SEKSSPEELTJES TEST #150: BEND OVER BOYFRIEND STRAPON VIBRATOR

Naam: Bend Over Boyfriend
Producent: Toyjoy
Prijs: € 24,95
Formaat: 190 mm x 40 mm
Batterijen/oplaadbaar: 2 AA-batterijen
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘De Bend Over Boyfriend is een unieke voorbind dildo zonder harnas. Draai de rollen eens om en geniet vol overgave. De vrouw geniet van de kleine penis terwijl zij haar partner heerlijk penetreert met de 19 cm lange vibrerende penis!’
Is dat ook zo: NEE! NEE! NEE!
Score: 1

bendoverboyfriend

Ik begrijp niet zo goed waarom ik deze strap-on dildo kreeg gestuurd. Hij weet dat ik een kerel heb die niet van anale seks houdt (bij hem dus). En hij weet dat ik er geen vriendin op na houd, want deze strapon-dildo heet dan wel ‘Bend over Boyfriend’, maar zou eigenlijk ‘Bend over Girlfriend’ moeten zijn, want ik denk dat vooral lesbische stellen gebruik maken van strapon-dildo’s. Maar ik hou helemaal NIET van speeltjes met weekmakers!!!!

OMG! Het is een strapon van PVC!!!!

Het staat zelfs op de site bij de beschrijving: ‘Deze vibrerende voorbinddildo is gemaakt van PVC plastic en waterproof.’ En… om PVC zacht te maken worden dus weekmakers gebruikt! En… deze Bend over Boyfriend is hartstikke flexibel en ook hartstikke doorzichtig rood! Dit zijn al 2 signalen dat er weekmakers gebruikt zijn, maar… de Bend over Boyfriend stinkt ook nog eens vreselijk vies en chemisch! De Bend over Boyfriend is dus gemaakt van ‘jelly’ en lees mijn item over WEEKMAKERS IN SEKSSPEELTJES nog maar een keer als je wil weten waarom je dus geen speeltjes met weekmakers moet gebruiken. Oh, wacht, misschien kan ik het duidelijker maken; als iets stinkt, steek je het dan in je mond? Okay, ik maak hier een uitzondering voor hele sterk geurende kazen, want die vind ik heerlijk, maar als iets stinkt, dan eet je het niet! En als iets stinkt, dan stop je het ook niet in je kut! HEEL SIMPEL!

strapondildo

Toch zie ik bij de ‘reviews’ nog genoeg lesbische dames die wél helemaal in hun nopjes met deze strapon-dildo zijn.

‘Prima strapon, en een stuk goedkoper dan de meeste.’ – Ja, omdat-ie van goedkoop, dus gevaarlijk materiaal is gemaakt!
‘Een uitstekende strapon, gebruik hem samen met mijn vriendin zeker aan te raden!! Gebruik wel genoeg glijmiddel!!’ – Als je echt goed bezig wil zijn, dan doe je een condoom om het gedeelte dat jij zelf inbrengt EN een condoom om het gedeelte dat je bij je vriendin inbrengt, maar de kans is groot dat dat condoom er tijdens het ‘neuken’ wel vanaf rolt.
‘Awesome! Good vibration and nice size, because size does matter!’ – Ja, size does matter, maar veiligheid ook! De vibratie is trouwens, inderdaad, best okay (ik heb dit speeltje in m’n handen laten trillen). Maar aan de Bend over Boyfriend hangt een touwtje met daaraan de afstandsbediening! Dus bij iedere stoot die je maakt zul je de afstandsbediening over je matras voelen gaan. Of (bij rechtopstaande penetratie); het touwtje bungelt tegen je been (of je moet ‘m vastplakken met duct tape) . Irritant en gewoon FOUT!

bendoverboyfriend1

Geen aanrader

Ik heb deze strapon-dildo dus niet getest (en ik vraag me nog steeds af op wie ik dat zou kunnen doen en nee, je kan je niet aanmelden in de reactiemogelijkheid). Wil je wel een keer een veilige strapon-dildo proberen? Dan laat je deze Bend over Boyfriend sowieso aan je voorbij gaan. Ik zou dan eerder gaan voor de Infinity Power Bullet strapless voorbinddildo kiezen (want 100% siliconen en € 43,90) of spaar door voor The Eternal Swan voorbinddildo (€ 123,90). Of eigenlijk de allerbeste (heb ik mij laten vertellen door lesbische toytester uit Amerika): de Tantus Feeldoe (€ 99,90). Maar… koop NOOIT, maar dan ook NOOIT jelly seksspeeltjes!

DE BEND OVER BOYFRIEND IS HIER TE KOOP (€ 24,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Pamelz schreef:

  Weet je wat ik altijd zo grappig vind van de foto’s van jou mét speeltjes…..ze lijken altijd HUGE!! Deze ook, het lijkt wel een reuzenpik! Bij de we-vibe2 ook, als ik dat dingske naast mijn gezicht houd zie je gewoon mijn grote kop, bij jou zie je speeltje en dan een klein stukje gezicht…heb jij nou echt zo’n klein beschaafd hoofdje? hihi

  • Luna schreef:

   Hahahaha! Ehm… nee, ik heb zeker geen klein gezicht… maar ik maak de foto’s zelf, dus ik hou de camera dan als een selfie… en de speeltjes lijken dan inderdaad wat groter dan ze zijn, omdat ze dus dichterbij de camera staan (denk ik)… Maar deze Bend over Boyfriend is ook echt best wel groot… misschien moet ik in de toekomst ook wat foto’s maken in m’n handen… zodat het wat duidelijker is… (ik heb dan wel weer hele lange vingers)…

 2. Bianca schreef:

  haha, ik zie Joost al Bending Over ;-)

 3. Gauri schreef:

  Ik ken ook twee leuke potten die dit gore, poreuse weekmakergedrocht gebruiken. Ze vinden hem daadwerkelijk goed. Maar ja, ze hebben eigenlijk enkel ervaring met slechte goedkope speeltjes van twijfelachtige materialen. Dan vind je snel dingen goed, denk ik.

  Ik heb zelf meerdere Tantus Feeldoe’s en heb ook twee strapless strap-ons van Fun Factory, de Share en de Share XL. Die van Fun Factory zijn zonder vibratie, maar dat vind ik niet echt een nadeel of zo. Toch vind ik die van Tantus het best, ook zonder vibratie.
  Tantus maakt trouwens ook goede dual density dildo’s, die hier in Nederland helaas moeilijk te vinden zijn.

  • Luna schreef:

   Ja, bizar!!! Die van Tantus zijn inderdaad goed (volgens de kenners) en Fun Factory is ook altijd een goed merk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.