Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Erik schreef:

    Erg geil gifje inderdaad. Kun je ons ook vertellen uit welke film dit komt? Dan kunnen wij ook van de rest van de film genieten. Beetje bronvermelding zeg maar haha.

  2. Lola schreef:

    Bronvermelding zou mooi zijn inderdaad!

  3. Luna schreef:

    Haha! Oh, dat zou ik heeeeeeel graag willen, want ik wil het bij sommigen ook graag weten, maar ik haal die gifjes zelf ook weer bij andere sites vandaan… en die hebben er ook geen bronvermelding bij… dus; SORRY!!! Maar als ik wel weet wie er op het gifje bezig zijn, dan zet ik het erbij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.