UNICORN DILDO’S ON ETSY

eenhoorn hoorn dildo
De eenhoorn inspireert niet alleen de makers van kinderspeelgoed, neen, ook diverse kunstenaars (en knutselaars) op het Etsy-platform worden door dit mythische beest geïnspireerd tot het maken van speelgoed voor volwassenen. Nu is dat allemaal prachtig, maar een dildo met zo’n heftig puntje bovenaan (in het geval van 1, 4 en 5) lijkt me toch niet mijn idee van een feestje met glitters en regenbogen. Check Etsy.com voor nog meer eenhoorn-moois en de prijzen (al kan ik het gebruik van deze speeltjes niet echt aanraden).

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Linda schreef:

  Inderdaad, dat puntje…. *auw*

 2. Jan schreef:

  Je hebt je wel vastgebeten in de unicorrns ;-)

 3. LR schreef:

  Haha wat is het toch met unicorns?

 4. lola schreef:

  Waarom worden unicorns ook in vredesnaam als inspiratie voor speeltjes gebruikt. Ik word hier dus echt niet warm van :’)

 5. Tessa schreef:

  Je kan ‘m ook op je voorhoofd plakken ;-)

 6. Jessica schreef:

  Ik moet bekenen wel warm te lopen van speeltjes met een andere vormgeving dan gebruikelijk al zal ik niet snel iets in het buitenland bestellen als het om sexspeeltjes gaat. Dan blijf ik toch liever bij bekende webshops. Maar creativiteit in speelgoed land is voor mij geen probleem, hou van afwisseling en uitdaging (maar een scherp puntje is weer te veel van het goede).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.