CROWDFUNDING FAILS: SEX KITTEN

Ik kan denk ik wel een nieuwe categorie gaan aanmaken voor bullshit seksspeeltjes die mensen middels crowdfunding van de grond willen (of wilden) krijgen, want er komen er elke maand meer bij en er zijn maar weinig ideeën die ook werkelijk het uitvoeren waard zijn. Een seksspeeltje dat uiteindelijk het geld niet bij elkaar heeft gekregen is de Sex Kitten.

sex kitten

De bedenker had £ 19.500,- nodig en heeft uiteindelijk maar 1% daarvan kunnen binnenhalen (dus de Sex Kitten ligt nog niet in een seksshop bij jou in de buurt) (wat jammer zeg). Je moet (mag!) zelf maar even een kijkje gaan nemen op de crowdsfundingspagina van de Sex Kitten, want het is werkelijk hilarisch. Martin, een creapy vent van een jaar of 60 uit de U.K. heeft denk ik op wat bierviltjes een poesje getekend voor zijn Oost-Europese bimbo en haar beloofd om een seksspeeltje naar haar te vernoemen: ‘She is very different from other sex toys out there, she vibrates at both ends and her eyes glow in the dark, she is a very beautiful item too own, and can make a lovely gift for that special lady in your life.’ Yeah, very different inderdaad. NOT! Maar het ging dus niet alleen om de droom van Martin en zijn Oost-Europese bimbo: ‘This is not just about me but it is also about making your dreams come true as well and for you to be able to own such a delightfully sexy revolutionary new sex toy.’ Ga goede seksspeeltjes ontwerpen en geen poesjes met vibrerende snorharen! Mafkees.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Nou ziet mijn EMW er ook niet sexy uit… maar die kan tenminste heel veel….. deze poes zou alleen maar gruwelijk in de weg liggen denk ik….. en uiteindelijk in de kliko belanden…dat ook…. (ik zucht heel zachtjes met je mee… het is wel een echte WTF Wednesday he)

    xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.