SEX TOY TEST #81: BONDAGE TAPE

Naam: FF Grey, Bondage Tape
Producent: Fetish Fantasy
Prijs: € 16,95
Formaat: meer dan 10 meter tape
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Maanzin.nl
Het verkooppraatje: ‘Dit mooi glanzende PVC bondage tape plakt alleen aan zichzelf, zodat er geen haartjes aan vast blijven plakken en het geen plakkerig laagje op je huis achterlaat.’
Is dat ook zo? Yep, I LIKE
Aantal punten: 8/10

Dit is een afbeelding van bondage tape

Okay, 1 van de eerste dingen waar je mee gaat experimenteren als je het standaard riedeltje (aftrekken, vingeren, pijpen, beffen, neuken) al hebt gehad is waarschijnlijk een ijsblokjes-massage. Kan heel leuk zijn (in de fucking zomer, ja, waar blijft de zomer!). Een ander dingetje waar ik mee experimenteerde toen ik mijn eerste vriendje had was bondage. En dan niet met handboeien, want daar hadden we helemaal geen geld voor op die leeftijd, maar gewoon met sjaaltjes. Ik adviseer iedereen die het spannend vind om te experimenteren met dit soort spelletjes dan ook vooral eerst met een oud sjaaltje aan de slag te gaan (zorg dat je een schaar in de buurt hebt, mocht je de knoop er niet uit krijgen).

Pluchen handboeien zijn nooit geil

Vind je het leuk? Ga dan alsjeblieft niet naar een seksshop om van die handboeien met pluchen bont te bestellen (doe het niet, doe het niet!). Het verkooppraatje van dat soort producten is vaak dat ze geen pijn doen, maar come on; je ligt met pluchen dingetjes rond je polsen en dat is zeker voor een man. Ja, want het is niet de bedoeling dat alleen zij wordt vastgebonden, andersom moet hij zeker ook een keer ervaren; vastbinden, kusje geven en dan zelf lekker naar de kroeg (oh nee, het draait bij bondagespelletjes om vertrouwen, sorry, geen goed idee!). Die pluchen handboeien trek je als vrouw al heel gemakkelijk los en mannen hoeven maar 1 keer te rukken en ze liggen met 2 losse pluchen armbandjes in bed. Dat is een heel zielig gezicht.

Dit is een afbeelding van bondage tape

Bondage tape is herbruikbaar, maar waarom zou je?

De oplossing; bondage tape. Het is gemaakt van PVC en wanneer je daar een rondje of 2 mee draait rond enkels of polsen zit alles muurvast! Het plakt alleen op zichzelf (soort van huishoudfolie-idee) en je kan het dus ook weer gemakkelijk los maken (de ander dus, niet jijzelf). Daarnaast; het ziet er ook nog eens sexy uit. Vind ik. Het bondage tape is verkrijgbaar in verschillende kleuren (als je online zoekt, kun je ook nog roze, rood, paars, weet ik veel wat voor kleuren vinden). Maar zwart is gewoon geil en ik vind het man-onterend om ‘m vast te binden met roze bondage tape (al kan dat wel weer onderdeel zijn van een of ander sadistisch spelletje, maar daar ben ik niet van).

Op een rol zit ongeveer 10 meter en ik heb me laten vertellen dat je het ook kunt hergebruiken, maar waarom zou je? Die 10 meter is genoeg voor een paar avonden fun.

VERGELIJKBAAR BONDAGE TAPE IS HIER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.