WTF WOENSDAG: HANDMADE VAGINABALLETJES

Ik ben momenteel nogal into de kralen en dan heb ik het niet over anaalkralen, maar over kralen die ik aan mijn dromenvangers kan hangen. Zo kwam ik op de Etsy-shop van Secretembers terecht; een groep vrouwen (‘girlfriends’) die een ‘unieke collectie’ met sieraden voor volwassenen maken, omdat ze het reguliere aanbod seksspeeltjes te pijnlijk vonden en te duur. Okay? Okay! Ehm, nou eigenlijk niet okay, want de speeltjes die ze maken zien er juist extreem pijnlijk uit. Of eerder gevaarlijk, want gemaakt van dus kralen die je normaal gesproken aan een ketting zou hangen, inclusief een ijzeren slotje-achtig iets waarmee je gemakkelijk ergens achter blijft hangen.

vaginaballen

Yep! OMG! WTF?! Iedere vrouw moet natuurlijk lekker zelf weten wat ze in haar kut stopt en wat niet, maar het lijkt mij niet de bedoeling om een handgemaakt kettinkje als dit erin te stoppen. De kleinste kraaltjes zijn iets van 1 mm breed en de grotere kralen zo’n 15 mm. En ik weet het niet hoor, maar een kraal van 15 mm, ik denk niet dat ik er heel veel van zal voelen. Maar… volgens de ‘girlfriends’ zijn deze kralen dus allemaal uitermate geschikt voor een ‘squeezing technique workout’. Lijkt me niet. Een andere tip van de dames: ‘When making love… pull the chains aside, and gently insert his penis. You are both in for a Rockin’ good time!’ Lijkt mij niet. Lijkt mij vooral heel pijnlijk voor de heer in kwestie. Mijn tip; koop deze handgemaakte vaginaballetjes maar niet.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

  1. Anke schreef:

    Oh, en het zal ook zo heerlijk hygiënisch zijn! En weet je wat? Als je ze overdag gebruikt als versiersel in je paardenstaart, heb je ze altijd bij je, en weet alleen jij van je kleine geheimpje! :/

  2. Ier schreef:

    Superlekker, ja…Vooral als dat tere velletje tussen de kraaltjes komt…autsj

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.