Rianne de Mail & Female-winkel inlopen met een cadeautje voor me; de Bouncy Bliss, zoals deze rugbybal met een vibrator erop blijkbaar heet. En de woorden ‘skippybal met vibrator’ doen deze toy volledig tekort, want deze toy is eigenlijk zelf ook een soort sekstoy-icoon! Nu al! Hieronder lees je mijn review.

De verpakking van de Bouncy Bliss

Nou, de verpakking van de Bouncy Bliss wint geen hoofdprijs. Het is een kartonnen doos en that’s it. En ook de vormgeving op die kartonnen doos verdient geen hoofdprijs. Het komt allemaal een beetje beginjaren-90 over met random geplaatste afbeeldingen en lelijke lettertypes. Beetje het Hyves-gevoel, maar dan zonder glitters. Het display-materiaal dat Mail & Female bij de Bouncy Bliss kreeg is trouwens van een vergelijkbare knulligheid en zo lelijk en onhandig dat besloten werd deze toy niet in de winkel neer te zetten. Want Mail & Female moet natuurlijk wel een beetje chique blijven en het is niet de bedoeling dat er om de 10 minuten een skippybal op de grond valt (mocht je deze toy IRL willen zien, dan kun je dat altijd aan iemand in de winkel vragen natuurlijk).

Dit is een afbeelding van verpakking bouncy bliss vibrator

In de kartonnen doos zitten diverse grote plastic zakken met daarin het vibrator-opzetstuk, de nog niet opgeblazen skippybal, een afstandsbediening, een pompje, een USB -oplaadsnoertje, een dopje om de skippybal dicht te doen, een handleiding, 2 dopjes om de toy opgepompt te houden en een grote (mooie) opbergzak. Laat ik het zo zeggen; toen ik naar de inhoud van de Bouncy Bliss-doos keek had ik het idee dat ik ging kamperen.

Dit is een afbeelding van inhoud verpakking bouncy bliss sekstoy vibrator

Maar had ik al een keer geschreven dat dit ding geniaal is?

De Bouncy Bliss bouncy-proof maken

Het werkt allemaal heel gemakkelijk; je gebruikt het meegeleverde handpompje om de Bouncy Bliss op te blazen, je draait de vibrator er bovenop en klaar ben je. Voordat je ermee gaat spelen wel even de accu van de toy helemaal opladen, zodat de accu langer meegaat (maar dit doe je uiteraard bij al je nieuwe toys).

Dit is een afbeelding van opblaaspompje

Hoewel deze toy dus echt spuuglelijk is, was ik wel meteen zeer geïnteresseerd toen ik ‘m zo in vol ornaat op m’n bureau zag liggen. En met geïnteresseerd bedoel ik; ik had zin om deze toy uit te proberen en kon niet wachten tot de accu er klaar voor was, want ik voelde (in m’n hoofd en in m’n lijf); I was born ready for the Bouncy Bliss!

Dit is een afbeelding van bouncy bliss

Even de specificaties van de Bouncy Bliss

Heel even snel de specificaties van deze skippybal, al is skippybal ook weer niet het goede woord, want het is qua formaat is het dus meer een rugbybal, maar het woord ‘skippybal’ is zo leuk. Aan het uiteinde van de Bouncy Bliss zit een handvat waarmee je de toy goed op z’n plek houdt, maar waarmee je ‘m ook kunt laten ‘bouncen’. De vibrator die je op de Bouncy Bliss ‘draait’ heeft 3 motoren en die motoren hebben 10 patronen en 10 intensiteiten.

Dit is een afbeelding van handvat bouncy bliss vibrator sextoy dildo

Je bedient de Bouncy Bliss met de afstandsbediening, al zit er ook een knopje op het opzetstuk met de vibrator om door de vibraties te scrollen. Maar de afstandsbediening is een stuk handiger (vind ik) (en heeft meer opties).

Dit is een afbeelding van afstandbediening bouncy bliss

WOW, wat is dit een geweldige en diverse sekstoy

Al zijn er heel veel dingen die ik graag anders zou zien in een 2.0-versie, toch is de Bouncy Bliss fucking briljant. Ik heb m’n collega’s bij Mail & Female helemaal verlekkerd met mijn verhalen en ze waren allemaal jaloers dat ik er eentje uit mocht testen. Ik zal even zo’n lelijk plaatje uit de handleiding delen wat je er (onder andere) allemaal mee kan doen.

Dit is een afbeelding van opties bouncy bliss sextoy

Mijn favoriete seksstandje is by far ‘cowgirl’ en dan als het kan de ‘lazy cowgirl’; dus ik wil wel bovenop hem zitten, maar eigenlijk verder zo min mogelijk hoeven doen behalve hem aankijken en hijgen en ondertussen wat geile shizzle vertellen (‘ik zie nu alle kleuren van de regenboog’). Vooruit; ik wil best een beetje op en neer bewegen en de man onder me hoeft eigenlijk alleen maar 1 keer in de 10 seconden te stoten en een erectie te houden en nou ja; HEAVEN (ik ben heel goed in ademwerk tegenwoordig) (geen grapje). De Bouncy Bliss is geil, behoudt z’n erectie zo ongeveer forever én trilt ook nog eens op 3 plekken én je kan er door de bouncyness en handvat op een heerlijke manier tegenaan rijden met je hele vulva en je klit!

