SEX TOY TEST #82: ICICLES #17 GLAZEN DILDO

Naam: Icicles #17 
Producent: Pipedream / Icicles
Prijs: € 49,95
Formaat: 200 mm x 30 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘De Icicles nr. 17 dildo heeft een gekronkelde, gladde schacht met een bolle kop waarin zich een prachtige bloem bevindt, die de dildo een elegante uitstraling geeft. Dankzij de platte onderkant kan de dildo op een glad oppervlakte geplaatst worden zonder om te vallen.’
Is dat ook zo? Ik ben er niet vies van.
Aantal punten: 8/10

Dit is een afbeelding van de icicles glazen dildo 17

De collectie Icicles glazen dildo’s is groot! Ik weet niet precies hoeveel soorten er zijn, maar ik kwam ergens al een nummertje 35 tegen. Alle dildo’s zijn met de hand gemaakt, dus ze zullen steeds ietsje van elkaar verschillen, maar veel zal dat niet zijn. Ik vraag me overigens wel af hoe zo’n glazen dildo-fabriek eruit ziet. Ik bedoel; glasblazen is toch een oud ambacht en zouden er dan oude kereltjes dildo’s staan te blazen? Of gaat het voor een gedeelte toch machinaal?

Glazen dildo’s hebben een hoge WOW-factor

Deze Icicles glazen dildo #17 heeft een bloem in de ronde kop zitten en ik heb er toch zeker een paar minuten naar zitten staren wat voor een bloem het is en waar-ie van gemaakt is. Het is geen echte? Denk ik dan. Hij lijkt van fluweel en z’n stengel verdwijnt in de rest van de dildo en het ziet er werkelijk ingenieus uit! Echt mooi en ik haat het woord ‘elegant’, maar toch; het ziet er elegant uit (het verkooppraatje zei hetzelfde). Ik vind ‘m niet meteen heel geil, maar wel heel chique en het gevoel van een luxueus bad met veel bubbels en dan relaxt een paar gedichten van bijvoorbeeld Ingmar Heytze lezen doemt meteen in me op. En dat je daarna met deze glazen dildo aan de slag gaat, omdat je zo geil wordt van het lezen van gedichten. En je kan met deze dildo aan de slag in bad, want glas is natuurlijk waterproof! Hoe fijn!

Goed advies: niet mee gaan gooien

Nu wordt deze Icicles #17 ook aangeprezen met ‘dankzij de platte onderkant kan de glazen dildo op een glad oppervlak geplaatst worden zonder om te vallen’ en dat is ook zo. Je kan ‘m neerzetten en dan staat-ie heel leuk op je nachtkastje, of op bijvoorbeeld je badrand, maar dit zijn toch dingen die ik niet aanraad. Alles wat ik op mijn nachtkastje leg of zet valt hoe dan ook een keer om door lompigheid, een te beweeglijke slaap, slaapdronken acties, dronken acties of actieve seksuele activiteiten. Zo is m’n iPhone 2 keer in 1 maand van het nachtkastje gedonderd (eerste keer was de voorkant kapot, de tweede keer de achterkant). Dus; leg je glazen dildo gewoon keurig neer. En doe ‘m na gebruik in een zakje, doosje of etuitje.

Dit is een afbeelding van de icicles 17 glazen dildo

Ik denk dat de vorm van een dildo heel erg persoonlijk is. Ikzelf vind deze Icicles #17 lekker omdat je, als je, (of de verkering) goed hard op en neer gaat, precies je G-spot kan raken. En dat is lekker, maar dan wel graag in combinatie met orale seks, als ik dan toch m’n verlanglijstje kenbaar mag maken. Mooie dildo, die, als je ‘m goed verzorgd en niet van de badrand laat vallen, écht een leven lang mee kan gaan.

DE ICICLES #17 IS HIER TE KOOP (€ 49,95) »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.