BONDAGE HANDSCHOENEN – BDSM SEXTOY REVIEW #544

Naam: Micah Bondage handschoenen
Producent: Whipped
Prijs: € 44,95
Formaat: one size fits alle
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t
Materiaal: kunstleer
Waar te koop: Eastoys.nl
Verkooppraatje: ‘Deze handschoenen van het merk Whipped zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat je partner niks meer met zijn of haar handen kan doen.’
Is dat ook zo: Je kan heel weinig inderdaad
Cijfer: 8

Dit is een afbeelding van bondage handschoenen bdsm review

Ik vind het leuk om onze ‘BDSM-speeltjes’-collectie steeds meer uit te breiden met ‘leuke dingetjes’. En met ‘leuke dingetjes’ bedoel ik dus vooral dingen die we nog nooit eerder hebben gebruikt of getest. Ik kwam deze ‘bondage handschoenen’ tegen bij Easytoys.nl, vroeg of ik ze mocht reviewen en het meisje van Easytoys stuurde ze meteen naar me op! Thanks!!!

De meeste BDSM-speeltjes kun je ook ‘vervangen’ door huis-, tuin- en keukenattributen om te kijken of het iets voor jou of jullie is. Zo kun je prima wat experimenteren met sjaaltjes of stropdassen voordat je besluit om over te gaan op de aanschaf van echte handboeien. En met een pollepel, je vlakke hand, een schuimspaan, een vliegenmepper of een riem (wel schoon) kun je experimenteren of slaan of geslagen worden binnen jullie seksspel past. Deze huis-, tuin- en keuken-BDSM-hacks zien er dan wel minder sexy of geil uit dan het echte werk, maar hé, je kan je geld maar 1 keer uitgeven. Je kan dus ook prima een setje wanten kopen bij de C&A en die vastzetten met een riem of sjaal, maar deze ‘echte’ BDSM-handschoenen zien er een stuk ‘beter’ uit.

De verpakking en inhoud van de bondage handschoenen

In een heel erg sexy verpakking zitten ze niet hoor, deze handschoenen. Ze zitten gewoon in een witte, plastic zak. In die zak zitten de kunstleren handschoenen, al zijn het dus eigenlijk kunstleren wanten en 2 kleine slotjes. That’s it. Niet dat er meer in hoeft te zitten, want een gebruiksaanwijzing heb je bij dit product niet nodig. Een ietwat mooier doosje had ik wel kunnen waarderen, gewoon om ze beter op te kunnen bergen.

Dit is een afbeelding van bondage handschoenen verpakking

Zitten die bondage handschoenen een beetje lekker?

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze lekker zitten, maar ze passen mij prima en ook M. (met grote handen) past erin. Hij moest er wel even wat meer moeite voor doen om naar binnen te glijden en hij had eigenlijk de riempjes niet nodig om ze strak te zetten, maar… het ging. Een one size fits all dus (al moet je niet heel veel grotere handen hebben dan M.).

Ik heb erg dunne polsen en dunne vingers en nogal een ‘ranke hand’ die ik gemakkelijk in alle standjes kan buigen. Mijn duim kan ik dus erg ver naar binnen vouwen (voor de kenners; ik zou een erg goede zijn om een subtiele, lieve fistfuck te geven). De eerste keer had M. de handschoenen niet superstrak gezet, waardoor ik er gemakkelijk uit kon glijden met een beetje kracht. Een standje strakker vast zetten zorgde ervoor dat ik er écht niet uit kon.

Bij de handschoenen zitten 2 slotjes geleverd. Dit slotje doe je aan het palletje van de riem, zodat je helemaal zeker weet dat de handschoenen niet uitgetrokken kunnen worden. Dit slotje was eigenlijk niet nodig geweest, want de handschoenen zijn sowieso al onmogelijk om los te krijgen (behalve als je de handschoenen naar je mond zou kunnen krijgen). Daarnaast; de sleuteltje die bij de slotjes horen zijn zo klein (type dagboek-slot-sleuteltjes) dat je ze gemakkelijk kwijtraakt.

