I CAN FEEL IT COMING IN THE AIR SEX TONIGHT

Ik had er nog nooit van gehoord; Air Sex. Tot ik bij mijn vriendinnen van www.overgangstergirls.nl een filmpje zag en na 3 minuten en 11 seconden meteen verkocht was!


Ik heb met vlagen hardop zitten lachen achter m’n computer, want sommige deelnemers (ze hebben zichzelf ook vaak leuke pornonamen gegeven) maken er dus écht een hilarische en schaamteloze show van. Sommige houden al hun kleren aan, sommige deelnemers gaan tot hun slipje, sommige deelnemers trekken juist een bizar pakje aan, maar alle deelnemers gaan helemaal in hun luchtseks-act op en worden luid toegejuicht door het publiek.


Net als bij luchtgitaar-spelen zijn er ook Air Sex Worldchampionships (met bijbehorende website: Air Sex). De 2013 tour is op 5 juni gestart. De prijs voor de beste luchtsekser 2013? Een gouden dildo natuurlijk! Surf naar www.youtube.com, tik ‘air sex’ in en lach, geniet of verbaas je (of ga naar hun eigen YouTube-kanaal: www.youtube.com/user/airsexofficial). Mochten er ooit in Nederland luchtseks-kampioenschappen plaatsvinden, dan ben ik zeker van de partij. Maar niet op het podium (zou ik nooit durven), maar op de eerste rij om iedereen keihard toe te juichen!

En mag ik dan meteen onze eigen Hans Teeuwen nomineren voor de Nederlandse gouden dildo? Zijn air sex performance op ‘Superfly’ van Curtis Mayfield blijft een geniaal stukje stand up comedy!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.