SEX TOY TEST #20: BEN WA BALLETJES

Naam: Ben-Wa Balls
Producent: Pipedream
Prijs: € 13,90 
Formaat: 20 mm doorsnede
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Ben Wa Balletjes, ook wel Geisha ballen genoemd, worden al eindeloos lang gebuikt om vrouwen te stimuleren en tot hemelse orgasmes te brengen.’
Waar te koop: Bol.com
Is dat ook zo: Ik durf ze niet te gebruiken!
Aantal punten: ?/10

Dit is een afbeelding van ben wa balletjes

Ik kreeg een doosje met Ben-Wa balletjes van het merk Pipdream opgestuurd. Hartstikke leuk natuurlijk en ik ben altijd dankbaar dat ik producten opgestuurd krijg, want zonder die producten kan ik dit blog niet vullen en al zeker mijn #365sextoys project niet afronden!

Ik durf deze Ben Wa balletjes niet te testen

Maar. Ik durf ze niet te testen. En dat is in mijn 12-jarige carrière als professioneel tester nog niet eerder gebeurd. Ik heb speeltjes gehad die er bij voorbaat als dusdanig slecht uitzagen dat ik ze op het droge wat rondjes heb laten draaien, maar een speeltje totaal niet testen kwam niet eerder voor. Deze Ben Wa balletjes hebben namelijk geen touwtje. Het zijn dus eigenlijk gewoon 2 goudkleurige, metalen knikkers met een diameter van 2 centimeter. En mijn moeder heeft me vroeger altijd geleerd dat je geen knikkers in je neus mag stoppen en voor het gemak ga ik er maar vanuit dat ik ze dus ook niet in m’n kutje mag stoppen.

Ik weet heus wel dat ze er in principe vanzelf weer uitvallen. Ze zijn van metaal, dus ik denk dat ze vanzelf naar beneden glibberen door de zwaartekracht, zeker als je nat genoeg bent, maar ik durf dat risico niet te nemen! Ik wil graag zelf beslissen wanneer er een speeltje in én uit me gaat en al interesseert het me niet om de verkering even lekker te laten grabbelen, op zoek naar een missende Ben Wa-bal, toch vind ik het een hele enge gedachte dat zo’n bal (of 2 dus) daar zit (en het akkefietje met de missende buttplug ben ik nog steeds niet vergeten).

Dit is een afbeelding van gouden ben wah vaginaballetjes

Horrorverhalen!!!

Ik ben als de dood voor ingekapselde Ben Wa balletjes en ik moet dan meteen denken aan verhalen van vrouwen die een tampon vergaten (hoe dan?) en daardoor allemaal ontstekingen opliepen en dit is trouwens ook meteen de reden dat ik geen spiraaltje wil, want ook is het niet de bedoeling dat je die voelt zitten, de gedachte dat er iets in mijn lichaam zit wat er eigenlijk niet hoort en dat ik het er niet zelf uit kan halen is voor mij een pure horrorfilm!

De verkering opperde net om ze alsnog te gaan testen en als ze er niet vanzelf uitkomen om dan met een sterke magneet aan de slag te gaan. Maar ik denk dat ik even oversla.

DE BEN WA BALLETJES ZIJN HIER TE KOOP (€ 13,90) »

Maar ik raad eenieder aan om de LELO Luna Beads aan te schaffen. De beste Ben Wa-ballen, maar dan mét een touwtje.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.