WTF WOENSDAG: NEUKKUSSENS

liberator sexkussen

Misschien word ik oud. Of saai. Of gierig. Of blasé. Maar ik begrijp de sekskussens die ze verkopen bij www.liberator.com gewoon niet zo. Of… ik begrijp ze wel, maar ik vind ze fucking duur. En ook al zou ik ze kunnen betalen, dan nog vraag ik me af of ik zoiets zou aanschaffen; ‘neukkussens die bepaalde seksuele standjes makkelijker maken.’ Ik denk het eigenlijk niet. Toen ik de echtgenoot een foto liet zien van bovenstaand kussen reageerde hij: “Oh, maar dan kun je toch ook gewoon zo’n opblaasbed dubbel vouwen?” Juist. Daarom ben ik met ‘m getrouwd.

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. jufjojo schreef:

  Maar wel puntje erbij dat ze niet iemand met maatje 34/36 gebruiken toch?

 2. Birgit schreef:

  Ja! Persfoto vind ik inderdaad ook een puntje waard!

 3. Renske schreef:

  …Of is het een steek onder water dat die vrouwen normaal niet in spannende/andere standjes kunnen komen?
  Ik vind t zonde van m’n geld

 4. nikki schreef:

  Hoeveel?!?!
  Het wordt steeds gekker, ik ben dan ook echt benieuwd naar de mensen die dit daadwerkelijk kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.