LELO KOMT MET EEN PROSTAAT-SPEELTJES ASSORTIMENT MET DE LELO HUGO, LELO BRUNO & LELO LOKI

‘Hee Pssst, kunnen jullie een geheimpje bewaren?’ Dat was ongeveer de strekking van een mailtje dat wij enkele weken geleden van LELO ontvingen. ‘We gaan 3 (!!!) nieuwe prostaat massagers introduceren en wij geven jullie de exclusieve preview in ruil voor jullie eerlijke reviews.’ Nou zijn wij natuurlijk blij met alles wat wij ontvangen van leveranciers, maar wij zijn natuurlijk zeer vereerd als een fabrikant als LELO ons bij een wereldwijde product lancering betrekt!

Vandaag dus, dinsdag 25 augustus 2015, lanceert LELO 3 nieuwe speeltjes voor mannen. Woehoe!! Ze noemen hun campagne zelf: ‘Taking Male Pleasure Out of the Shadows’ (zaten die in een verdomhoekje doen, vragen wij ons af). Maar… als eerste is daar de opvolger van de Billy, de LELO Loki. We vinden het persoonlijk meer een prostaatdildo dan een prostaatmassager. Grootste verbeterpunten zijn de duidelijke ‘stop’ zodat hij niet kan verdwijnen en de knoppen. Hij is nu 100% waterproof wat schoonmaken een eitje maakt.

lelo loki

Product 2 en 3, en dat is écht nieuw voor LELO, zijn de prostaatmassagers Hugo en Bruno. Beide massagers zijn van het type, inbrengen, achterover liggen en genieten (of dragen bij een (stevige) vrijpartij). Met deze 2 massagers begeeft Lelo zich op de markt die momenteel gedomineerd wordt door Nexus en Aneros. En met een referentiemodel als de Nexus Revo Intense ligt de lat hoog.

De Hugo en Bruno zijn identiek aan elkaar met als enige verschil de MotionSence afstandbediening (en de prijs). Om je genot te verhogen beschikken beide massagers over 2 motoren. 1 bij de prostaat en 1 bij het perineum. De prijzen liggen zoals je van high-end, high-design producten mag verwachten: hoog!

lelo bruno lelo hugo
Binnenkort zal J.T. hier uitgebreide reviews over schrijven (de producten zijn gisteren gearriveerd met DHL en ik breng ze vandaag naar J.T. met de trein) (ik heb geen rijbewijs) (ik had dus graag een unboxing-video voor jullie opgenomen, maar ze moeten dus NUNUNU richting J.T.). Zijn (en mijn) verwachtingen zijn in ieder geval hoog gespannen. LELO’s design en kwaliteit eindelijk samengebracht in een echte prostaatmassager! Nu maar hopen dat het niet een misser wordt zoals de recente flops de Pino en de Ora.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. J.T. schreef:

    Ik gad Luun nog niet op de trein gezet of ik moest toch even een kleinde Test-drive doen. Damn, die Hugo heeft POWERRRRR, maar of hij de Revo Intense van de troon gaat stoten….. dat lees je binnenkort hier bij Climaximaal.nl, so stay tuned!

  2. Marjan schreef:

    Hahahahaha je kon niet wachten :-))) Klinkt leuk!

  3. NBRiddim schreef:

    De linkjes doen het niet, lieverd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.