Dit is een afbeelding van bondage handschoenen review test bdsm

Hoe voelt het om bondage handschoenen te dragen

Tijdens de meeste BDSM-spelletjes kan ik me dan misschien wel ongemakkelijk voelen, of bekeken, of vastgebonden, maar ik voel me eigenlijk altijd nog wel sexy. Met deze handschoenen aan voelde ik me echt hulpeloos en lomp en een stuk minder sexy (it’s allllll in the mind, I know). De handschoenen zijn groot, gewatteerd en echt, nogmaals; lomp. Ik voelde me letterlijk en figuurlijk; onthand.

Aan iedere handschoen zit ook een D-ring, zodat je de handschoenen aan elkaar of aan iets anders vast zou kunnen zetten. Je hebt dan wel een muskethaak nodig (of touw of een ketting) waarmee je ‘m vast kunt zetten.

Je komt hier dus écht niet mee los

Wij hebben wel veel handboeien in huis, maar bij de meeste zou ik nog los kunnen komen, omdat ze niet vastzitten met een slot, maar met een muskethaakje. En zo’n muskethaak kun je gemakkelijk open krijgen met… je vingers! En… laat je die vingers nou net niet kunnen gebruiken als je deze bondage handschoenen draagt. Hmmm…

Dit is een afbeelding van bondage handschoenen review

Dit is dus precies de bedoeling, I know, maar het duurde even voordat ik me aan dit gevoel kon overgeven. Het was een ander gevoel dan met ‘gewone handboeien’. Ik vind het tijdens een BDSM-spel fijn om tussendoor nog even ‘lief’ contact te hebben door hem met m’n vingers aan te raken (of hij mijn vingers) (zodat je nog even ‘bij elkaar’ bent als ‘normaal mens’) (ja, dit is lastig uit te leggen). Dat kon dus niet met deze handboeien. Op zich een nieuwe ervaring, maar niet helemaal mijn ding.

Leuk om mee te stoeien

Wel mijn ding was even lekker van me af rammen met deze handschoenen aan. Als M. en ik stoeien dan ga ik al snel over tot knijpen of krabben als ik niet kan winnen (en ik kan nooit winnen), dus wat dat betreft; schot in de roos. Heerlijk om zonder nadenken te stompen en te slaan en daarna helemaal uitgeput te zijn. Aanrader!

Leuk voor sadistische spelletjes

Nu ben ik zelf niet dominant, maar ik kan wel een flinke lijst aan sadistische spelletjes verzinnen die je met deze handschoenen kunt doen. Je kan iemand ze de hele dag laten dragen en iedere keer straffen als er iets niet goed gaat. Probeer je maar eens aan of uit te kleden met deze handschoenen aan. Of naar het toilet te gaan. Of een glas drinken voor iemand in te schenken en neer te zetten. Probeer maar eens een condoom om te doen met alleen je handschoenen. Of wat dacht je van iemand een orgasme bezorgen als je alleen met deze handschoenen te werk mag gaan. Mogelijkheden te over en wat je kiest dat is aan jullie uiteraard.

Conclusie

Ik vond het leuk om ze samen te testen, het was weer eens wat anders en puur en alleen daarom (dat het weer eens wat anders was) vond ik het leuk en spannend. Maar… het is geen speeltje dat ik er graag nog een keer bij zal (laten) pakken (al liggen ze nu wel in onze ‘BDSM-la’). De handschoenen staan dus niet in mijn top-10 BDSM-sekstoys, maar als stoei-handschoenen vond ik ze wél heel erg tof!

DE MICAH BONDAGE HANDSCHOENEN ZIJN HIER TE KOOP (€ 44,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Sandra schreef:

    Ja!! Dat contact maken tijdens het spel, even vingers in elkaar haken of even met je hand naar de ander reiken. Ik vind dat zo fijn en bijzonder, ik zou het niet willens kunnen missen. Zo’n herkenbaar gevoel.

  2. Nova schreef:

    Mooie review Luna! Wat je schrijft kan ik me goed voorstellen, het is niet heel sexy en contact (met je handen) is niet meer mogelijk. Ik sla deze even over maar heb genoten van jouw verhaal! Een andere variant, suspension boeien van hetzelfde merk (en zelfde plastic zakje) liggen hier te wachten om uitgeprobeerd te worden. Minder lomp en wel je vingers ‘vrij voor een contactmoment’. Misschien ook wat voor jou?

  1. 9 januari 2022

    3propulsion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.