10% VALENTIJNSKORTING OP ALLLLLLES

valentijnskorting
Hoewel ik niks met Valentijn heb (al heb ik zelf mijn Valentijnskaart voor de echtgenoot al 3 maanden in huis) (en ik verwacht ook een cadeau van hem) wil ik jullie, mijn lieve, trouwe lezers en lezeressen 10% korting geven op het gehele assortiment van www.maanzin.nl, zodat jullie voor jullie vrouw, man, partner, vader, moeder, vriend, vriendin, buurvrouw, minnaar of minnares een leuk en geil cadeautje kunnen scoren voor Valentijnsdag! Wat te denken van de nimmer falende Europe Magic Wand? Of (al is dat wel een heel duur cadeau, ook nog mét die 10% korting): een Womanizer? En de speeltjes van LELO zitten uiteraard altijd al in een prachtige verpakking (dus sowieso cadeau-waardig), maar niet al hun speeltjes zijn aan te raden. Met de LELO Mona 2 of de LELO Ella zit je in ieder geval nooit fout! Maar een bos rode rozen, samen uit eten of gewoon een lieve kaart is natuurlijk ook heel leuk (dit is een hint voor mijn eigen man).

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ilse schreef:

    Hoi Luna! Ik ben geneigd om mezelf een cadeautje te doen, waarmee ik dan hopelijk ook eindelijk eens fatsoenlijk tot een orgasme kan komen. Nu heb ik al de We-Vibe Touch (oudere versie die volgens reviews de trillingen iets minder goed doorgeeft dan de vernieuwde versie, maargoed) en wil ik of een wand vibrator (Europe Magic Wand of Doxy) of een Womanizer kopen. Jij hebt met allebei ervaring, welke zou je mij aanraden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.