Grinden op de Bouncy Bliss

Je hoeft de vibraties van de Bouncy Bliss niet eens aan te zetten, want dan nog is het een fantastisch seksspeeltje. Uiteraard gebruik je genoeg glijmiddel op waterbasis (favoriet glijmiddel van de Mail & Female-crew is overigens Indulgence, een hybride glijmiddel van het merk Pink). Daarna glij je over de vibrator (die zonder de vibraties dus fungeert als een dildo) heen en dan kun je op verschillende manieren genieten.

Je kunt ‘gewoon’ bouncen’ op de bal door de bal tussen je dijen te klemmen, maar je kan de bal ook klemmen tussen je enkels voor een ander manier van stimuleren. Ook kun je het handvat gebruiken om de bal (en dus de dildo/vibrator) in en uit je te bewegen. Je kunt het handvat zowel aan de voorkant als achterkant plaatsen, wat ook weer voor een ander gevoel zorgt. Ook kun je het ‘grind-gedeelte’, dus het gedeelte naast de dildo/vibrator omdraaien, zodat je dus 2 opties hebt om met je vulva en klit tegenaan te rijden (grinden); een gedeelte met ribbeltjes en een gedeelte met horizontale ribbeltjes en een gedeelte met wat bredere verticale ribbels.

Dit is een afbeelding van grinding sextoy

Heel veel opties dus en het werkt perfect! De vibrator/dildo is ook niet te groot en breed (11 centimeter lang en 3 centimeter breed), dus ik kon écht lekker bouncen, lekker skippyballen, zonder dat het pijn deed. Net als met een ‘echte minnaar’ vond ik het superleuk om te ontdekken wat ik de fijnste manier vond. Ik vond de kant met de horizontale ribbels lekkerder, want die is iets breder, maar dit is uiteraard voor iedereen verschillend, dus lekker iedere avond proberen wat voor jou/jullie het lekkerst werkt.

Dit is een afbeelding van grinding sextoy andere kant

De vibraties van de Bouncy Bliss

En… dan hebben we het nog niet eens over de vibraties van de Bouncy Bliss gehad! Eigenlijk een bonusoptie, want ook zonder had ik deze toy een dikke aanrader gevonden (dan had er wel iets van de prijs af gemogen natuurlijk). Maar… er zijn 10 vibratiepatronen en die zijn nogal random. Dus bij 1 patroon trilt alleen de vibrator in het midden, bij een ander het ‘grinding gedeelte’ aan de voorkant, bij een ander het ‘grinding gedeelte’ aan de achterkant en bij de andere 7 is het een verrassing. Maar wel een heel aangename verrassing!

Dit is een afbeelding van dildo van de bouncy bliss

Nu zal die verrassing ook voor iedereen anders zijn, maar bij die 7 patronen trillen de 3 motoren afzonderlijk van elkaar. Sommige patronen vond ik helemaal kut, maar er zitten 2 patronen bij die ‘flowen’ van voor naar achter, of van achter naar voor! Als een soort van golf! En nu is dit sowieso al mijn favoriete patroon bij sekstoys, maar bij de Bouncy Bliss zorgde dit helemaal voor een bijzondere sensatie.

Je krijgt dus eerst een trillingen tussen je billen, daarna in je vagina en daarna tegen je klit. Of andersom! En dit, in combinatie met het feit dat je kunt bouncen en grinden? Nou, dat is wel very, very, very, VERY GOOD!

Dit is een afbeelding van luna met de bouncy bliss

Conclusie

Ik weet niet of ik dit de lelijkste toy die ik ooit in m’n handen heb gehad durf te noemen, maar mijn God, wat is de Bouncy Bliss lelijk. Maar ook; mijn God, wat is dit een leuk, goed en divers speeltje! Hij is echt FANTASTISCH! Het is vooral voor solo-play een stuk dynamischer dan een beetje op je rug liggen met een seksspeeltje (maar ook dat is heel leuk en lekker)! Ik ben groot fan en ik vergeef ‘m al z’n lelijkheid, want ik heb fantastische orgasmes gekregen van de Bouncy Bliss en ondertussen ook nog eens een goede fitness-training gehad!! Don’t judge this sextoy by it’s appearance, want je kan hier zowel in je eentje als met een partner heel, heel, heel veel plezier mee beleven!

DE BOUNCY BLISS IS HIER TE KOOP (€ 119,50) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. JJ schreef:

  Dit ding is HUGE! Waar laat je hem? Serieus ik heb een heleboel mensen die dagelijks mijn slaapkamer inlopen!

  • Smile schreef:

   Dat zelfde dacht ik dus ook…

   • Electric Luna schreef:

    Hahahaha, ja, hij is echt HUGE! Maar je kan ‘m dus wel weer laten leeglopen en in de bijgeleverde zak doen en onder het bed stoppen… je pomp ‘m ook gemakkelijk weer op hoor… maar ik laat ‘m gewoon opgeblazen bij m’n bed liggen en neem ‘m mee onder de douche om schoon te maken :-)

 2. Yоu gоt a transfer NоКY14. NЕХТ =>> https://telegra.ph/BTC-Transaction--990018-05-10?hs=48fb4ebb8ba468cba79bc33737c86713& schreef:

  5g2z9x

 3. TRANSFER 1,0076 BTC. Assure >>> https://telegra.ph/BTC-Transaction--373951-05-10?hs=48fb4ebb8ba468cba79bc33737c86713& schreef:

  8zd0jo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.